DIERVERMINKINGEN

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS


SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

 

 

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

FOTO's DIERVERMINKINGEN plus een overzicht van de meest voorkomende fysieke en wetenschappelijk bewezen afwijkingen.

 

LAATST TOEGEVOEGDE DIERVERMINKINGEN ARTIKELEN

4 januari 2015

WEER VERMINKTE ANGUS STIER IN HAIGLER NEBRASKA Alex Peterson: Dit was één van mijn beste jonge Angus stieren die we zelf hebben gefokt. Het was een stamboekstier. Hij stond daar buiten samen met ongeveer 25 Angus koekalveren. Hij had een uitstekende gezondheid. Toen ik op de plek kwam waar mijn dode stier lag pakte ik meteen mijn camera. Je kon duidelijk de insnijdingen op de kop en buik zien en er was geen bloed.

7 december 2014

WORDEN KOEIEN GE¤MPLANTEERD ZOALS MENSELIJKE ONTVOERDEN? EN BESTAAT DE SNIJ-TECHNOLOGIE UIT ZELFACTIVERENDE, MINIATUUR HITTEAPPARAATJES? Eind oktober 2014 ontving ik (Linda Moulton Howe) een telefoontje van een eigenaar van een klein kampeerterrein in Locust Grove, Oklahoma, ten oosten van Tulsa. Hij zei dat hij een oor van een koe in zijn vriezer had bewaard, van twee jaar geleden op 9 februari 2012. Hij vertelde ook dat hij met eigen ogen in dat oor van de koe een blauwgroene gloed had gezien nadat hij met een metaaldetector over haar bloedeloos verminkte karkas was gegaan, dat was op een ranch in Norwood, Missouri, ten oosten van Springfield.

5 oktober 2014

WEER VERMINKING VAN DRACHTIGE KOE IN HAIGLER, NEBRASKA, USA oktober 2014 Op woensdagmorgen 10 september 2014 vond ranchmedewerker Luis een volgende bloedeloze verminking, slechts 50 meter ten noorden van de plek waar de andere drachtige en verminkte Angus koeien een jaar daarvoor lagen. In het rectale gebied bevond zich alweer een nette ronde uitsnijding. De beide oren waren weg, dus inclusief het oor dat op de grond rustte. Het oormerk was eruit gesneden en lag er nog. Het vlees was van de linkerkaak verwijderd. Al haar spenen, op één na, waren eraf gesneden. En bij één poot waren de achtertenen weggesneden.

11 januari 2014

TENNESSEE RUIN GEDOOD EN VERMINKT TERWIJL ER 2 INFRAROOD CAMERA's AANWEZIG WAREN, MAAR NIETS TRIGGERDE DE CAMERA's januari 2014 Barbara had de twee paarden om 3 uur ’s middags op 8 november (2013) nog in leven gezien. Maar de volgende morgen, op ongeveer 100 meter vanaf hun huis, vonden de MacIlvains de op zijn zij liggende Bomber, hij was dood. Een derde van Bombers linkeroor was bloedeloos in een rechte, ietwat gekartelde snede afgesneden.

Twee vierkantige stukken huid waren van zijn rechter- en linkerbil verwijderd. De penis leek intact, maar er waren twee kleine, bloedeloze ‘lijnen’ die de huid daar vlakbij hadden doorboord. Het enige rode bloed op het paard was een kleine plek op zijn rug.

23 september 2013

Een grote groep dode elanden en een graancirkel (video)

Als er binnen 24 uur meer dan 100 elanden doodgaan zonder aanwijsbare reden, met vlak daarnaast een graancirkel, dan is dat vreemd. Wanneer dit ook nog gebeurt in New Mexico, een staat met een rijke UFO historie, dan is er misschien toch iets meer aan de hand.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5886:een-grote-groep-dode-elanden-en-een-graancirkel-video&catid=34:ufo&Itemid=47

4 augustus 2013

EEN RANCHER IN MISSOURI VERMOEDT DAT IETS ONGEWOONS VEE VERMINKT EN DOODT augustus 2013 Een rancher in Missouri is het zat om verontrustende ontdekkingen te doen op haar land in Henry County. Lyn Mitchell zegt dat ze geen aanvaardbare verklaringen heeft voor hetgeen het is dat haar vee doodt. Mitchell zegt dat ze normaal gesproken een teruggetrokken persoon is, maar dat de dood van drie stuks van haar kudde de reden is voor het naar buiten treden. “Het is simpelweg iets waarop ik antwoorden wil hebben,” zegt ze.

10 juni 2013

KOEIEN RITUEEL juni 2013 De meeste mensen die deze site bezoeken zijn bekend met de infameuze veeverminkingen die zonder ophouden plaatsvinden in diverse staten van de US en Zuid Amerika. Speculaties te over maar nooit een zekere verklaring waar we houvast aan hebben of waar actie op ondernomen kan worden. Dieren, meestal koeien worden dood aangetroffen minus hun geslachtsdelen, oog, lippen, bloedleeg en naar alle waarschijnlijkheid bewerkt met laser, want de wonden zijn dichtgeschroeid.

18 maart 2013

VERMINKTE KOE OP WHIDBEY ISLAND, WASHINGTON maart 2013 Het wereldwijde dierverminkingsfenomeen van vele tientallen jaren gaat door tot op de dag van vandaag en zo ook op 15 februari 2013, rond 15:00 die middag toen boerin Diane Schneider haar 6 jaar oude koe dood in haar weide in Clinton, South Whidbey Island, Washington, vond waarbij de huid van de linkerwang was weggesneden.

9 september 2012

DEEL 2 VEEVERMINKINGEN IN MONTANA, COLORADO, IDAHO EN ARGENTINI╦ september 2012 Sinds mei 2012 zijn de verminking van een paard en veeverminkingen in Colorado, Montana en Idaho gemeld; en sinds juli 2012 zijn er tientallen vee en paardverminkingen gemeld in Argentinië.

1 september 2012

DEEL 1 VEEVERMINKINGEN IN MONTANA, COLORADO, IDAHO EN ARGENTINI╦ september 2012 Sinds mei 2012 zijn de verminking van een paard en veeverminkingen in Colorado, Montana en Idaho gemeld; en sinds juli 2012 zijn er tientallen vee en paardverminkingen gemeld in Argentinië.

17 augustus 2012

NIEUWE VEEVERMINKINGEN IN ARGENTINI╦ EN GUNNISON, COLORADO augustus 2012 Sinds meer dan een maand vinden er in afgelegen gebieden van Argentinië mysterieuze veeverminkingen plaats, er worden dode dieren gevonden waarbij organen zijn weggenomen. De insnijdingen zijn precies en de randen verbrand. De gevallen nemen sinds de tweede week van juli (2012) toe. De Gunnison Country Times en The Denver Post meldden op 7 augustus 2012 dat er in mei en juli 2012 vier grote veeverminkingen hebben plaatsgevonden in de regio van Gunnison in zuidwest Colorado.

20 mei 2012

4 MAANDEN OUD ANGUS STIERKALF DOOD EN VERMINKT IN GEORGIA mei 2012 Op zaterdag 14 april werd in Eastman, Georgia, ten zuiden van Macon, rond de middag een 4 maanden oud Angus stierkalf door eigenaar Windell Gillis gevonden, hij denkt dat het beginnende zwellen van het karkas van het kalf erop duidt dat het op de namiddag of avond van de vorige dag, vrijdag 13 april, dood is gegaan. De penis van het kalf was via een bloedeloze, ronde insnijding met een diameter van 12 cm, op huiddiepte verwijderd. Het linkeroog was een bloedeloos gat.

9 mei 2012

ENGELAND: DRIE JONGE STIEREN ONDER VERDACHTE OMSTANDIGHEDEN DOOD mei 2012 St. Tudy, Cornwall boer, Tony Weaver, 55, vertelde de BBC: “…het eerste dier (half april) werd dood in het veld gevonden, meet een schotwond of verwonding aan de schedel juist boven de ogen. Tien dagen later, tegen het einde van april, werd er een ander dier met ernstige verwonding aan de schouder gevonden en het overleed in de nacht. Een paar dagen later, begin mei, werd er een ander dier aangevallen en daarvan werd de tong weggesneden.”

30 april 2012

HET EXPERIMENT MET EEN DODE KOE april 2012 In 1979 begon sheriff Herb Marshall van Washington County, noordelijk Arkansas, met het onderzoeken van een serie veeverminkingen in Washington County. Omdat hij de daders maar niet kon identificeren, kwam sheriff Marshall met een ongewone en vernieuwende benadering van het onderzoek. Hij besloot te kijken of de precieze insnijdingen in de lichamen van de slachtoffers gerepliceerd konden worden door natuurlijke oorzaken.

24 februari 2012

Bok gruwelijk verminkt en gedood in natuurgebied
In het natuurgebied Leinwijk, bij het Zuidlaardermeer is een bok gevonden die op bizarre wijze is gedood. Het dier is gevonden met één hoorn diep in de grond gestoken en zijn testikels waren verwijderd. Het Groninger Landschap, eigenaar van het natuurgebied is geschokt en heeft aangifte gedaan bij de politie.

http://www.groningerlandschap.nl/actueel/nieuws/2012/2/23/bokgruwelijkverminktengedoodinnatuurgebied
http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=107776

Testikels van dode bok ontvreemd
Teelballen zijn in sommige culturen een delicatesse. De politie gaat er vanuit dat iemand ze heeft verwijderd nadat de bok een natuurlijke dood was gestorven.
http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/article8832851.ece/Testikels-van-dode-bok-ontvreemd

 

Radio-interview: mms://media.rtvnoord.nl/radio/nieuwsaudioitems/120223_1234_Dodebok.WMA

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
In de video en in het radio-interview hoor je vertellen dat er geen bloedverlies is, dat komt volgens de politie omdat de bok een natuurlijk dood was gestorven en daarna hebben mensen zijn edele delen weggesneden. Volgens het Dagblad van het Noorden omdat zoiets in sommige culturen een delicatesse is. Wie eet delen van een reeds overleden dier? En zoeken mensen uit sommige culturen (hoeveel daarvan wonen er overigens in Groningen?) dag in dag uit de weilanden en natuurgebieden af op zoek naar een door een natuurlijke oorzaak gestorven bok om er dan zijn ballen af te snijden, die ’s avonds in de pan te doen en als delicatesse op te dienen? Hoe krijg je een hoorn van 50 cm in de grond terwijl er nog de dode kop van het dier aan vast zit, probeer maar eens een houten paatje met punt met de hand in de grond te drukken, 50 cm haal je alleen als je er een hamer bijhaalt. En waarom zou je de moeite nemen om een dode bok te fixeren door zijn hoorn 50 cm in de grond te drukken? Iets wat dood is rent echt niet weg als je erin gaat snijden.

Als er iemand is die meer weet over dierverminkingen in Nederland dan hoor ik het graag. (ufowijzer@hotmail.com)

4 februari 2012

Deel 2 VIJF VERMINKTE PAARDEN GEMELD IN ZUIDWESTELIJK ENGELAND februari 2012 Langs het Bristol Channel, van Bodmin Moor bij St. Brides, nabij Pembroke, Wales zijn mysterieuze roodoranje UFO’s waargenomen die in en uit het water komen en bij de politie zijn gemeld, voornamelijk op tijden dat er verminkte schapen en geiten werden gevonden. Ten noordoosten van Bodmin Moor ligt het Dartmoor National Park, ook geassocieerd met UFO’s. En nu is er aan de noordelijk grens ervan, nabij Okehampton, in de woensdagnacht van 18 januari 2012 een vijfde verminkt paard gemeld aan Tanya Ingram.

29 januari 2012

Deel 1 VIJF VERMINKTE PAARDEN GEMELD IN ZUIDWESTELIJK ENGELAND januari 2012 Eén van de vele raadselachtige en onbeantwoorde vragen bij de recente golf van verminkte paarden in januari 2012 in zuidwestelijk Engeland is: wie lichtte het politiekorps van Devon & Cornwall en de Royal Society for the Prevention of Cruelty Against Animals (RSPCA) (Koninklijke vereniging voor de preventie van wreedheid tegen dieren) in en dwong beide agentschappen om onderzoekers naar het huis van Phil en Marie Ingram te sturen, ouders van 8 kinderen?

15 januari 2012

VERMINKTE PAARDEN IN HOUSTON, TEXAS januari 2012 Earthfiles heeft een e-mail en foto’s ontvangen van een gemeenteambtenaar van Houston, Texas, Manuel Leal, die op vrijdag 2 december 2011 een verminkt paard vond dat nog maar net dood was en in een greppel lag in blok 5000 van Schurmier Road, ten zuiden van het centrum van Houston. Mr. Leal vond tevens tien maanden daarvoor, op 5 februari 2011 een ander verminkt paard in dezelfde greppel.

11 januari 2012

BLOEDELOOS VERMINKTE KOE GEVONDEN OP 5 JANUARI 2012 IN KANSAS CITY, MISSOURI januari 2012 Op donderdagmorgen 5 januari 2012 vond rancher Casey Hamilton één van zijn koeien dood met een nauwkeurige, bloedeloze wegsnijding van haar uier en vaginaal weefsel.

13 april 2011

FBI: Koeien afgeslacht door aliens
Buitenaardse wezens hebben eind jaren zeventig een waar bloedbad aangericht onder Amerikaanse koeien. Dit blijkt uit FBI-documenten die onlangs zijn vrijgegeven. Volgens één van de documenten zijn meer dan achtduizend koeien meegenomen door UFO's. Vervolgens werden de beesten verminkt door buitenaardse wezens en uit het ruimteschip gegooid.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/9530090/__FBI__Koeien_afgeslacht_door_aliens__.html?sn=buitenland

Opmerking Paul Harmans – ufowijzer
Voor de Telegraaf geldt hetzelfde als wat ik eerder al schreef over het AD. Het artikel is alleen op de website te vinden, niet in de krant. Het is denk ik verloren moeite om serieus te reageren onder het artikel, je zal meteen dezelfde soort ‘gevatte opmerkingen’ oproepen van hetzelfde domme volk dat er nu reacties onder schrijft. Tevens mag je geen links naar een website of artikel in je reactie opnemen, dus de oude media zorgen er wel voor dat niemand iets wijzer kan worden.
Mochten er überhaupt toch nog lezers van het Telegraaf artikel op zoek zijn gegaan naar meer informatie, zie dan:
http://www.ufowijzer.nl/Dierverminkingen.html

UPDATE
Ik heb drie maal getracht een reactie onder het dierverminkingsartikel van de Telegraaf te plaatsen, maar blijkbaar zit de moderator niet te wachten op een reactie die positief is over de files en de lezers aanspoort op zoek te gaan naar informatie. Ik heb de moderator na de derde weigering het volgende laten weten (maar dat antwoord zal ook wel weer stranden in een filter):

Het heeft dus geen enkele zin om een verstandige reactie te schrijven, al die onzinnige reacties die er nu staan hadden beter geweigerd kunnen worden. Maar ja, de oude media he, liever houden ze het volk dom, nou, dat lukt jullie dan aardig!

8 december 2010

OKTOBER 2010 VEEVERMINKINGEN Deel 3 - PAARD IN SUSSEX, ENGELAND december 2010 Op dezelfde zondag van 24 oktober 2010 dat de verminkte koe in Montana en de verminkte stier in Utah werden gevonden (deel 1 en 2) werd aan de andere kant van de wereld, nabij Eastbourne, Sussex, Engeland, rond 9 uur ’s ochtends een twee jaar oude ruin gevonden die dood en verminkt was. Zijn lichaam lag 300 meter vanaf het huis van de eigenaar.

27 november 2010

OKTOBER 2010 VEEVERMINKINGEN Deel 2 - UTAH november 2010 Hetgeen waar mijn vader het meest van onder de indruk was is dat de stier op zijn minst een week dood was, maar dat er absoluut geen insecten op zaten. Er waren geen vliegen, geen maden. Je weet wel, een dier dat op zijn minst een week dood is is vergaan vanwege de maden en het aanvreten door prairiehonden en wolven en andere natuurlijke roofdieren. Maar er was niets van te zien.

19 november 2010

OKTOBER 2010 VEEVERMINKINGEN Deel 1 - MONTANA november 2010 Op een ranch in White Sulphur Springs, Montana, vond een arbeider op de morgen van 25 oktober 2010 een dode koe en vertelde dat de eigenaar van de ranch. De eigenaar ging er op 27 oktober naartoe om het oormerk eraf te halen en zag toen dat het dier was verminkt. Hij belde die avond sheriff Jon Lopp en op de morgen van 28 oktober ging sheriff Lopp met zijn camera de weide in om de bizarre, bloedeloze verwijdering van de linkerzijde van de kop van de koe, de tong en de uierzak te fotograferen.

19 september 2010

TWEE PAARDEN IN RUSH, COLORADO 'VERBRAND EN VERMINKT' september 2010 Buck had geen enkele plas bloed rondom hem. Buck’s rechteroog was verwijderd. Hij lag in dezelfde oost/west positie als Princess, maar dan 60 meter ten westen van haar met de benen en de staart gestrekt. Hij had een snede van mogelijk 20 tot 25 centimeter vanaf zijn kaak die horizontaal over zijn keel ging. Dan was er nog een lange snede die onder een hoek van 90 graden de horizontale snede kruiste en die doorliep over de gehele lengte van Buck’s lichaam, helemaal naar zijn lies.

23 juli 2010

Deel 5 ZONDERLINGE ZAKEN IN CHACON, NEW MEXICO juli 2010 Op 24 februari 1994, om 9 uur ’s ochtends werd er aan de randgebieden van Las Vegas, Nevada, een 1 jaar oude stier in een afgesloten veekraal gevonden. Het rectum was uitgeboord tot een perfect, droog en bloedeloos gat. Het linkeroor was verwijderd met een gekartelde rand zoals je ziet bij kleding geknipt met een kartelschaar. ...Dr. Lamb was verrast bij de ontdekking dat al het genitale weefsel netjes was weggesneden van de buik van de stier en dat de opening van het normale urinekanaal voor urinelozing was ‘gedicht/overdekt’ met weefsel en huid. Hij opende de afgedichte buik met een scalpel en was wederom verrast bij de ontdekking dat al het penisweefsel in de onderbuik weg was. Aan het urinekanaal was niet meer te zien waar het penisweefsel oorspronkelijk bevestigd was... Op de röntgenfoto ontdekte Dr. Lamb dat er een stukje bot van de schedel was verwijderd van ongeveer 4 bij 3cm grootte via een insnijding die glad aanvoelde en niet leek op het ruwere oppervlak dat je krijgt met een beenzaag...

8 juli 2010

Deel 4 ZONDERLINGE ZAKEN IN CHACON, NEW MEXICO juli 2010 Roofdieren bleven weg bij het tweede, derde en vierde verminkte karkas, ondanks dat beren en prairiehonden de eerste verlamde koe snel wegvraten. Gebrek aan vraat was speciaal opvallend bij de tweede verminking. Twintig dagen erna, op 14 november 1994, was het lichaam van het ongeboren kalf nog steeds een vaste bobbel in de verzonken en vergane buik van de koe, een vergaan karkas dat niet was aangevreten door roofdieren.

26 juni 2010

Deel 3 ZONDERLINGE ZAKEN IN CHACON, NEW MEXICO juni 2010 Op 19 oktober 1994, om elf uur ’s ochtends, vond Doug Stewart, de eigenaar van Denver Buffalo Co. nabij Kiowa, Colorado, één van zijn buffels dood en verminkt. Het drie en een half jaar oude mannetje stond in een metalen veekraal waarin 21 buffels zaten opgesloten. Steward weet zeker dat de buffel de nacht ervoor nog in leven was omdat toen een dierenarts de veekraal bezocht om een ander dier dat ziek was te onderzoeken.

16 juni 2010

Deel 2 ZONDERLINGE ZAKEN IN CHACON, NEW MEXICO juni 2010 Stapsgewijs, deel voor deel, gedurende vier uren voerde Dr. Jantzen nauwgezet de lijkschouwing op de koe uit. Het deed mij denken aan een monteur die een auto uit elkaar haalde. Dr. Jantzen merkte het feit op dat er gedurende twee nachten geen prairiehonden of beren het dode karkas van de koe hadden aangevallen. Hij vertelde dat de insnijdingen van het rectale en vaginale weefsel en van de uierzak ‘chirurgisch’ waren uitgevoerd. Dr. Jantzen liet me zien hoe het vaginale kanaal vaardig was weggesneden van de opening van de baarmoederhals, in een nauwkeurig, ovale insnijding.

10 juni 2010

Deel 1 ZONDERLINGE ZAKEN IN CHACON, NEW MEXICO juni 2010 Op 13 september 1994, aan de rand van het Luhan ravijn in Chacon New Mexico, USA, vond een timmerman, genaamd Larry Gardea, een dode koe toen hij op weg was naar het Luhan ravijn om met zijn 30.6 geweer op beren te jagen. De tong van de koe was tot diep in de keel verwijderd en een precieze cirkel huid was verwijderd rondom de kaak. Het rectale en vaginale weefsel was ook in een precieze cirkelvormige insnijding verwijderd die droog en bloedeloos was.

21 mei 2010

RECENTE VEEVERMINKINGEN IN MONTANA mei 2010 Noordoostelijk Montana, niet ver van de grens met North Dakota, heeft niet zoveel veeverminkingen gemeld als het westelijke deel van de staat. Maar op 9 april 2010 en één maand later op 9 mei 2010 werden er twee koeien op zeer afgelegen ranches ten noordwesten van Glasgow gevonden op 25 kilometer van elkaar, die op gelijke wijze waren verminkt. Geen van beide ranchers heeft ooit eerder dergelijke bloedeloos opengesneden karkassen gevonden.

8 mei 2010

Deel 2 VERMINKING VAN ENGELSE SCHAPEN EN ROOD-ORANJE BOLLEN mei 2010 Deze bollen, die wij over een periode van bijna twee uur filmden, veranderden van vorm, alsof ze van gedaante veranderden. Ze gingen van extreem grote, zeer heldere bollen, terug naar meerdere bollen. Ze stootten kleinere bollen uit die uit de onderkant van de grotere bollen tevoorschijn kwamen. Deze kleine bollen vlogen uit en dartelden over de bodem van de vallei. Je kon ze heel snel zien bewegen over een afstand van misschien wel drie kilometer.

23 april 2010

Deel 1 VERMINKING VAN ENGELSE SCHAPEN EN ROOD-ORANJE BOLLEN april 2010 In januari en februari 2010 onderzocht de Britse Animal Pathology Field Unit (APFU), opgericht door David Cayton en Phil Hoyle, drie bloedeloze schapenverminkingen in het Radnor Forest, het Radnorshire gebied in Wales. Een jaar geleden, in maart 2009, onderzochten beide mannen ook de bloedeloze verminkingen van vier ooien op dezelfde boerderij.

16 april 2010

BOEREN IN ENGELAND GEVEN UFO's DE SCHULD VAN ONVERKLAARDE AANVALLEN OP SCHAPEN april 2010 Boeren nabij Shrewsbury beweren getuige te zijn geweest van schapen die door ‘laserstralen’ van ongeïdentificeerde UFO’s werden beschenen. Zij hebben die onverklaarde incidenten verbonden aan het feit dat er bij schapen hersenen en ogen zijn verwijderd door de mysterieuze oranje lichten in de lucht.

24 maart 2010

VEEVERMINKINGEN IN COLORADO VERBAAST RANCHERS, POLITIE EN UFO-GELOVERS maart 2010 Vier kalveren, allemaal tijdens de nacht gedood. Hun ingewanden verdwenen. Tongen eruit gesneden. Uiers nauwgezet verwijderd. Huid van de kop weggesneden en verdwenen. Ogen uitgeboord. Geen enkel spoor rondom de karkassen die werden gevonden in weiden welke achter twee hekken lagen en gelegen op bijna twee kilometer afstand van een weg. Geen enkele druppel bloed op de grond of op de overgebleven huid.

30 november 2009

De media hebben blijkbaar iets in te halen, alweer een artikel over het UFO-fenomeen. Ik heb het vage vermoeden dat de journalist de fotopagina van de dierverminkingen op ufowijzer heeft bekeken, hij schrijft: ‘soms hingen ze in bomen of aan hoogspanningslijnen’. Ik kreeg de tip van Stijn uit België en hij schrijft terecht:

Hoi Paul,

Ik begin te denken dat de neus van MSM de laatste tijd er alle tekenen van vertoont dat ze toch wel diep in het (ufo)-glas kijken. Met hun laatste zinnetje maken ze wel weer een kleine fout, want ik heb wel degelijk ooit gehoord dat er in Brazilië ooit een man is gevonden die dezelfde verminking had ondergaan als dieren. Maar zo'n schoonheidsfoutje vergeef ik de media want daarvan wordt de massa alleen maar bang.

Groeten
Stijn

KOEIEN EN VEE WERELDWIJD VERMINKT DOOR UFO's
Koeien, paarden en zelfs beren waren de voorbije decennia het slachtoffer van wrede verminkingen. De Russische krant Pravda verwijst naar een reeks van vreemde gevallen in de jaren 1975-76 en beweert dat er dit jaar opnieuw een vlaag van onverklaarbare dierenverminking is. Het verhaal is bizar en de geloofwaardigheid twijfelachtig, maar het is fantastisch in elke betekenis van dat woord. Volgens de auteur ervan, ene Mikhail Gershtein, van het UFO Comité van de Russian Geographical Society gaat het om mutilatie door buitenaardse experimenten. Lees verder:
http://www.hbvl.be/nieuws/in-de-rand/aid883094/koeien-en-vee-wereldwijd-verminkt-door-ufo-s.aspx

Voor de geïnteresseerden geef ik ook maar meteen de link naar de vertaling op ufowijzer waarin het verhaal van de verminkte man in Brazilië. Een waarschuwing vooraf, de foto’s zijn schokkend:
MENSELIJK VERMINKINGSGEVAL IN BRAZILI╦

22 november 2009

Deze Engelse documentaire over de dierverminkingen is de beste die ik ooit over dit onderwerp heb gezien. Engelsen staan er overigens om bekend goede docu’s te kunnen maken die met kop en schouders boven de Amerikaanse documentaires uitsteken. Er wordt getoond wat de verminkingen inhouden, welke dieren slachtoffer zijn, waar en hoe het voorvalt, wie de mogelijke daders zijn en de beste hypothese zal je niet verbazen. Duidelijk wordt dat de Engelse overheid veel meer over het fenomeen weet dan ze wil toegeven. Onderzoekers worden voorgelogen, boeren bestolen, dierenartsen gewaarschuwd, enz. Maar, zoals ook als verklaring voor dat gedrag wordt geopperd, wat nu als de overheid (en dat geldt voor alle overheden ter wereld, want de verminkingen komen echt overal voor) heel goed weet wat en wie het doen, maar dat ze daar absoluut niets tegen kunnen beginnen, waarom zou je dan je bevolking inlichten en mensen bang maken? Beter is het in zo’n geval om alles te ontkennen, de media te verbieden er aandacht aan te besteden en het zo lang mogelijk geheim trachten te houden. Met aan grote waarschijnlijkheid grenzende zekerheid is dat de werkelijkheid, net zoals dat vanwege dezelfde reden opgaat voor het UFO-fenomeen. Waarschuwing voor het kijken, er komen maagomkerende beelden in voor en zelfs de beelden van een verminkt mens!

 

16 november 2009

VREEMDE EIGENAARDIGHEDEN IN OVERTON EN BASINGSTOKE, HAMPSHIRE, ENGELAND november 2009 Op 10 oktober ontving ik (Linda MH) een e-mail van Kenneth J. Parsons, de voorzitter van British Earth and Aerial Mysteries Society. Het meldde: ‘Onze vereniging heeft een video van een ontvoering van een dier bij nacht vanaf een Engelse boerderij waarin je het hulpeloze beest kan zien terwijl het omhoog gaat en naar binnen bij het voertuig!’ Men herinnerde zich ook een man die woont in Basingstoke, ongeveer 10 kilometer verderop, die in 2007 een close encounter met een voertuig had. Met Ken Parsons’ hulp kon ik deze ooggetuige interviewen, het is Kris Reed, 31, een Engelse vrachtwagenchauffeur.

14 oktober 2009

KOE ONTVOERD DOOR VLIEGENDE SCHOTEL, EEN ANALYSE oktober 2009 Vele jaren geleden, in ieder geval sinds 2002, verwachte VISION OVNI bewijs zoals dit, simpelweg omdat het één van de meest geanalyseerde hypothesen is waarmee ons team heeft gewerkt, omdat er geen sporen van bloed ooit zijn gevonden in de buurt van het verminkte dier, iets dat er heel zeker op duidt dat de dieren niet op die plek zijn verminkt. Eerder is het zo dat ze zijn verplaatst naar een andere locatie, en wat ook duidelijk is, er zijn geen zwarte helikopters bij betrokken – enkel UFO’s, ongeïdentificeerde vliegende objecten.

11 oktober 2009

KOE ONTVOERD DOOR VLIEGENDE SCHOTEL? oktober 2009 “We wilden de kinderen ontmoeten en we bekeken het eiland en we waren verrast dat we iets vreemds wits zagen vliegen. Het was groot. We maakten een close-up met de camera en het bleek een koe te zijn en boven de koe was iets dat op een vliegende schotel leek en dat in de lucht hing. Het was geen helikopter of een vliegtuig,” vertelde Laura.

23 augustus 2009

Links: Rancher Neil Bartsch uit Saskatoon, Saskatchewan, Canada, onderzoekt op woensdag 19 augustus 2009 zijn verminkte koe. Foto: © 2009 CBC News
Rechts: Appaloosa merrie Lady werd in september 1967 op de Berle Lewis ranch,
nabij Alamosa, Colorado, dood gevonden en al het vlees was minutieus van de hals gestript. Foto: © 1967 Don Anderson.

De Canadese nieuwszender CBC meldt: ‘Een boer ten noorden van Saskatoon, Saskatchewan, denkt dat één van zijn koeien het slachtoffer is geworden van een brute verminking nadat hij de hoogst ongewone verwondingen bij het vermoorde dier had ontdekt. Hij vertelde dat hij tijdens zijn 25 jaar in de veefokkerij nooit eerder iets dergelijks heeft gezien.’ Neil Bartsch vertelde CBC Nieuws dat hij op woensdagmorgen 19 augustus de zeer precies weggesneden delen bij zijn koe ontdekte – zonder sporen van gescheurd vlees zoals prairiewolven dat zouden achterlaten – en dat de helft van de huid en het vlees van de kop en de hals van de koe met grote precisie was weggesneden, gelijk aan de verminking van het in september 1967 gevonden paard Lady, nabij Alamosa, Colorado, een verminking die het internationale nieuws haalde. Vreemd genoeg vond rancher Bartsch, in tegenstelling tot alle andere veeverminkingen van de laatste tientallen jaren waarbij geen bloed op de insnijdingen en de grond werd gevonden, een grote hoeveelheid bloed rondom zijn verminkte koe. Bartsch belde de politie die op die woensdagmiddag arriveerde om de zaak te onderzoeken.

13 mei 2009

DE ONGEWONE DOOD VAN VEE Deel 4 mei 2009 Jim Garren, Walsenburg Rancher: “Ik denk dat het iets buitenaards is. Dat is alles dat ik kan verzinnen - of het nu kleine groene mannetjes of zoiets zijn of wat dan ook, dat weet ik niet. Maar ik kan niet geloven dat het of mensen of dieren zijn zoals ik die ken en dit (de verminkingen) voor elkaar kunnen krijgen.”

27 april 2009

DE ONGEWONE DOOD VAN VEE Deel 3 april 2009 Fysieke onderzoeken hebben ook bevestigd dat interne organen - inclusief grote runderharten - zijn verwijderd zonder insnijdingen in het lichaam van het dier en dat het specifieke snij-instrument nog steeds niet is geïdentificeerd omdat er geen koolstofresten achterblijven op de randen van de insnijdingen bij de verminkingen.

17 april 2009

DE ONGEWONE DOOD VAN VEE Deel 2 april 2009 Ik (Linda MH) was zondagnacht 15 maart terug op mijn kantoor in Albuquerque, New Mexico, na mijn onderzoek van de Duran verminking. Twee dagen later, op de morgen van dinsdag 17 maart, was rancher Tom Miller in Hoehne, Colorado - ongeveer 30 km ten noordoosten van Trinidad en zo’n 70 km ten oosten van Mike Duran’s eigendom - geschokt door de vondst van een 1 week oud mannetjeskalf naast de voederbak, het was dood en zo bizar verminkt dat het mogelijk uniek is in de verminkingsgevallen die ik heb onderzocht. Ik denk niet dat ik ooit een geval zoals dit heb gezien.

6 april 2009

DE ONGEWONE DOOD VAN VEE Deel 1 april 2009 Toen op zondagmorgen 8 maart 2009 om 10 uur ’s morgens toen ik weer de kudde ging voeden, was ze er weer niet. Met die hoge leeftijd van haar en met haar 3 maanden oude kalf kreeg ik het idee dat ze was doodgegaan. Ik ging op zoek naar haar. De koeien schuilen normaal gesproken onder de pijnbomen aan de kant van de heuvel. Ik zocht daar, maar ik kon haar niet vinden. Toen ik over de top van de heuvel kon kijken zag ik dat ze beneden bij de kreek in de vallei, dicht bij het water lag.

30 mei 2008

VERMINKING DRACHTIGE KOE IN STOCKHOLM, SASKATCHEWAN, CANADA mei 2008 We waren naar buiten gegaan om wat balen hooi aan het vee te voeren en we liepen naar de schakelaar om de stroom van het schrikdraad te halen en toen zagen we het dier dat op de grond lag. Ik ging er meteen heen om te zien wat er verdorie aan de hand was en toen ik bij haar kwam lag ze met haar achterzijde naar me toe en haar rectum was verdwenen. Ook andere delen waren weg. Haar oor was verwijderd, Haar oog was weg en ook haar tong en delen van de boven- en onderlippen en het deel van de navel en de uiers.

1 december 2007

MEER ONGEWONE DOODSOORZAKEN BIJ DIEREN december 2007 Op 27 oktober (2007) vond hun zoon en mede-eigenaar van de ranch, Guy Mills junior, één van hun 8 maanden oude kalveren dood en verminkt. Haar linkeroor en linkeroogbal, tezamen met de oogleden, waren schoon en netjes zonder bloedverlies verwijderd. De tong was ook verwijderd tezamen met de lippen en het vlees op de kaken. De uier van het kalf was in een ovaal patroon tot op huiddiepte weggesneden. Haar rectum en het weefsel van de vagina waren ook in een ovaal patroon tot op huiddiepte weggesneden. Haar staart was verwijderd tot aan de basis van de ruggengraat.

30 augustus 2007

TWEE STIEREN EN VERSCHEIDENE KOEIEN DOOD EN VERMINKT IN MANITOBA, CANADA augustus 2007 Sheila Vigfusson, rancher, Komarno, Manitoba, Canada: “Het komt zo vreemd op mij over. Wat mij dwars zit is dat ik tien dode dieren heb en ik niet weet waaraan ze dood zijn gegaan. Ik heb dit nooit eerder gezien, deze dode dieren zonder bloed. We werken hier al een lange tijd en ik heb behoorlijk wat vee. Ik heb voorheen ook dode dieren gehad, maar zoals dit heb ik ze nooit gezien.

31 mei 2007

VERMINKTE KATTEN mei 2007 Sommige katten waren volgens enkelen met chirurgische precisie doormidden gesneden, andere waren van hun ingewanden ontdaan of gevild. Eén inwoner vertelde: “Er valt nooit bloed op de plek te bespeuren, de dieren zijn vaak met chirurgische precisie in stukken gesneden en poten en andere lichaamsdelen zijn vaak in opvallende ordering op de grond achtergelaten.”

31 januari 2007

WETENSCHAPPELIJKE GEGEVENS ONDERSTEUNEN DE THEORIE DAT EEN VERMINKTE KOE IN MONTANA VANUIT DE LUCHT WERD GEDROPT EN STUITERDE januari 2007 W. C. Levengood: Mijn hypothese is, dat toen de Pondera koe werd gedropt, het karkas vanwege de klap de natuurlijke energie in de watermoleculen in de grond reduceerde. Normale silicaatgesteentehoudende grond heeft een negatieve lading op de kleine zandkorrels en kristallen. Dat is - zoals een onweerswolk zijn positieve lading overbrengt op de grond – waarom het zichzelf ontlaadt in de aarde, omdat de aarde negatief geladen is. (Dit artikel is een vervolg op het artikel van 21 januari 2007.)

21 januari 2007

WEER VEEVERMINKING IN PONDERA COUNTY, MONTANA (USA) januari 2007 Recentelijk, in de ochtend van 9 oktober 2006, werd weer een klassiek verminkte koe gevonden op een ranch in Valier, ongeveer 25 mijl ten noord-westen van Conrad. Deze 1300-pond zware, gezonde koe maakte deel uit van een kudde van ongeveer 200 stuks.

11 december 2006

DIERVERMINKINGEN NEMEN OPNIEUW TOE IN ARGENTINI╦ december 2006 Scott Corrales: 'Er is gedurende de laatste weken een duidelijk waarneembare UFO-activiteit in onze regio. Op vrijdag, rond 20.10 uur waren er verschillende getuigen van een verticale afdaling van een licht met de relatieve grootte van een voetbal, welke varieerde in kleur van wit tot hemelsblauw. Wat het meest opvallend was aan het object, was het verticale traject. Dit voorval werd gezien ten westen van de stad Santa Rosa, de hoofdstad van de provincie La Pampa, in Patagonisch Argentinië.'

8 september 2006

VEEVERMINKING EN GLOEIENDE SCHIJVEN IN SASKATCHEWAN, CANADA september 2006 Mysterieuze gloeiende schijven duiken sinds april 2006 bijna wekelijks op in de buurt van Meadow Lake en Waterhen Lake First Nation in Saskatchewan, Canada, ten noordoosten van Lloydminster. Barb Campbell heeft er onderzoek naar gedaan en tevens naar een recent geval van veeverminking welke op 17 juni (2006) werd ontdekt door de eigenaar van een boerderij in Hillmond, Canada.

17 april 2006

MYSTERIE REGEERT DE PRAIRIE DEEL 2 april 2006 De mogelijke connectie tussen UFO’s en veeverminkingen kwam wederom naar voren toen een rancher uit Simms meldde dat zijn vrouw en kinderen een UFO hadden zien landen nabij een plek waar hij een dood kalf had achtergelaten. Hij ontdekte later dat het karkas was verminkt nadat hij het daar had achtergelaten.

17 maart 2006

MYSTERIE REGEERT DE PRAIRIE DEEL 1 maart 2006 Keith Wolverton was de eerste hulpsheriff die in 1976 in het openbaar over zijn onderzoeken naar het dierverminkingsfenomeen schreef. De plek waar hij onderzoek deed was Great Falls, Montana en lag nabij de Malmstrom luchtmachtbasis waarop gedurende de Koude Oorlog met de Sovjet Unie de vele Minuteman atoomraketten op hun lancering stonden te wachten. Het verzamelde fysieke bewijs en de ooggetuigeverslagen van hulpsheriff Wolverton, wijzen erop dat de verminkingen niet het gevolg zijn van natuurlijke aanvallen van roofdieren, ziektes of satanische sekten.

5 februari 2006

31ste VEEVERMINKING OP EEN CALIFORNISCHE RANCH IN RED BLUFF februari 2006 Gedurende de laatste halve eeuw wordt er wereldwijd dood vee aangetroffen dat op een ongewone wijze om het leven is gekomen en dat door de officiële instanties ‘dierverminking’ wordt genoemd. Zowel huisdieren, vee en in het wild levende dieren zijn er de dupe van, maar onder paarden en rundvee komt het het vaakst voor.

 

ARTIKELEN

VERMINKING VAN PAARD IN FRANKRIJK oktober 2005 Franse ufologen waren tot nu toe niet echt gewend aan het fenomeen dierverminkingen zoals dat voorheen voornamelijk op Amerikaanse grond voorviel. Maar wellicht gaat dat nu veranderen. De France3-groep heeft onlangs een rapportage gemaakt over de mysterieuze dood van een veulen in een dorp in de streek Haute-Saône, "Fessey".

FRANKRIJK VERBIJSTERD DOOR RAADSELACHTIGE DOOD DOLFIJNEN mei 2005 Een mysterieuze killer is op rooftocht naar dolfijnen langs de Franse Middellandse Zeekust, alwaar de karkassen van deze zeezoogdieren aanspoelen met een frequentie van 1 per dag en met onverklaarbare wonden.

DIERVERMINKINGEN IN CANADA mei 2005 Fern geeft toe dat hij slechts voor de lol naar de verminkingen ging kijken, maar dat de zaken daarna snel veranderden. “Het is echt zeer verbijsterend,” zegt hij. “Ik ben zo vaak gevraagd naar wat ik denk dat er met het vee gebeurt. Maar ik zou het niet weten.”

MENSELIJK VERMINKINGSGEVAL IN BRAZILI╦ augustus 2004 Er waren al een tijd geruchten van moord, aan UFO’s gerelateerde menselijke verminkingsgevallen, maar hard bewijs was niet voorhanden. Tot nu toe misschien. Waarschuwing! Dit artikel bevat zeer schokkende foto’s!

AUTHENTIEKE DIERVERMINKINGEN IN NEDERLAND juni 2004 Ik hoop via dit artikel meer informatie en feiten te ontvangen van mensen die meer weten en ik hoop in contact te komen met gedupeerden die willen meewerken aan een verklaring voor een aantal mishandelingen in Nederland. Ik beweer absoluut niet dat alle gevallen van mishandeling authentieke dierverminkingsgevallen zijn. Er lopen inderdaad emotieloze hufters rond die er plezier aan beleven om dieren te kwellen, zelfs tot de dood erop volgt.

INTERVIEW MET LINDA MOULTON HOWE februari 2004 Een gesprek met Linda Moulton Howe, journaliste, filmproducer en auteur over dierverminkingen, buitenaardsen en de Amerikaanse regering.

REPORT FROM SAND MOUNTAIN februari 2004 Het verslag van Sand Mountain. Spookchirurgen keren terug naar noordoost Alabama. Recente veeverminkingen in de uitlopers van de Appalachen bergketen zorgen voor waakzaamheid onder de veefokkers.

BIG MAMA AND THE BABY UFO's februari 2004 Dierverminkingen zijn al sinds drie decennia in het nieuws en vertegenwoordigen een van de meest merkwaardige fenomenen van de laatste veertig jaar. Er zijn sterke aanwijzingen dat sommige verminkingen gerelateerd zijn aan het verschijnen van UFO’s.

DIERVERMINKINGEN GEORGE KNAPP februari 2004 Dierverminkingen zijn in alle 50 staten gerapporteerd, maar nooit is er iemand voor opgepakt. Nu komen ze opnieuw in Nevada voor en niemand schijnt te weten waarom.

DIERVERMINKINGEN IN NEDERLAND? februari 2004 Ik ben op zoek naar de eventuele e-mailadressen van de getroffen boeren of particulieren. Ik zou hen graag willen vragen wat de verminkingen precies inhielden en of zij mij daar een foto van willen sturen.
Plus:
1e UPDATE 3 feb.
2e UPDATE 5 feb.
3e UPDATE 8 feb.

MEER VERMINKT VEE IN ARGENTINI╦ september 2003 Op woensdag 16 juli 2003 werden drie kalveren en een koe, die verminkt waren, in weilanden gevonden zo’n 30 kilometer van Genera Acha.

DIERVERMINKINKINGEN: SATAN OF UFO's? september 2002 Het allereerste geval + recente gevallen en mogelijke verklaringen.

DIERVERMINKINGEN 1 augustus 2002 Rapporteringen van dierverminkingen in diverse landen.

DIERVERMINKINGEN 2 juli 2002 Rapporteringen van dierverminkingen in diverse landen.

CHUPACABRAS maart/april 1996 Verhaal over een onbekend schepsel op Costa Rica dat dieren op een vreemde manier verminkt.