LINKS NAAR VIDEO's EN DOCUMENTAIRES

 

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

3 december 2012

Weet je waar al die bekende website, die je elke dag bezoekt, de meeste video’s vandaan halen die ze je aanbieden? Kijk op www.nieuwskanaal.com en je vindt er honderden nieuwe video’s die je nog niet kent.

15 september 2012

(Met dank aan Hall) Ik kwam zojuist deze geweldige lijst met UFO Documentaires tegen, allemaal online te zien!
http://www.anonymousfo.com/documentaries/AFOdocumentaries.html

 

Bekijk op RichPlanet.net boeiende video’s over van alles en nog wat, UFO’s dierverminkingen, ontvoeringen, 9/11, de aanslagen in Londen, enz. Klik op bovenstaande afbeelding en je vindt een lijst video’s op datum.

Een echt grote aanbieder van kwalitatieve UFO-video's en vele interviews met bekende UFO-onderzoekers is:
http://www.disclose.tv/action/videolist/videonew/?cid=2

En nog een hele grote:
http://www.youtube.com/show/ufotvpresents?s=1

De serie 'Ancient Aliens' van het History Channel is een aanrader, hieronder de link naar deel 1, de andere delen vind je ook op die pagina:
http://www.youtube.com/watch?v=vgJ7-R4Zpbk

Voor heel veel NASA UFO-video’s, gefilmd vanuit de Space Shuttle, kun je gaan naar het YouTube account van Martyn Stubbs, de man die jarenlang ALLE videobeelden die de Shuttle vanuit de ruimte naar Houston zond privé opnam en daar deze vele en vele zeer bijzondere afwijkingen op vond:
http://www.youtube.com/user/secretnasaman#p/u

Opmerking 18 oktober 2007 De links naar de Google video’s veranderen soms sneller dan ik ze kan bijwerken. Veel video’s verdwijnen ook zomaar weer en het is dus niet bij te houden. Zoek beter zelf op trefwoord op Google-video en je hebt grote kans dat je vindt wat je zoekt. Misschien werken er nog links die ik hieronder geef, gebruik anders de trefwoorden in de beschrijving die ik geef, de kans is groot dat de video er nog wel is, maar nu onder een andere link op Google-video staat.


Op deze pagina vind je de links naar bijzondere documentaires of films waarvan ik vind dat ze informatie bevatten welke aansluit op hetgeen ufowijzer brengt
. (Deze pagina wordt regelmatig verder uitgebreid)

Ik geef op deze pagina in principe alleen de langere documentaires weer, dus niet de eindeloze stroom filmpjes met de lengte van een paar seconden of minuten van een mogelijke UFO. Soms zit er wel een kort filmpje tussen, maar dat is dan wel van een bijzondere waarde.

Probeer de video's van Google meteen naar je eigen computer te downloaden, want het kan zomaar gebeuren dat ze binnen een bepaalde tijd verdwijnen uit het Google bestand. Download ook het setup programma van de Google videoplayer naar een map op je computer. Mocht Google ooit stoppen met deze service, dan heb je altijd nog de video's en de videoplayer.

Een uitleg over hoe te downloaden vanaf Google Video (25 aug 07 Google-video heeft de mogelijkheid om de video’s te downloaden aangepast. Je kunt nu niet meer rechtstreeks vanuit het programma op de knop ‘download’ klikken. Dat kan alleen nog als je de video voor iPod en Sony PSP wilt downloaden. Wat de reden van deze beslissing is weet ik ook niet, maar het via een omweg downloaden van Google-video’s kan nog wel via de website: http://keepvid.com/)

24 november 2010

Een aantal compilaties van video’s van UFO’s gemaakt door NASA. Er werd en wordt door de astronauten tijdens hun missies (zowel die naar de maan als die van de space shuttle tegenwoordig) heel wat vreemds gefilmd. De beelden zijn natuurlijk geen 100% bewijs van een buitenaardse intelligentie, maar het geeft definitief aan dat er zeer vreemde objecten in de nabije ruimte rondom de aarde vliegen en blijkbaar belangstelling voor onze ruimteschepen en de bezigheden van de astronauten hebben. Een aantal van deze objecten zal beslist ruimteafval zijn, maar een groot deel is dat absoluut niet! Ruimteafval heeft geen eigen voortstuwing, voert geen verlichting, stopt en accelereert niet en maakt geen bochten in de ruimte. NASA doet zoals gewoonlijk alles af als urinedumps, ijskristallen, meteorieten en natuurlijk puin van eerdere lanceringen en vernielde satellieten. Je kunt dat klakkeloos aannemen zoals de mainstream media dat doen, je kunt ook je gezonde verstand gebruiken en aandringen op onderzoek naar deze objecten, zodat we wellicht eindelijk eens kunnen vaststellen wat nu de ware herkomst ervan is.

 

Nog twee video's van dit soort objecten:
http://youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
http://youtube.com/watch?v=aROqWGZ3gDg

9 oktober 2010

'The Day Before Disclosure’ gratis te bekijken
De met prijzen beloonde film ‘The Day Before Disclosure’ is nu gratis in hoge kwaliteit te bekijken! Wij hier van New Paradigm Films bevinden ons onder de miljoenen mensen over de gehele wereld die sterk de indruk hebben dat de mensheid op het punt staat een grote verandering te ondergaan, zowel op maatschappelijk-, biologisch- als op spiritueel niveau. Maar we erkennen tevens de noodzaak van wijdverspreide informatie over de hoofdpunten van deze transformatie. Ons doel is films te produceren welke verscheidene van deze punten behandelen en om ze wereldwijd voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te stellen.

Wij hebben het genoegen u allen uit te nodigen om onze recente documentaire ‘The Day Before Disclosure’ op onze website gratis te bekijken. Als de film u bevalt en u ons werk wenst te ondersteunen, overweeg dan om onze DVD’s en merchandise aan te schaffen. We hebben tevens een video in het archief genaamd ‘Voices of the New Paradigm’, waarin de volledige interviews zijn te bekijken van de mensen aan het front van de transformatie. Geniet ervan! - NPF


Klik op de afbeelding om de video op de website van NPF te bekijken


UFO's IN DE RUIMTE - HET BEWIJS februari 2010 Het heelal wemelt van leven en UFO’s, hier is het NASA-bewijs! Een aantal video-filmpjes afkomstig van de Space Shuttle bewijst dat er vreemde objecten in het heelal rondvliegen. Het wordt tijd dat NASA een eerlijk antwoord hierop gaat geven en de beelden vrijgeeft die ze achterhoudt. Dit is een vertaling van een artikel afkomstig van: http://esotericbooks.deds.nl/index.php/content/ufosinspace


VIDEO's OP GOOGLE VIDEO

1. Disclosure Project Wat mij betreft de belangrijkste UFO-informatie. Op de volgende links vind je de twee delen van de Disclosure Project DVD. In deze documentaire komen een tien tot twintig hooggeplaatste getuigen aan het woord die tot in detail over hun ervaringen met UFO’s vertellen.

 
Deel 1

 
Deel 2


2. Disclosure Project persconferentie
De Disclosure Project persconferentie op 9 mei 2001 in de National Press Club te Washington DC. Een twintigtal getuigen komen voor de verzamelde pers kort aan het woord.

 

3. Dr. Steven Greer Dr. Steven Greer, de projectleader van het Disclosure Project geeft een zeer informatieve uitleg over de achtergrond van het project en zijn contacten met diverse hoge functionarissen. Een Must See!

4. Paul Hellyer en Steven Greer Een persconferentie in Toronto, Canada op 9 mei 2006 waarop de voormalige Canadese minister van defensie Paul Hellyer en Steven Greer aan het woord komen. Hellyer is onlangs toegetreden tot het Disclosure Project. Volgens de Belgische ras-debunker Johan Torfs komt dat omdat Hellyer 82 is en wellicht seniel. Oordeel zelf over de geestelijke vermogens van Hellyer en vervolgens over die van Torfs!

 

5. Paul Hellyer Interviewed in Toronto by Paola Harris 24th Feb 2006 Paul hellyer vertelt o.a. dat hij bezig is met een boek over zijn gedachten betreffende het UFO-fenomeen en vertelt nog eens hoe hij uiteindelijk tot de conclusie kwam dat UFO’s zeer reëel en met grote waarschijnlijkheid van buitenaardse herkomst zijn.

 


6. The Secret NASA Transmissions - The Smoking Gun De volgende documentaire was mijn favoriet ten tijde van het opstarten van ufowijzer. Martyn Stubbs nam alle beelden op die door de diverse space shuttle missies vanuit de ruimte naar Houston werden gezonden. Hij ontdekte vreemde objecten en een fenomeen dat alleen een geoefend oog kon waarnemen. Lees bijvoorbeeld ook dit Nederlandstalige artikel op ufowijzer: Secret NASA Transmissions De beelden van Google zijn vanwege compressie helaas wat onzuiver in vergelijking met de originele beelden.

 


7. UFO's: The Hidden Truth Dit is deel twee van The Secret NASA Transmissions waarin Martyn Stubbs het vervolg vertelt en waarin hij onder andere vertelt dat een zekere professor Weinberger, die hem de eerste tijd van zijn onderzoek had bijgestaan en hem van advies had gediend, nu opeens in het openbaar verkondigde geen Martyn Stubbs te kennen en nooit aan dergelijk materiaal (mee)gewerkt te hebben.

Niet meer beschikbaar


8. Evidence: The Case For NASA UFO's David Sereda, een Amerikaans wetenschapper en ufoloog, gaat dieper in op de UFO-beelden afkomstig van de space shuttle missies en die Martyn Stubbs hem ter beschikking stelde. In de twee onderstaande delen vertelt hij een interessant verhaal.

Deel 1 is alleen op de volgende link te bekijken:
http://www.guba.com/watch/3000113495

 
Deel 2


9. UFO Conference 2005 - Jaime Maussan De 2005 presentatie van de Mexicaanse Jaime Maussan, zie oo
k het Nederlandstalige artikel op ufowijzer: DVD Jaime Maussan 2005 Jammer is wel dat ook in deze Google video de beelden van UFO’s vanwege compressie zeer onzuiver zijn, maar daar is helaas weinig aan te doen.

 


10. Out Of The Blue Eén van de betere UFO-documentaires van slechts een paar jaar oud. Veel informatie en tevens een verklaring van de Russen dat zij na een onderzoek tot de conclusie zijn gekomen dat het UFO-fenomeen, dat zich natuurlijk ook in Rusland voordoet, van buitenaardse herkomst is.

 


11. Scientific Study Of Alien Implants Beelden van de chirurgische verwijdering van een implantaat door dr. Roger Leir en de wetenschappelijke onderzoeken die daarop volgen. Dit is een video die hoort bij bovenstaand nr 11. video interview.

Niet meer beschikbaar


12 Lloyd Pye - Starchild Skull Analysis In een presentatie op zaterdag 21 augustus 2004 in Londen bespreekt Lloyd Pye de laatste gegevens over de Starchild schedel. Het is echt een zeer bijzondere schedel die op alle punten afwijkt van een menselijke schedel en beslist ook niet is van een bekend dier op aarde. Natuurlijk wil de orthodoxe wetenschap niets van de schedel weten en doet het af als vervormd door een ziekte of ongeval. Lloyd weet dat echter op alle fronten te weerleggen.

 


13 What Happened on the Moon Zijn de Amerikanen nu wel of niet op de maan geweest? Er is veel wat erop wijst dat ze er niet zijn geweest of op zijn minst de foto’s en video’s in een studio hebben gemaakt. Bekijk deze twee delen van de beste documentaire die ooit is gemaakt over dit omstreden onderwerp. Ook hier geldt: eerst kijken, dan oordelen!

 
Deel 1

 
Deel 2


14 Maurizio Baiata - Colonel Philip J. Corso and His Italian Connection Maurizio Baiata toont in deze presentatie op het ‘International UFO Congress 2006’ te Laughlin, USA delen van twee video-interviews die hij kolonel Philip J. Corso afnam in de laatste jaren van Corso’s leven. Hoe zou je een man als Corso niet kunnen geloven, na het zien van dergelijke beelden? (Kolonel Philip J. Corso, Sr. was een inlichtingenofficier in het leger en diende bij de National Security Council van president Eisenhower. Na zijn 21-jarige militaire carrière diende hij als een militaire analist. Kolonel Corso zag persoonlijk overleden buitenaardsen van de Roswell-crash die plaatsvond in 1947 en een UFO-vaartuig op een luchtmachtbasis. Hij heeft ook UFO’s op radar gezien die met een snelheid van 4000 mijl per uur vlogen. Corso schreef het boek: 'The Day After Roswell'.)

 


15 UFOs : Stanton Friedman’s revelation 7 minuten Stanton Friedman, dat moet toch voor iedereen te doen zijn? Tevens een Franse ondertiteling. Het is een kort televisie-interview met Friedman en geeft een goed beeld van het wetenschappelijk inzicht van de man dat tevens getuigt van het feit dat hij beschikt over zowel intelligentie als wijsheid!

 


16 Area 51 = First Footage of an Alien De documentaire die is gemaakt naar aanleiding van de paar minuten video van een ondervraging van een alien op Area-51. Een video die volgens beweringen uit Area-51 is gesmokkeld. Het zou kunnen, maar zekerheid hebben we niet! De alien in het videofilmpje lijkt wel op het type J-Rod waar zowel Dan Burisch als Bill Uhouse over praten.

 

17 The Legacy of Colonel Philip J. Corso Nog een drietal links naar video’s waarop de zoon van Philip J. Corso vertelt over het boek: ‘The Day After Roswell’ dat zijn vader schreef. Deel drie is dezelfde lezing als die bij het bovenstaande punt 17.

 
Deel 1

 
Deel 2

 
Deel 3

18 UFO Connection - Australia Encounter Gedurende een dikke 50 jaar vragen de media en de gedreven sceptici om bewijs voor het bestaan van het UFO-fenomeen. Ze zouden de volgende video eens moeten bekijken en vervolgens de moeite nemen de onweerlegbare, wetenschappelijke bevindingen op te vragen die in dit geval zijn verkregen. Het is werkelijk om moedeloos van te worden, mensen schijnen het gewoon niet te willen weten. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat het UFO-fenomeen nog steeds op de lachspieren werkt bij een groot deel der mensheid? Bekijk de video waarin de Australische Kelly Cahill haar verhaal vertelt. Binnenkort zal ik er ook een artikel aan wijden, met links naar relevante websites enz.

 

19 Project Redstar Een bijzondere video over ruines op Mars in de Tithonia regio. Ik heb ooit de betreffende foto van de in de video genoemde website van USGS gedownload en de vormen staan er inderdaad zoals te zien in deze video. Of deze vormen ook werkelijk gebouwen zijn dat durf ik niet te beweren, maar het zou zomaar kunnen. Deze video gaat niet over de Cydonia regio, waarvan onlangs foto’s van ESA werden vrijgegeven. Wellicht dat ESA ooit ook gedetailleerde foto’s van de Tithonia regio zal maken. Oordeel zelf of je het wat vindt. (Mocht je de foto willen downloaden, houdt er dan rekening mee dat je hem 180 graden moet draaien om hetzelfde beeld als in de video te krijgen.)

 

Verschillende mensen hebben mij om de link gevraagd waar de Tithonia-foto is te downloaden. Ik zal hieronder een aantal links geven die allemaal met Tithonia hebben te maken:
http://ida.wr.usgs.gov/html/m02043/m0204304.html
http://www.msss.com/moc_gallery/ab1_m04/images/M0204304.html
http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2005/081/tithonia-civilization.htm
http://www.esa.int/SPECIALS/Mars_Express/SEMMFP2IU7E_0.html#subhead1
http://www.truinsight.com/tithonia_citythe_case_for_absolu.htm
http://www.truinsight.com/PROJECT%20REDSTAR%20INFO%20&%20ORDER%20COAST%20TO%20COAST%20AM.htm
http://www.anomalies.net/ufo/mars/tem-mes/temthreads/n-s/nick.unexplainedpics.txt

20 Final Frontier Deze documentaire gaat over de waarneming op 5 januari 2000 in Illinois, Verenigde Staten, van een groot driehoekig object door meerdere politieagenten. Veel originele geluidsfragmenten afkomstig van de communicatie over de politieradio en zeer geloofwaardige getuigen. Een bijzondere en unieke documentaire.

 

21 The Edge of Reality Een update op bovenstaande documentaire over de waarnemingen boven Illinois.

 

22 Out from under Majestic: Dan Burisch uncensored Ik heb de link naar dit video-interview op 'Project Camelot' al eens in een artikel over Dan Burisch op ufowijzer gezet, maar nu is het ook beschikbaar op Google Video. Veel van wat Dan Burisch hierin vertelt vind je ook op zijn nieuwste DVD. Dik 2 uur informatie!

 

23 Alien Sign Collin Andrews, de nestor van het graancirkelonderzoek in Engeland, geeft een lezing en je hoort en ziet de meest bijzondere zaken voorbij komen. Ik dacht veel te weten over het graancirkelfenomeen, maar ik hoorde toch nog enkele dingen waarvan ik niet op de hoogte was. Het is in het Engels, maar volgens mij redelijk goed te volgen als je op school een beetje hebt opgelet tijdens Engelse les. In feite zou elke scepticus deze documentaire verplicht moeten zien!

 

24 Secret Space Op Google video is nu de bijna twee uur durende documentaire ‘Secret Space’ te bekijken. Zie voor details de volgende link: http://www.secretspacedvd.com/ De documentaire is op Google video te bekijken op:

 

25 FASTWALKERS - UFO and Alien Disclosure 2006 Verbazingwekkende onthullingen van ’s werelds meest vooraanstaande autoriteiten, zoals: Dr. Steven M. Greer, Steve Bassett, Jim Marrs, Stanton T. Friedman, Alfred L. Webre, Dr. Len Horowitz, Dr. Richard Boylan, Jaime Maussan, Paola Harris, Dr. Bruce Maccabee, A. J. Gevaerd, Graham E. Bethune, Col. Wendelle C. Stevens, Monsignor Corrado Balducci, enz.

 

26 Unsolved Mysteries Belgium UFO Wave 1991 De serie Unsolved Mysteries heeft ook aandacht aan de Belgische driehoeken besteed die vanaf eind 1989 tot in 1991 regelmatig werden waargenomen. Volgens de Belgische gedreven sceptici waren er geen politieagenten getuige van en duurde geen enkele waarneming zo lang als waar deze agenten bij aanwezig waren, agenten die met naam en toenaam zelf hun verhaal in de serie vertellen. Wie wil je geloven?

 

27 Ufo sightings by pilots UFO-waarnemingen van piloten. Hoe is het toch in Godsnaam mogelijk dat we met zijn allen maar blijven twijfelen aan het fenomeen? Waar halen de gedreven sceptici toch telkens maar weer de moed vandaan om te beweren dat het allemaal om vage verhalen van charlatans gaat? Bekijk deze documentaire (met Nederlandse ondertiteling) en stel samen met mij vast dat we met een werkelijk fenomeen te maken hebben, dat zeer waarschijnlijk van buitenaardse herkomst is!

Niet meer beschikbaar


28 Project Camelot Interviews Gordon Novel Heb je de waarheid achter 9/11 al ontdekt, heb je Al Gore’s film An Inconvenient Truth gezien, wel eens geluisterd naar de lezingen van Jim Marrs, ooit de moeite genomen om het onderzoek van Dan Burisch na te vorsen? Als je dat net als mij allemaal achter de rug hebt, dan heb je heel zeker een paar slapeloze nachten doorworsteld. De man die eigenlijk president van Amerika zou moeten zijn, misschien wel van de wereld, is Gordon Novel en wie weet wordt dat nog wel eens werkelijkheid. Het zou de oplossing zijn voor al het schorem dat nu aan het bewind is (inclusief het schijnheilige gajes in Den Haag) en wellicht kunnen we met de hulp van het team van Gordon Novel de wereld van de bijna onvermijdelijke ondergang redden. Haal je je schouders op bij het bovenstaande? Tracht dan in ieder geval alleen de moeite op te brengen naar Al Gore’s film over de op handen zijnde wereldwijde veranderingen te kijken en geloof mij maar dat de lamlendige wereldwijde media, samen met de politiek, al jaren lang te beroerd zijn om aandacht aan die klimaatsverandering en de daarmee gepaard gaande zeespiegelrijzing te schenken. Greenpeace vertelde het de wereld 20, 25 jaar geleden al, maar de meesten van ons vonden het geitenwollensokkenpraat en lachten erom en we gingen door met het verzieken van onze wonderschone planeet. De schok zal voor veel mensen groot zijn, het zij zo. Wie niet horen wil moet maar voelen! Maar nogmaals, wellicht is Gordon Novel de man waar we onze hoop op moeten richten en voor de ongelovigen onder ons: stop met schouderophalen en smalend lachen, de tijd dringt! Luister naar Gordon Novel:

 

29 Twee bijzondere graancirkelvideo’s. De videomakers denken dat er in diverse graancirkels een blauwdruk is te vinden voor de bouw van een (buitenaards) ruimteschip. Of dat werkelijk zo is, is de vraag, maar ze geven wel een heel andere en zeer interessante kijk op het graancirkelfenomeen en er zitten een paar zeer bijzondere overeenkomsten tussen verschillende cirkels bij. Bekijk de twee video’s, ze zijn het zeker waard en je hoort en ziet informatie die volgens mij toch wel belangrijk is.

 
Deel 1

 
Deel 2

30 Oil, Smoke & Mirrors Nederlandse ondertiteling. Een verhelderende documentaire over olie en hoe belangrijk die nu al is, maar dat vooral in de toekomst wordt. Experts die zoeken naar woorden, maar toch heel goed duidelijk maken wie de touwtjes in de hebberige handen hebben en op welke (smerige) wijze ze het doen!! Met hulp van de lamlendige media, die net als bij het UFO-fenomeen de andere kant op kijken, wordt ons, het gewone volk, een loer gedraaid!!

 

31 Karla Turner - UFO & Military Abductions Ik vond op Google video een lezing van Karla Turner over het ontvoeringsfenomeen. Het is helaas niet met Nederlandstalige ondertiteling, maar als je dat geen bezwaar vindt, dan is het een video die je een heel goed overzicht verschaft van wat er binnen het fenomeen voorvalt en dat op de een of andere wijze ook overheden zich ermee bemoeien en ontvoeringsslachtoffers trachten uit te horen over wat de bedoelingen zijn van de wezens die de ontvoeringen al zeker sinds 100 jaar of meer uitvoeren. En geloof mij, het gaat om grotere aantallen ontvoeringen dan we denken (het is inderdaad zeer omvangrijk), het is een wereldwijd fenomeen en het is beslist niet iets om vrolijk van te worden!

 
Deel 1

 
Deel 2

 
Deel 3

 
Deel 4

 

HOME

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen