ROSWELL

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS


SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

 


Nederlandse krantenartikelen over de UFO-golf en de legendarische Roswell-crash in Amerika kort na de 2e WO:


Er zijn tientallen militairen, die rechtstreeks betrokken waren bij de Roswell-crash, die beweren dat er daar in 1947 wel degelijk een buitenaards toestel is gecrasht en enkelen van hen hebben zelfs een beëdigde verklaring afgelegd. Maar och, het zijn maar generaals en kolonels, dus waarom zouden we die geloven? Juist ja, waarom twijfelen de media en de sceptici aan dergelijke mensen?

Generaal Arthur E. Exon was in juli 1947, toen de wrakstukken vanuit Roswell werden overgevlogen, als luitenant op Wright Field bij Dayton, Ohio, gestationeerd. In een interview uit 1990 verklaarde hij dat er materiaalproeven zijn uitgevoerd: “Er zijn chemische tests, breek-, druk- en buigproeven gedaan. Het materiaal werd naar ons laboratorium gebracht en daar grondig onderzocht.”

Generaal, Thomas Dubose, was in 1947 kolonel en stafchef van generaal Ramey op het hoofdkwartier van de 8ste Luchtmachtgroep in Fort Worth, Texas. Voor zijn overlijden in 1992 bevestigde generaal Dubose dat hij zelf een telefoontje van generaal McMullen uit Washington kreeg, met instructies om de zaak geheim te houden. Tijdens een interview zei hij verder dat generaal Ramey hem opdracht gaf een aannemelijk verhaal te verzinnen om de pers met een kluitje in het riet te sturen.

De Amerikaanse afgevaardigde Steven Schiff liet begin 1994 een officieel onderzoek instellen naar het Roswell-incident. Volgens de Washington Post van 14 januari 1994 werd dit onderzoek van het General Accounting Office (GAO) echter verhinderd door het ministerie van Defensie. In maart 1994 verklaarde kolonel Larry G. Shockley, directeur Plans and Operations van het bureau voor Congresaangelegenheden van het ministerie van Defensie, tegenover een onderzoeksambtenaar van het GAO: “Dit zijn uw zaken niet.” Die opmerking sterkte Steven Schiff en de GAO-onderzoekers in hun mening dat Defensie iets te verbergen had.

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

Een nauwkeurige taxatie van al het beste bewijs voor het Roswell incident, vergeleken met het beste van de debunkers en het materiaal van de luchtmacht, overtuigt elk persoon met gezonde verstandelijke vermogens dat het Roswell incident UFO/buitenaards gerelateerd is. Alleen de ‘onwaarschijnlijkheid’ dat buitenaardsen en UFO’s echt zijn, weerhoudt elke eerlijke wetenschapper en geleerde ervan die conclusie te trekken. Dit doorslaggevende vooroordeel over UFO’s in onze gemeenschap van de gevestigde orde, is zo krachtig dat het hun wil tot het volgen van hun plicht aan objectiviteit en eerlijkheid verstoort. (©Oregon MUFON)Klik op bovenstaande banner en je komt op de website
van de man die echt alles over Roswell weet!


1947-2007


6 juli 2013

DE ROSWELL UFO-CRASH: 66 JAAR VAN ONBEANTWOORDE VRAGEN juli 2013 Als het laatste vuurwerk van de 4th of July is afgestoken, dan beginnen de festiviteiten in Roswell. Een driedaags Roswell UFO-festival markeert de 66e verjaardag van een vliegende schotel legende die deze stad in New Mexico voor altijd synoniem stelt aan paranormale samenzweringen.

20 augustus 2012

UPDATE: andere CIA gepensioneerden beweren ook Roswell bewijs te hebben gezien augustus 2012 Bijna twee maanden nadat hij op ‘Coast To Coast AM’ radio aankondigde dat hij bewijs van de Roswell UFO-crash/berging had gezien dat lag weg te kwijnen in de historische archieven van de CIA, gaat de gepensioneerde agent Chase Brandon door met het propageren van zijn verhaal. Hij vertelde er afgelopen maandagmorgen weer over op Don Ecker’s ‘Dark Matters’ podcast.

6 juli 2012

CHASE BRANDON, CIA VETERAAN, BEWEERT: "ROSWELL GEBEURDE!" juli 2012 Hij beweert dat hij in de CIA files geschreven materiaal heeft gezien waarin wordt beweerd dat een ‘Buitenaards toestel bij Roswell crashte dat niet van deze wereld kwam’ en dat er ‘buitenaardse lijken’ werden geborgen. Luister naar zijn eerstehands beweringen die hij deed op Coast to Coast Radio. “Er waren materialen en andere items, ik kan je met 100% zekerheid vertellen dat Roswell gebeurde. Ik opende een doos en zag de gegevens, lijken en foto’s.

2 november 2011

DOCHTER VERTELT HAAR VADERS DOODSBEDBEKENTENIS VAN HET ZIEN VAN HET ROSWELL 'RUIMTESCHIP' EN 'KLEINE PERSONEN' november 2011 Terwijl ik aan mijn tafel in het International UFO Museum and Research Center in Roswell zat, hoorde ik een vrouw achter mij zeggen: “Dat was mijn vader.” Ze wees naar een foto van één van de soldaten die in 1947 aan de basis was toegewezen.

22 juli 2011

TEST BEVESTIGT DAT ROSWELL BROKSTUKKEN NIET VAN DE AARDE AFKOMSTIG ZIJN juli 2011 Een docent aan het New Mexico Military Institute in Roswell heeft waarschijnlijk het eerste wetenschappelijk bewijs gevonden van industrieel vervaardigde brokstukken afkomstig van een andere planeet. Bovendien werden de brokstukken gevonden op de locatie in de buurt van Roswell waar in 1947 de wrakstukken van een beweerde vliegende schotel werden ontdekt.

12 april 2011

Ik (Paul Harmans – ufowijzer) krijg van een aantal bezoekers de vraag hoe ik over de vrijgegeven documenten (o.a. over Roswell) van de FBI denk en wat de impact ervan zal zijn. Ik zal dus mijn opvattingen hieronder weergeven:

Ik heb geen idee wat de exacte impact ervan zal zijn en of Amerika deze documenten met een bepaalde bedoeling heeft vrijgegeven, als voorbereiding op meer. In principe was het hele Roswell-verhaal al dik 30 jaar duidelijk voor hen die er met een gezond verstand naar keken.

Ik ben bang dat dit nieuwtje morgen weer is vergeten door de oude media en al die mensen die er nooit enige belangstelling voor hebben getoond en zo wel denken te weten hoe het zit. Op de een of andere manier wil de mensheid maar niet aannemen dat er iets bijzonders aan de hand is, dat het UFO-fenomeen heel reëel is en dat we daar eens uitgebreid onderzoek naar moeten gaan doen en dat we met zijn allen (met de media voorop) van alle regeringen gaan eisen dat ze alle info die ze over UFO’s hebben gaan vrijgeven.

Maar het is hetzelfde liedje als altijd met de oude media, ze besteden er op hun website wel aandacht aan, maar in de gedrukte versie van de krant vind je het niet. Ze zijn blijkbaar bang dat ze hun betalende abonnees kwijtraken. De website van het AD plaatst het artikel bijvoorbeeld in hun sectie ‘bizar’ waarin je artikelen kunt vinden met de titel: ‘Lijkwagen met kist achtergelaten voor kopje thee’ en ‘Verkeerslichten Nijmegen doen aan seks’. Ze vinden het nog steeds niet belangrijk genoeg om het gewoon op de buitenlandpagina te plaatsen. Verder vertikt het AD de link naar de bewuste FBI website te plaatsen. Tevens plaatsen alle media de nepfoto’s van een alien in het artikel. Dus hoe belangrijk schatten ze het zelf eigenlijk in?

Er zullen best wel een paar lezers van de artikelen in de oude media zijn die nu eindelijk eens de moeite nemen wat informatie op te zoeken, maar ik denk niet dat dit de doorbraak is. Ook is er weer ergens op Internet de aankondiging van een Nederlandse channelaar dat Obama deze week de buitenaardse openbaring gaat doen. Ik geloof er (na alle voorgaande voorspellingen die niet uitkwamen) niets van! Ik zal er pas over berichten zodra Obama een dergelijke aankondiging heeft gedaan en geen minuut eerder.

11 april 2011

'Aliens bestaan'
AMSTERDAM - 'Believers' denken het definitieve bewijs te hebben gevonden dat buitenaardsen bestaan en dat ze al lang zijn geland op aarde. De UFO-enthousiastelingen beroepen zich op één van de duizenden 'X-files' van de FBI die onlangs werden vrijgegeven. Daaruit zou blijken dat samenzweringstheorieën over een UFO-landing bij Roswell in New Mexico in 1947, best wel eens waar zouden kunnen zijn.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/9506962/___Aliens_bestaan___.html?sn=buitenland

Vrijgekomen FBI-files: aliens zijn op aarde geland
Roswell geniet internationale bekendheid vanwege het zogenaamde 'Roswellincident'. De discussie tussen aanhangers, tegenstanders en wetenschappers over de gebeurtenis houdt tot op de dag vandaag wereldwijd aan. Na de landing zouden de aliens volgens de FBI-gegevens naar een legerbasis zijn overgebracht. Het ging om 3 cirkelvormige ruimtetuigen, met aan boord telkens 3 aliens van ongeveer een meter groot, zo beweerde een FBI-agent al in 1950.
http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/577983/2011/04/11/Vrijgekomen-FBI-files-aliens-zijn-op-aarde-geland.dhtml

Vrijgekomen FBI-files bevestigen: "Aliens zijn op Aarde geland"
Pas vrijgegeven documenten van het FBI zouden bevestigen wat samenzweringstheorieën al jarenlang stellen: dat vliegende schotels bemand door aliens op de Aarde gecrasht zijn. De documenten, die jarenlang topgeheim zijn gebleven, lijken de theorie te staven dat buitenaardse wezens in het Amerikaanse stadje Roswell zijn geland en daarna naar een legerbasis zijn overgebracht. Drie cirkelvormige ruimtetuigen, met aan boord telkens drie aliens van ongeveer een meter groot, crashten, zo beweerde een FBI-agent in 1950.
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1248906/2011/04/11/Vrijgekomen-FBI-files-bevestigen-Aliens-zijn-op-Aarde-geland.dhtml

Alien-archief FBI voor iedereen toegankelijk
Het Amerikaanse onderzoeksbureau FBI heeft duizenden 'top secret'-documenten, waaronder het 'alien'-archief over mogelijk buitenaards leven, online geplaatst. Geïnteresseerden kunnen nu met eigen ogen zien welke 'aliens' hier al gespot zijn. Zo zijn er de beschrijvingen van buitenaardse wezens van sheriff Guy Hottel uit 1950.
http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/61894/Alien-archief_FBI_voor_iedereen_toegankelijk_.html

Memo FBI: Buitenaardsen landden in Roswell
De Britse Daily Mail schenkt op zaterdag als één van de eerste grote kranten aandacht aan de documenten van de FBI die stellen dat in 1947 buitenaardsen zijn neergekomen in Roswell. Een memo die na 61 jaar is geopenbaard door de FBI (1) bewijst dat buitenaardsen inderdaad geland zijn in Nieuw-Mexico. Het gaat om een memo van speciaal agent Guy Hottel aan de directeur van de FBI. In de memo met als onderwerp ‘Vliegende Schotels’ onthult agent Hottel dat een onderzoeker van de Amerikaanse luchtmacht heeft vastgesteld dat drie vliegende schotels zijn neergekomen in Nieuw-Mexico en dat lichamen van buitenaardse wezens zijn geborgen.
http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=401:memo-fbi-buitenaardsen-landden-in-roswell&catid=12:et&Itemid=25

The memo that 'proves aliens landed at Roswell'... released online by the FBI
A bizarre memo that appears to prove that aliens did land in New Mexico prior to 1950 has been published by the FBI. The bureau has made thousands of files available in a new online resource called The Vault. Among them is a memo to the director from Guy Hottel, the special agent in charge of the Washington field office in 1950.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1375203/The-memo-proves-aliens-landed-Roswell--released-online-FBI.html

Meer dan 2000 documenten zijn door de FBI geopenbaard voor het publiek en deze kunnen worden gelezen in ‘De Kluis’, een elektronische leesruimte. Naast de Majestic 12 documenten zijn er ook nieuwe stukken over Roswell opgedoken:
http://vault.fbi.gov/unexplained-phenomenon

8 april 2011

FBI maakt geheim buitenaards archief openbaar
De FBI heeft haar archief over buitenaardsen en UFO’s geopenbaard. Medewerkers hebben het dossier bladzijde voor bladzijde ingescand en op het internet geplaatst. Veel onverklaarbare fenomenen staan nog open en iedereen heeft nu alle vrijheid om zelf op onderzoek uit te gaan. In de FBI-archieven komen we veel stukken tegen die als ‘Top Secret’ zijn gemarkeerd. Interessante waarnemingen waarvan velen maar wat graag de toedracht willen achterhalen. De FBI heeft naar eigen zeggen geen aanleiding om de documenten nog langer geheim te houden omdat ze vele mysteries niet kunnen oplossen.
http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=391:fbi-maakt-geheim-buitenaards-archief-openbaar&catid=12:et&Itemid=25

Meer dan 2000 documenten zijn door de FBI geopenbaard voor het publiek en deze kunnen worden gelezen in ‘De Kluis’, een elektronische leesruimte. Naast de Majestic 12 documenten zijn er ook nieuwe stukken over Roswell opgedoken:
http://vault.fbi.gov/unexplained-phenomenon

 

1947 NEDERLAND en ROSWELL maart 2011 Op deze pagina vindt u de originele krantenberichten uit de Nederlandse kranten: Volkskrant, Parool en Trouw. Deze berichten gaan over de UFO-golf en de legendarische Roswell-crash in Amerika kort na de 2e WO. (Met dank aan George Schermer)

DE EIGENAARDIGE DR. CROSS juni 2009 Onlangs ondernomen onderzoek laat zien dat het aannemelijk is dat een wetenschapper aan het bejubelde Battelle Memorial Institute - Dr. Howard C. Cross - de leiding had over een studie naar Roswell-achtig ‘geheugenmetaal’ dat onder contract van de Wright Patterson luchtmachtbasis kort na de crash in 1947 werd uitgevoerd. Nieuw ontdekte details bevestigen dat Cross een dubbelleven leidde, hij was zowel een metaaldeskundige als een geheime UFO-onderzoeker voor de regering.

ROSWELL BROKSTUKKEN BEVESTIGD ALS BUITENAARDS juni 2009 Nieuw ontdekte rapporten onthullen dat in de maanden onmiddellijk volgend op de beweerde UFO-crash in 1947 bij Roswell, geheime studies door de overheid werden ondernomen op een materiaal dat voorheen onbekend was bij de wetenschap. Het ‘geheugenmetaal’ dat werd bestudeerd komt exact overeen met sommige wrakstukken gemeld door verscheidene getuigen van de crash. Het bewijs staaft dat deze unieke metaalstudies werden ondernomen - onder militaire supervisie - door een laboratorium dat onder contract stond en in het bezit was van geavanceerde technische capaciteiten die de Amerikaanse overheid in die tijd zelf niet bezat.

BRANDWEERMAN ROSWELL BEKENT: "HET WAS EEN VLIEGENDE SCHOTEL!" maart 2009 Een brandweerman die in 1947 bij de brandweer van Roswell diende heeft bevestigd dat het bij de mysterieuze crash in die zomer in de woestijn van New Mexico, in feite ging om een niet-aards toestel!

 
Een kort fragment uit een lezing van Don Schmitt, schrijver van het boek ‘Witness To Roswell’. Naar deze man zouden al die professionele ontkenners eens moeten luisteren, die zo goedgelovig zijn dat ze de weerballonverklaring van de overheid voor absolute waarheid aannemen en die luidkeels doorkakelen aan vooral de media.
Meer over het boek: Witness To Roswell 1

EDGAR MITCHELL EN ROSWELL oktober 2008 Op dit moment hebben we astronaut Edgar Mitchell, die duidelijke taal spreekt over de UFO-crash, gebaseerd op zijn gesprekken met de mensen van Roswell die hij persoonlijk kende, sprekend over het overkoepelende comité dat hij het label MJ-12 heeft gegeven, en sprekend over de voortdurende UFO cover-up van de overheid. We hebben ook een luchtmacht generaal die over sommige dingen spreekt. Begint het geen tijd te worden dat we dit iets meer serieus gaan nemen en samen gaan werken om dit mysterie te ontrafelen?

UFO's ZIJN HIER SINDS 1947 oktober 2008 Redacteur van UFO Data Magazine Philip Mantle is klaar om deze maand op een internationale conferentie zijn bevindingen te onthullen. Hij onderzocht de plek bij Roswell waarvan vele mensen geloven dat daar een buitenaardse crash plaatsvond. Hij analyseerde gesteenten, aarde en vegetatie. Het gebied is omgeven door verkoolde bomen en struiken en een mysterieuze blauwe substantie die van het rotsgesteente druipt.

WETENSCHAP VERSUS BEWIJS maart 2008 Naar aanleiding van het artikel in de krant Sp!ts van 27 februari (2008), over de eventuele UFO-vergadering in de VN en waarvoor Wim Van Utrecht werd geïnterviewd, heb ik Wim Van Utrecht wat vragen gesteld. Tevens stel ik zijn stelling in de Sp!ts, dat een Mogul-ballon de definitieve verklaring voor het Roswell-incident is, aan de kaak.

GETUIGEN VAN ROSWELL Deel 3 december 2007 In het boek ‘Witness to Roswell’ (2007) komen tientallen oud-militairen aan het woord die de drukte in die paar bijzondere dagen in juli 1947 verwoorden, waarbij ook iedereen op de basis, die niet direct bij de berging van het wrak en de inzittenden betrokken was, de geruchten hoorde dat men inderdaad een vliegende schotel en wezens had gevonden, welke niet van deze aarde afkomstig waren. Het zijn militairen van zowel hoge als lage rang die allemaal hun verslag doen en allemaal wijzen zij nadrukkelijk op het feit dat het ging om de wrakstukken van een vliegende schotel en de lichamen van wezens.

GETUIGEN VAN ROSWELL Deel 2 december 2007 In het boek ‘Witness to Roswell’ (2007) komen tientallen oud-militairen aan het woord die de drukte in die paar bijzondere dagen in juli 1947 verwoorden, waarbij ook iedereen op de basis, die niet direct bij de berging van het wrak en de inzittenden betrokken was, de geruchten hoorde dat men inderdaad een vliegende schotel en wezens had gevonden, welke niet van deze aarde afkomstig waren. Het zijn militairen van zowel hoge als lage rang die allemaal hun verslag doen en allemaal wijzen zij nadrukkelijk op het feit dat het ging om de wrakstukken van een vliegende schotel en de lichamen van wezens.

GETUIGEN VAN ROSWELL Deel 1 december 2007 In het boek ‘Witness to Roswell’ (2007) komen tientallen oud-militairen aan het woord die de drukte in die paar bijzondere dagen in juli 1947 verwoorden, waarbij ook iedereen op de basis, die niet direct bij de berging van het wrak en de inzittenden betrokken was, de geruchten hoorde dat men inderdaad een vliegende schotel en wezens had gevonden, welke niet van deze aarde afkomstig waren. Het zijn militairen van zowel hoge als lage rang die allemaal hun verslag doen en allemaal wijzen zij nadrukkelijk op het feit dat het ging om de wrakstukken van een vliegende schotel en de lichamen van wezens.

ROSWELL, EEN WAARACHTIG PORTRET? september 2007 Kritische bemerkingen in verband met de onlangs uitgezonden National Geographic Channel-documentaire over Roswell. André Skondras: Deze documentaire werd mijns inziens toch wel zeer tactisch opgebouwd: De Roswell-zaak kon evenwel in het begin enigszins rekenen op een serieuze, positieve en evenwichtige opbouw, maar gaandeweg was er volgens mij een systematische afbraak van de zaak bespeurbaar opdat de uitzending uiteindelijk zou evolueren naar de officiële US Air Force-verklaring, met name die van de MOGUL-ballonnen.

http://www.scifi.com/roswell/index.php augustus 2007 Roswell Confessions. Op deze link een paar video's waarin mensen over hun kijk op Roswell vertellen en alweer blijkt uit hun verhaal dat het steeds maar weer draait om inderdaad een neergestort buitenaards toestel dat tezamen met de buitenaardse wezens is geborgen door de Amerikaanse luchtmacht.

WERNHER VON BRAUN WAS IN ROSWELL juli 2007 De inspectie van de wrakstukken had zelfs voor hem grote vragen opgeworpen: zeer dun materiaal, aluminium gekleurd, zoals dat van de wikkels van kauwgum. Zeer licht van gewicht en extreem sterk. In het interieur van het voertuig was bijna geen apparatuur aanwezig, alsof de wezens en het voertuig één geheel waren.

LT. WALTER G. HAUT Sterfbedverklaring: ik zag ruimteschip en lichamen juli 2007 In december 2002 stelde Haut een notarieel bekrachtigde verklaring op die werd verzegeld en niet eerder openbaar gemaakt mocht worden dan na zijn dood. Een eerste kopie daarvan verscheen in het boek ‘Witness to Roswell’ (juni 2007) door Tom Carey en Don Schmitt met toestemming van de nabestaanden van Haut. Opnieuw stelt Haut hierin dat hij het gecrashte toestel en de lichamen in een hangaar (hangaar 84 of P-3) heeft gezien.

ROSWELL KORT SAMENGEVAT juni 2007 De boer William Mac Brazel ontdekte op 5 juli 1947 in het gezelschap van de zoon van zijn buurman, Timothy Proctor, een strook grond van vierhonderd meter lang en ruim honderd meter breed (Denk daar eens goed over na, 400 x 100 meter, voor alleen een weerballon??? Accentuering en opmerking ufowijzer.), die met de merkwaardige restanten van een in de lucht geëxplodeerd vliegtuig was bezaaid.

BRIG. GEN. THOMAS JEFFERSON DUBOSE En Het Weerballon Cover-up Verhaal juni 2007 Generaal Dubose was de luchtmachtofficier met de hoogste rang die directe kennis had van de Roswell-zaak en die in het openbaar sprak over de weerballon cover-up plus andere belangrijke details van wat er werkelijk gebeurde binnen kringen rond generaal Ramey.

LUITENANT WALTER HAUT GETUIGENIS juni 2007 (Disclosure Project) Eerste luitenant Haut was de publieke informatieofficier van de Roswell Army Airbase in Roswell, New Mexico, toen er nabij Corona een buitenaards toestel crashte. Hij was de persoon die het originele verhaal naar buiten bracht dat er daar een vliegende schotel was gecrasht. "Mijn oprechte gevoel is dat dit ding afkomstig was uit het heelal. En het leger besloot dat het volk het wellicht niet zo gracieus zou accepteren, iets dat van buiten de aarde komt en neerstort op onze planeet. Het is een beetje moeilijk om iedereen dat te laten geloven. Maar ik denk dat ze er vandaag de dag wel mee naar buiten kunnen komen, met elk woord erover en elke beschrijving en het volk zal zeggen: 'O, dat heb ik gezien en ik herinner mij er wel wat van en dat accepteer ik wel.'”

INTERVIEW MET PAUL HELLYER maart 2007 Paul Hellyer is een voormalige minister van defensie en was vice-premier onder Pierre Trudeau in Canada. Hellyer denk dat het goed mogelijk is dat vergevorderde buitenaardse beschavingen vandaag de dag de aarde bezoeken. Vooral de bewapening van de ruimte door de Amerikanen ziet hij als een risico, omdat zoiets wel eens tot betreurenswaardige incidenten zou kunnen leiden. (Paul Hellyer raakte geïnteresseerd in het UFO-fenomeen en het Disclosure Project nadat hij het boek van Philip Corso ‘The Day After Roswell’ had gelezen, waarbij hij er tevens van overtuigd raakte dat er bij Roswell wel degelijk een buitenaards toestel was gecrasht.)

HET ROBERTSON PANEL, 1953, EEN KORT OVERZICHT november 2006 Het Robertson Panel kwam voor het eerst samen op 14 januari 1953 onder leiding van Howard Percy Robertson. Hij was een natuurkundige, een CIA employé en directeur van de Defense Department Weapons Evaluation Group.

DE POLITIEK VAN DEBUNKEN BEGON MET HET ROBERTSON PANEL november 2006 Er wordt echter wel degelijk een politiek van het belachelijk maken van UFO-meldingen gevoerd. De eigen historische documenten van de Amerikaanse regering, verkregen via een beroep op de wet op vrijheid van informatie, verklaren waarom het een regeringsbeleid moest worden om iedereen die betrouwbaar bewijs voor het bestaan van UFO’s verschafte belachelijk te maken, te bespotten en in diskrediet te brengen.

Mr. GLENN DENNIS GETUIGENIS september 2006 (Disclosure Project) Mr. Dennis was ten tijde van de befaamde Roswell-crash in juli 1947 een begrafenisondernemer in Roswell, New Mexico. De funerair officier van het Roswell Army Airfield belde hem met de vraag of hij hermetisch af te sluiten kinderdoodskisten kon leveren.

GETUIGENIS KOLONEL PHILIP J. CORSO SR. US ARMY september 2006 (Disclosure Project) Kolonel Philip J. Corso, Sr. was een inlichtingenofficier in het leger en diende bij de National Security Council van president Eisenhower. Na zijn 21-jarige militaire carrière diende hij als een militaire analist. Kolonel Corso zag persoonlijk overleden buitenaardsen van de Roswell-crash die plaatsvond in 1947 en een UFO-vaartuig op een luchtmachtbasis. Hij heeft ook UFO’s op radar gezien die met een snelheid van 4000 mijl per uur vlogen.

VEERTIGER JAREN E.T. AUTOPSIEVERSLAG VAN USAF LEGERARTS augustus 2006 Ronald SeCoy: "Ik werkte voor een man in Dayton, Ohio. Een gepensioneerde USAF legerarts die mij in een staat van grote stress en een emotionele instorting vertelde dat hij één van de vijf artsen was die werden opgeroepen om op de Wright-Patterson basis naar twee buitenaardse lichamen te kijken."

VREEMD BISMUT/MAGNESIUM METAAL VAN WIGVORMIG LUCHTVOERTUIG mei 2006 "Mijn grootvader was een lid van het bergingsteam dat naar de plek van de crash werd gestuurd juist nadat het was gerapporteerd. Hij overleed in 1974, maar daarvoor had hij met ons om tafel gezeten en verteld over het ongeluk. Op het moment zit ik in het Amerikaanse leger en heb een geheime bevoegdheid, ik wil dus NIET publiekelijk bekend worden, met het risico dat ik mijn carrière en benoeming kwijt raak." Een briefschrijver aan Linda Moulton Howe.

DEEL 2 VREEMD BISMUT/MAGNESIUM METAAL VAN WIGVORMIG LUCHTVOERTUIG juni 2006 ”Dergelijk materiaal ontstaat niet vanzelf, het moet ergens vandaan komen. En dat is één van de dingen die mij intrigeert, iemand heeft het moeten maken, maar niemand kan vertellen wie het maakte. Het is een stukje hightech materiaal, dus als het bestaan ervan niet bekend gemaakt is, waarom werd het dan gemaakt? Dat is wat we in de wetenschap doen, we doen onderzoek en dan vertellen we er iedereen over. Maar niemand vertelde iemand over dit materiaal!” Elektrotechnicus en glasvezelfysicus Travis Taylor, Ph.D.

Zie ook de lezing van Linda Moulton Howe over het vreemde bismut/magnesium materiaal:
http://video.google.nl/videoplay?docid=-672627108022940604&q=Linda+Moulton+Howe

KOLONEL JESSE MARCEL Jr. OFFICIEEL EN ONOFFICIEEL mei 2006 Toen ik Jess, zoals hij graag genoemd wordt, vroeg of zijn vader - de inlichtingenofficier op het Roswell Army Air Field ten tijde van het incident - zich misschien vergist kon hebben over wat er geborgen was gedurende het veldonderzoek, antwoordde hij zonder aarzeling: “Beslist niet,” en ging toen door met mij te vertellen waarom dat niet zo was.

CLIFFORD STONE GETUIGENIS januari 2006 (Disclosure Project) Om kort te gaan, onder project Moon Dust en onder Blue Fly hebben we vreemde wrakstukken geborgen die niet afkomstig waren van de aarde. Er zijn wel een paar missies te beschrijven, maar simpel gezegd, ja, ik was betrokken in dit soort operaties om gecrashte buitenaardse objecten te bergen.

MYSTERIEUS ROSWELL METAAL februari 2005 Dit metaal werd in 1985 gevonden tijdens het zoeken met een metaaldetector op een locatie ongeveer 65 km buiten Roswell.

WETENSCHAPPER DAAGT LUCHTMACHT UIT INZAKE UFO's april 2004 "Heeft de luchtmacht dan geen enkele verantwoording af te leggen tegenover hen die de rekeningen betalen? Of staan zij boven de wet? Ik herhaal mijn uitdaging: USAF officieren McAndrew en Weaver, hebben jullie de moed om jullie standpunt te verdedigen? Noem mij dan de datum en de tijd."

DE UFO UITDAGING april 2004 Het probleem is niet dat er niet genoeg bewijs is dat mijn conclusies bevestigt, maar dat de meeste mensen en dan speciaal de luidruchtige sceptici, de debunkers, onwetend zijn van het ware bewijs. Aldus Stanton Friedman.

UFO's DOOR DE TIJD april 2004 Binnenkort kom ik met een verslag over mijn wederwaardigheden met een journaliste van de Telegraaf. Als voorafje dit korte, maar o zo typerende verhaal.

MAGAZINE MADNESS aug./sept. 2003 "Jammer genoeg had ik mijn verhandeling: ‘De Roswell-critici bekritiseerd’ al aan MUFON toegestuurd toen ik de kopieën in handen kreeg van twee voorpagina-artikelen waarin het Roswell-incident werd aangevallen. Beide zijn uitstekende voorbeelden van de waardeloze intellectuele staat waarin de schijnwetenschap van de anti-ufologen zich bevindt". Aldus Stanton T. Friedman.

THE RAMEY ROSWELL MEMO maart/april 2001 Na een vermoedelijke UFOcrash te Roswell in 1947, werden er foto's gemaakt van de wrakstukken. Bij deze wrakstukken zit generaal Ramey en hij heeft een stuk papier in zijn hand. Lees over de schouder van Ramey mee, wat er op staat!