Onderstaand artikel met daarin vele YouTube filmpjes is afkomstig van de volgende website:
http://esotericbooks.deds.nl/index.php/content/ufosinspace


UFO’s IN DE RUIMTE – HET BEWIJS

17 januari 2010

Vertaling: Paul Harmans


Het heelal wemelt van leven en UFO’s, hier is het NASA-bewijs!

(1) TSS-1R ‘Tether Incident’ met gestabiliseerde bewegingen (lange versie)

Beschrijving op YouTube:
Eén van de meest controversiële delen van video-opnames in de NASA-archieven is het nu beroemde TSS-1R ‘Tether Incident’, dat in februari 1996 werd gefilmd tijdens de STS-75 shuttle missie. De originele ruwe versie is al overtuigend, maar deze verbeterde forensische analyse van dat incident (een kort deel daarvan dat in deze video is te zien) verschaft een totaal nieuwe en veel meer onthullende wijze van kijken naar wat reeds door velen werd overwogen als zeer imponerend (UFO) bewijs.

Zoals je zult zien, het volgen van de vliegroute onthult dat veel objecten zeer indrukwekkende snelheidsveranderingen ondergaan. Sommige objecten lijken door het beeld te zweven en een tactvol gebogen traject te volgen, terwijl je ziet dat andere veel spectaculairdere veranderingen in vliegroute maken, dat soms zo ver gaat als een abrupte 180 graden verandering waarbij ogenblikkelijk de voortgaande beweging wordt omgezet in een achterwaartse. Deze aanpassingen aan de vliegroute moeten of het gevolg zijn van een externe kracht uitgevoerd op het object (trek- of duwkracht), of als alternatief moeten we overwegen dat er een interne kracht vanuit het object zelf uitgaat of dat er voortstuwing aanwezig is, welke zorgen voor de veranderingen van de vliegroute en snelheid die we kunnen waarnemen (de tweede optie duidt natuurlijk op een bepaald niveau van intelligente controle die daarbij aanwezig moet zijn).

Je kunt ook enkele objecten waarnemen die in en buiten het beeld lijken te materialiseren en te de-materialiseren (of tenminste binnen of buiten de gevoeligheid van een camera geschikt voor een omgeving met weinig licht en die werd gebruikt voor deze videobeelden).

 

 

(2) NASA tether achtergrondcommunicatie - top secret (luister!)

 

 

(3) NASA UFO STS-75 speciale analyse

 

 

(4) De beste UFO-beelden – NASA vangt UFO’s op de camera – UFO’s zijn echt – de regering liegt

 

 

(5) Recente NASA film… honderden UFO’s in de ruimte

Als NASA het Russische ruimtestation MIR tracht te vinden heeft men er moeite mee het juiste object te identificeren omdat er overal UFO’s te zien zijn, ze vullen het hele beeld!! Je ziet een heleboel verschillende objecten over het scherm bewegen en het is interessant om te zien. Je kunt het MIR ruimtestation heel flauw in de verte zien flitsen.

 

(6) Voor publicatie verboden NASA UFO-video!!! Fantastisch!!!

 

(7) NASA’s vreemde afwijkingen gevangen op film – een compilatie van verbazingwekkende UFO-beelden uit het archief van de NASA

 

(8) Voor ons verborgen en genegeerde geschiedenis

 

(9) David Sereda verduidelijkt

 

(10) David Sereda's zienswijze op antizwaartekracht en UFO’s

 

(11) David Sereda antizwaartekrachtapparaat - het Hutchison Effect

 

 

(12) NASA’s onverklaarde tether overload incident

 

 

(13) Evidence, the Case for NASA UFO's – Deel 1

 

 

(14) Evidence, the Case for NASA UFO's – Deel 2

 

 

Voor nog veel meer NASA UFO-video’s, gefilmd vanuit de Space Shuttle, kun je gaan naar het YouTube account van Martyn Stubbs, de man die jarenlang ALLE videobeelden die de Shuttle vanuit de ruimte naar Houston zond privé opnam en daar deze vele en vele zeer bijzondere afwijkingen op vond:
http://www.youtube.com/user/secretnasaman#p/u


UFO PAGINA

VIDEO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen