PRINTBARE VERSIE

CHASE BRANDON, CIA VETERAAN, BEWEERT: “ROSWELL GEBEURDE!”

Filer’s Files 27-2012

Door: George Filer

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.listrocket.com


Laten we het beamen, niemand van ons weet zeker wat er gaande is, maar laat niet het lawaai van andermans opinie je eigen innerlijke stem smoren en het meest belangrijke: heb de moed je hart en je intuïtie te volgen.


Chase Brandon heeft 35 jaar als leidinggevende officier bij de geheime service van de CIA gewerkt en hij heeft het boek The Cryptos Conundrum geschreven.


Chase Brandon en zijn boek The Cryptos Conundrum

Hij heeft 25 jaar undercover geleefd en ging in 2006 van deze undercover opdrachten met pensioen, maar werkte daarna als adviseur voor verschillende inlichtingendiensten, het ministerie van defensie en talloze staats- en federale wetshandhavingorganisaties. Tijdens zijn laatste opdracht was Brandon een senior stafofficier onder de directeur van de Central Intelligence Agency en diende als een woordvoerder van het agentschap en als CIA contactpersoon voor de entertainmentindustrie. Hij onderhield technische beraadslagingen voor vele speelfilms, tv-series en documentaires zoals Mission Impossible III, The Bourne Identity, Alias, and 24. Hij is als raadgever gevraagd voor tv-programma’s zoals The Agency, Alias and JAG. Hij is verschenen op Discovery, Learning Channel, History Channel, PBS, A&E en is voor talloze andere programma’s geïnterviewd.

Chase Brandon heeft een gefingeerde roman over Roswell geschreven, dus hij heeft wellicht de motivatie om de ET verklaring te promoten. Maar als het waar is wat hij zegt, dan zou je denken dat het wellicht iets is dat hij wil delen.

Luister naar John B. Wells op Coast to Coast Radio van 24 juni 2012, waarin CIA Veteraan Chase Brandon zegt “Roswell gebeurde!”

Hij beweert dat hij in de CIA files geschreven materiaal heeft gezien waarin wordt beweerd dat een ‘Buitenaards toestel bij Roswell crashte dat niet van deze wereld kwam’ en dat er ‘buitenaardse lijken’ werden geborgen. Luister naar zijn eerstehands beweringen die hij deed op Coast to Coast Radio. “Er waren materialen en andere items, ik kan je met 100% zekerheid vertellen dat Roswell gebeurde. Ik opende een doos en zag de gegevens, lijken en foto’s.”

Website Chase Brandon: http://chasebrandon.com

Zie ook: UPDATE: andere CIA gepensioneerden beweren ook Roswell bewijs te hebben gezien


ROSWELL PAGINA

UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen