COMETA RAPPORT

 

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

 

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


Het Cometa-rapport

HET COMETA RAPPORT DEEL 1 december 2004 Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik heb Paul Remeysen, die in België woont en het Frans machtig is, bereid gevonden om het rechtsreeks vanuit het Frans voor ufowijzer te vertalen.

HET COMETA RAPPORT DEEL 2 december 2004 Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik heb Paul Remeysen, die in België woont en het Frans machtig is, bereid gevonden om het rechtsreeks vanuit het Frans voor ufowijzer te vertalen.

HET COMETA RAPPORT DEEL 3 januari 2005 Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik heb Paul Remeysen, die in België woont en het Frans machtig is, bereid gevonden om het rechtsreeks vanuit het Frans voor ufowijzer te vertalen.

HET COMETA RAPPORT DEEL 4 ANNEX februari 2005 Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik heb Paul Remeysen, die in België woont en het Frans machtig is, bereid gevonden om het rechtsreeks vanuit het Frans voor ufowijzer te vertalen.

ACHTERGROND COMETA februari 2005 Hoofdthema van het rapport is dat de opeenstapeling van goedgedocumenteerde UFO-waarnemingen ons dwingt om alle hypothesen, zoals de oorsprong van UFO’s en speciaal de buitenaardse hypothese, te overwegen.

(SCEPTISCH) COMMENTAAR OP COMETA februari 2005 Claude Maugé, een Frans scepticus, probeert de conclusies in het Cometa rapport te ontkrachten.

CLAUDE MAUGÉ OP ZIJN WENKEN BEDIEND februari 2005 Dit potje ratjetoe is eigenlijk al onze aandacht niet waard – maar helaas zullen andere ‘grote lichten’ zich erop beroepen om Cometa af te breken. En zeggen dat de waarheid zo duidelijk is! (Reactie op het sceptisch commentaar van Claude Maugé door de vertaler van het Cometa Rapport)

PDF file Cometa rapport Compleet. Klik met de rechtermuisknop op het PDF plaatje en kies voor: ‘Doel opslaan als…’ Kies in het dan geopende venster voor de map op je computer waarin je het PDF file wilt opslaan. Voor het bekijken en lezen van PDF files moet je beschikken over het gratis van Internet te downloaden ‘Adobe Reader’.