PRINTBARE VERSIE

HET KLOPT NOG STEEDS NIET

HET ROSWELL UFO INCIDENT
UPDATE: andere CIA gepensioneerden beweren ook Roswell bewijs te hebben gezien

Door: Billy Cox

16 augustus 2012

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.theufochronicles.com/2012/08/the-roswell-ufo-incident-update-other.html


“Sinds hij in juni in het openbaar kwam, ontvangt hij e-mails van andere CIA gepensioneerden die beweren dat ze de Roswell doos ook hebben gezien.”

Bijna twee maanden nadat hij op ‘Coast To Coast AM’ radio aankondigde dat hij bewijs van de Roswell UFO-crash/berging had gezien dat lag weg te kwijnen in de historische archieven van de CIA, gaat de gepensioneerde agent Chase Brandon door met het propageren van zijn verhaal. Hij vertelde er afgelopen maandagmorgen weer over op Don Ecker’s ‘Dark Matters’ podcast.


Chase Brandon

In deze laatste update horen we dat er met Brandon geen persoonlijk contact is opgenomen of dat hij een uitbrander van zijn voormalige werkgever heeft gekregen, ondanks dat de CIA in juli een officiële afkeuring heeft uitgegeven (“Onze historici hebben in de eigendommen van het agentschap niets gevonden dat overeenkomt met de specifieke beweringen van mr. Brandon.”) Brandon verdedigde het agentschap waar hij duidelijk nog goede gevoelens voor heeft, door te zeggen dat hun standpunt volkomen plausibel is. De laatste keer dat hij de ruimte bezocht die ooit de CIA’s Historical Intelligence Collection (Historische Inlichtingen Collectie) was, was de ruimte sinds 1998-99, toen hij de kartonnen doos gemarkeerd met ‘Roswell’ ontdekte, compleet onder handen genomen. Al die stoffige overblijfselen en voorwerpen waren verplaatst om ruimte te maken voor moderne vernieuwingen en digitalisering.

“Ik heb geen idee waar het naartoe is gegaan,” zei Brandon, waaraan hij toevoegde dat toentertijd de gehele inventaris voor iedereen die voor het agentschap werkte werd gedeclassificeerd . “Tenzij iemand weet waar het naartoe is gegaan, weet ik niet hoe iemand kan controleren wat er daar was.”

Nou ja, geen enkel weldenkend mens verwacht dat de CIA weet wat er met alles dat in hun archieven ligt is gebeurd. En de mannetjes die het materiaal fysiek naar waar dan ook verplaatsten, dat waren waarschijnlijk minimumloon dronkenlappen voor wie een doos met het opschrift ‘Roswell’ helemaal niets betekende. Ze gooiden het waarschijnlijk samen met de Colaflessen weg.

Brandon zegt dat hij ‘de kans van zijn leven ontdekking’ niet deelde met collega’s omdat we nu eenmaal op een need-to-know basis werkten. Ecker vroeg daarop: “U zei zojuist dat het niet geheim was.” Brandon antwoordde: “Nou ja, het was in feite meer een eigen-voorzichtigheid, omdat een interesse in UFO’s betekende dat je net zo gek was als een 3 dollar biljet.”

Aan de andere kant, Brandon zegt dat sinds hij in juni in het openbaar kwam, hij e-mails ontvangt van andere CIA gepensioneerden die beweren dat ze de Roswell doos ook hebben gezien. Maar tevens houdt Brandon vol dat de CIA niet beticht kan worden van het in de doofpot stoppen van Roswell, omdat Roswell zich in juli ’47 voordeed en de CIA niet eerder dan september werd opgericht.

De Void heeft vragen gestuurd aan Bill Clinton en de voormalige kamerleden Webb Hubbell en John Podesta om te weten te komen hoe zij met deze onthulling omgaan en of zij nog in staat zijn hoge heren in het Witte Huis te benaderen. De Clinton’s waren namelijk exact op zoek naar wat Brandon beweert te hebben gevonden en nu naar buiten brengt. Het is moeilijk te geloven dat ze niet betrokken zouden willen zijn bij de ontdekking van de ongrijpbare heilige graal.


Zie ook: CHASE BRANDON, CIA VETERAAN, BEWEERT: "ROSWELL GEBEURDE!"

Website Chase Brandon: http://chasebrandon.com


ROSWELL PAGINA

UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen