DISCLOSURE PROJECT

 

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

 

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

In de onderstaande artikelen kunnen afbeeldingen ontbreken,
ze zijn verwijderd vanwege copyrights

GETUIGENISSEN


STEVEN GREER – Hoe de geheimhouding in stand wordt gehouden maart 2005 Als in een Orwelliaanse twist werd ontdekt - uit psychologische verrichtingen tijdens de tweede wereldoorlog - dat als je een leugen maar genoeg vertelt, en speciaal als dat gedaan wordt door gerespecteerde, autoritaire figuren, de mensen het zullen geloven.

JOHN CALLAHAN GETUIGENIS april 2005 Als deze getuigenis je niet kan overtuigen van het bestaan van het UFO-fenomeen, dan zal geen enkele getuigenis dat doen!

PROFESSOR ROBERT JACOBS GETUIGENIS mei 2004 Professor Jacobs is een gerespecteerde professor aan een grote universiteit in de Verenigde Staten. In de jaren zestig was hij in dienst van de luchtmacht. Hij was de dienstdoende officier optische instrumenten en zijn werk was het filmen van de proefnemingen van de ballistische raketten die gelanceerd werden vanaf de Vandenberg luchtmachtbasis in Californië. Gedurende een test in 1964 van de eerste raket die ze filmden, legden zij de beelden vast van een UFO die naast de raket meevloog.

NICK POPE GETUIGENIS mei 2005 Nick Pope is een ambtenaar die nog altijd werkt voor het Britse ministerie van defensie. Hij was gedurende een aantal jaren in de jaren negentig hoofd van de afdeling onderzoek en nasporing betreffende het UFO-fenomeen. In zijn getuigenis zullen we kennis nemen van onweerlegbaar bewijs van aanzienlijke objecten met buitengewone snelheden die werden waargenomen door militair personeel met onberispelijke kwalificaties en van objecten die werden gevolgd op radar en niet van aardse makelij waren.

GRAHAM BETHUNE GETUIGENIS februari 2005 Graham Bethune is een gepensioneerde marinepiloot met een top-secret clearance (zeer geheime vertrouwensfunctie). Als gezagvoerder van een VIP-vliegtuig vervoerde hij veel hooggeplaatste officieren en burgers vanuit Washington DC.

JONATHAN WEYGANDT GETUIGENIS maart 2005 Onderkorporaal Jonathan Weygandt nam in 1994 dienst in het korps mariniers. Gelegerd in Peru voor de beveiliging van een radarinstallatie waarvan gezegd werd dat deze opgezet was om drugsverkeer te onderscheppen. Op een nacht werd hem verteld om samen met twee andere sergeants de plaats van een mogelijke crash in het bos veilig te stellen. Toen zij daar arriveerden zagen zij een 20 meter lange eivormige UFO die vast zat in de flank van een ravijn.

CHUCK SORRELLS GETUIGENIS april 2005 Chuck Sorrells maakte zijn militaire carrière in de Amerikaanse luchtmacht op de luchtmachtbasis Edwards toen daar in het luchtruim boven de basis in 1965 niet één, maar zeker zeven UFO’s verschenen.

LARRY WARREN GETUIGENIS september 2005 Larry Warren was een beveiligingsofficier op de Bentwaters luchtmachtbasis in Groot-Brittannië. Hij was aanwezig gedurende een gebeurtenis in 1980 waarbij een buitenaards toestel landde, zweefde en in wisselwerking stond met het luchtmachtpersoneel op de basis.

ROBERT SALAS GETUIGENIS oktober 2005 Hij getuigt over een UFO-incident op de morgen van 16 maart 1967 waarbij op twee lanceerinrichtingen 16 atoomraketten tegelijkertijd op non-actief gingen, terwijl de beveiliging UFO’s boven de lanceerinrichtingen waarnam.

STEPHEN LOVEKIN GETUIGENIS oktober 2005 Wij werden voorbereid voor topsecret en daarboven. We zagen een heleboel. We zagen foto’s van UFO’s. Sommige foto’s die ik zag waren misschien van iets betere kwaliteit dan degene die je vandaag de dag ziet, maar deze foto’s waren genomen door piloten van de luchtmacht.

GORDON COOPER GETUIGENIS november 2005 Deze objecten (UFO’s) vlogen in dezelfde formatie als wij in onze gevechtsvliegtuigen deden als we boven Duitsland vlogen. Wij vlogen in F-86’s. Zij kwamen over en deden dezelfde manoeuvres als wij deden behalve dat zo af en toe één van hen: zip, een manoeuvre maakte die je met een conventioneel vliegtuig niet kunt maken.

JAMES KOPF GETUIGENIS november 2005 Wij verlieten snel de communicatieruimte en gingen naar het gangboord aan bakboordzijde van het vliegdekschip, op de rand van het vliegdek en wij zagen een grote gloeiende bol boven het schip hangen.

EDGAR MITCHELL GETUIGENIS december 2005 In februari van 1971 vloog astronaut Edgar Mitchell mee aan boord van Apollo 14 en werd de zesde man die op de Maan liep. In deze getuigenis bevestigt hij het feit dat we hier op Aarde worden bezocht door buitenaardse wezens en dat er neergestorte toestellen, lichamen en materialen zijn geborgen.

CLIFFORD STONE GETUIGENIS januari 2006 Om kort te gaan, onder project Moon Dust en onder Blue Fly hebben we vreemde wrakstukken geborgen die niet afkomstig waren van de aarde. Er zijn wel een paar missies te beschrijven, maar simpel gezegd, ja, ik was betrokken in dit soort operaties om gecrashte buitenaardse objecten te bergen.

FREDERICK MARSHALL FOX GETUIGENIS januari 2006 Ik was op een nacht ongeveer 280 kilometer bij het vliegkampschip vandaan en helemaal alleen toen er plotseling een object aan mijn linkerkant verscheen.

Dr. RICHARD HAINES GETUIGENIS februari 2006 In de helft van de gevallen blijkt het fenomeen zelf het vliegtuig te benaderen en niet andersom. Het lijkt dus alsof het vliegtuig het brandpunt van aandacht of nieuwsgierigheid van het fenomeen is. De piloot vliegt zijn route en schenkt alle aandacht aan zijn bezigheden en dan komt plotseling, gedurende 15 minuten, iets naast zijn vleugel vliegen, op dezelfde hoogte met dezelfde snelheid als zijn toestel.

ADMIRAAL LORD HILL-NORTON GETUIGENIS maart 2006 Wat ik wil zeggen is dat er een serieuze mogelijkheid bestaat dat we worden bezocht - en al vele jaren lang zijn bezocht - door wezens vanuit de ruimte, van andere civilisaties, en dat het van belang is om uit te vinden wie zij zijn, waar zij vandaan komen en wat hun bedoelingen zijn. Dit zou het onderwerp moeten zijn van nauwgezet wetenschappelijk onderzoek, en niet het onderwerp van afkrakende, sensatiezoekende nieuwsbladen.

MONSEIGNEUR CORRADO BALDUCCI GETUIGENIS april 2006 Monseigneur Balducci is een theoloog van het Vaticaan, een insider die zeer dicht bij de paus staat. Hij was vele malen prominent aanwezig op de Italiaanse televisie waar hij verkondigde dat het buitenaardse contact een reëel fenomeen is en geen psychologische verbeelding.

DONNA HARE GETUIGENIS mei 2006 Donna Hare had een secret clearance toen ze voor het contractbedrijf Philco Ford bij de NASA werkte. Zij getuigt dat haar een foto werd getoond waarop een onmiskenbare afbeelding van een UFO stond. Haar collega verklaarde dat het zijn werk was om met een retoucheerspuit dergelijk bewijs van UFO’s op de foto’s weg te werken voordat die werden vrijgegeven voor het publiek.

MERLE SHANE McDOW GETUIGENIS juli 2006 Op het moment dat admiraal Trane wist dat het niet de Russen waren en hij wilde weten of de Russen ook op deze dreiging reageerden, gaf hij toestemming om twee vliegtuigen naar boven te sturen om te kijken wat dat voor een ding was. En dat werd het begin van een achtervolging op en neer de oostkust.

GETUIGENIS VAN 'DR. B.' augustus 2006 ‘Dr. B.’ (update december 2006: zijn werkelijke identiteit is inmiddels bekend, het is Dr. Fred Bell) is een wetenschapper en een ingenieur die bijna heel zijn leven heeft gewerkt aan zeer geheime projecten. I.v.m. zijn persoonlijke veiligheid kan zijn echte identiteit nog niet worden gepubliceerd. In de loop van de jaren heeft hij direct gewerkt aan, of was betrokken bij projecten die te maken hebben met antizwaartekracht, chemische oorlogvoering, beveiligde telemetrie en communicatie, in de ruimte geplaatste uiterst hoge energie lasersystemen en elektromagnetische pulstechnologie.

KOLONEL PHILIP J. CORSO SR. US ARMY september 2006 Kolonel Philip J. Corso, Sr. was een inlichtingenofficier in het leger en diende bij de National Security Council van president Eisenhower. Na zijn 21-jarige militaire carrière diende hij als een militaire analist. Kolonel Corso zag persoonlijk overleden buitenaardsen van de Roswell-crash die plaatsvond in 1947 en een UFO-vaartuig op een luchtmachtbasis. Hij heeft ook UFO’s op radar gezien die met een snelheid van 4000 mijl per uur vlogen.

Mr. GLENN DENNIS GETUIGENIS september 2006 Mr. Dennis was ten tijde van de befaamde Roswell-crash in juli 1947 een begrafenisondernemer in Roswell, New Mexico. De funerair officier van het Roswell Army Airfield belde hem met de vraag of hij hermetisch af te sluiten kinderdoodskisten kon leveren.

MAJOOR GEORGE A. FILER III GETUIGENIS oktober 2006 Majoor George Filer was een luchtmachtinlichtingenofficier die niet alleen een buitengewone ontmoeting had met een enorme UFO boven Engeland op z’n radar, maar er later in de zeventiger jaren ook achter kwam, toen hij aanwezig was op de McGuire Luchtmacht Basis in New Jersey, dat er een buitenaards biologisch wezen (EBE) was neergeschoten bij Fort Dix.

MR. MARK MCCANDLISH US AIR FORCE GETUIGENIS januari 2007 Mark McCandlish is een deskundig luchtvaart illustrator en heeft voor veel van de beste luchtvaartbedrijven in de Verenigde Staten gewerkt. Zijn collega Brad Sorenson, met wie hij heeft gestudeerd, is binnenin een gebouw van de Norton luchtmachtbasis geweest waar hij getuige was van gereproduceerde buitenaardse toestellen z.g. ARV’s (Alien Reproduction Vehicles) die volledig operationeel waren en ter plekke zweefden.

DAVID HAMILTON GETUIGENIS januari 2007 David Hamilton werkt voor het Amerikaanse Ministerie van Energie op het gebied van een nieuwe generatie energiesystemen. Hij legt uit dat we al bijna de helft van ’s werelds fossiele olievoorraden hebben opgebruikt, net nu Azië en China een industriële revolutie ondergaan en zich positioneren als nog grotere energieverslinders van deze olie dan de ‘eerste wereld landen’ al zijn. Om de huidige aardse crisis in milieuvervuiling, wereldwijde opwarming, enz. te temperen en tevens een vooruitstrevende en stevige technologische samenleving te behouden, moeten we technologieën ontwikkelen die niet meer passen in het oude model.

Mr. FRED THRELFALL GETUIGENIS maart 2007 Mr. Threlfall was in 1953 een communicatie-instructeur bij de Koninklijke Canadese Luchtmacht in Toronto, toen hij getuige was van een experiment dat bestond uit het succesvol dematerialiseren en terug materialiseren van een object. Vanwege zijn hoge betrouwbaarheidsverklaring had hij ook de mogelijkheid om de bibliotheek van de basis te doorzoeken en vond daar originele z.g. gun camera films van vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Vele keren tijdens het bekijken van de films merkte hij in de filmfragmenten UFO’s op.

PROFESSOR PAUL CZYSZ GETUIGENIS mei 2007 Dr. Paul Czysz is een Professor in de Luchtvaarttechniek aan het Parks College in St. Louis. Hij diende 8 jaar bij de luchtmacht op de Wright-Patterson luchtmachtbasis en werkte nog eens 30 jaar bij McDonnell-Douglas op het gebied van exotische technologieën. Tijdens zijn werk op de Wright-Patterson luchtmachtbasis was hij betrokken bij het waarnemen van UFO’s over Missouri, Ohio, en Michigan. Deze UFO’s werden door veel mensen gezien: militairen, lokale politie en burgers en werden geklokt met snelheden van 32.000 km per uur terwijl zij hun ongewone, geluidloze manoeuvres uitvoerden.

LUITENANT WALTER HAUT GETUIGENIS juni 2007 Eerste luitenant Haut was de publieke informatieofficier van de Roswell Army Airbase in Roswell, New Mexico, toen er nabij Corona een buitenaards toestel crashte. Hij was de persoon die het originele verhaal naar buiten bracht dat er daar een vliegende schotel was gecrasht. "Mijn oprechte gevoel is dat dit ding afkomstig was uit het heelal. En het leger besloot dat het volk het wellicht niet zo gracieus zou accepteren, iets dat van buiten de aarde komt en neerstort op onze planeet. Het is een beetje moeilijk om iedereen dat te laten geloven. Maar ik denk dat ze er vandaag de dag wel mee naar buiten kunnen komen, met elk woord erover en elke beschrijving en het volk zal zeggen: 'O, dat heb ik gezien en ik herinner mij er wel wat van en dat accepteer ik wel.'”

DR. TED LODER GETUIGENIS juli 2007 Dr. Ted Loder is een gerespecteerde wetenschapper en oceanografische professor aan de universiteit van New Hampshire. Nadat hij van zijn neef, Brigadegeneraal Stephen Lovekin, te horen had gekregen dat het ET/UFO onderwerp niet alleen een realiteit is, maar de sleutel tot technologieën die het milieu van de aarde kunnen redden en de mensheid kunnen laten ontwikkelen tot een duurzame planetaire samenleving, zet hij zich als een gedreven advocaat in om de geheimhouding betreffende dat onderwerp te beëindigen.

'LIKE A DIAMOND IN THE SKY' oktober 2008 (Geen disclosure getuige, maar het past naadloos aan op de getuigenis van Robert Salas) Robert Hastings: Het volgende verslag is buitengewoon. De bron is zeer betrouwbaar en de betekenis van het incident vanzelfsprekend. Eenvoudig gezegd, dit geval valt onder de meest fascinerende zaken die ik gedurende mijn tientallen jaren van onderzoek naar UFO-waarnemingen waarbij kernwapens zijn betrokken ben tegengekomen.

LANCERING IN VOORBEREIDING! januari 2009 Robert Hastings: "Van alle interviews die ik gedurende de laatste 30 jaar met voormalige of gepensioneerde ICBM lanceerofficieren heb gedaan, was dit misschien wel de meest verontrustende. Volgens deze bron, David H. Schuur, had een UFO kennelijk de lanceerprocedure bij zijn meeste Minuteman raketten geactiveerd."

 

ALGEMENE DISCLOSURE ARTIKELEN


DISCLOSURE PROJECT
juli 2001 Amerikaanse overheidsfunctionarissen (CIA, FBI, Luchtmacht, NASA, enz.) willen openheid over UFO's en vertellen hun ervaring met dit fenomeen tijdens hun loopbaan. Opzienbarend!

DE ROL VAN DE MEDIA mei 2004 Dr. Steven Greer, directeur van het Amerikaanse 'Disclosure Project', doet een boekje open over de werkwijzen van de media en de bemoeienis van hogerhand met de zogenaamde vrije pers.

GETUIGENISSEN DIE DE GEHEIMHOUDING VERKLAREN juli 2004 "Maar één van de beste wapens die de inlichtingendiensten tot hun beschikking hebben bij het bewerken van het Amerikaanse volk, zijn de politici en de debunkers, de mensen die het leuk vinden om UFO-informatie af te kraken. Zij komen onmiddellijk naar voren en zeggen: “We kunnen geen geheimen bewaren, dat kunnen we niet”. Wel, de waarheid is: dat kunnen we wel." Clifford Stone: US Army

HET ONTSTAAN EN BEGRIJPEN VAN DE UFO-GEHEIMHOUDING juli 2004 In dit schrijven wil ik enkele punten met u delen aangaande deze geheimhouding, waarom het voorgeschreven is en waarom het zo moeilijk is voor de controlerende belanghebbenden binnen de verborgen agenda om deze handelwijze om te keren en openbaring toe te staan. Dr Greer.

NIEUWE ENERGIEVORMEN maart 2005 Het Disclosure Project heeft aangekondigd dat het blijft volhouden om openheid van zaken te krijgen voor wat betreft het bestaan van alternatieve energiesystemen die met opzet en illegaal zijn onderdrukt en verborgen zijn gehouden.

HET BEDROG VAN PETER JENNINGS april 2005 Waarom wordt er zoveel uitzendtijd besteed aan interviews met UFO-beroemdheden, mediafiguren en dergelijke, terwijl men ALLE hooggeplaatste militaire, overheids en wetenschappelijke getuigen en het bewijs dat wij hen hebben gegeven er compleet buiten laat?


Onderstaand de Google weergave van de DVD van ‘The Disclosure Project’ in twee delen van elk een uur. Het zijn de getuigenissen van tientallen getuigen aangesloten bij het Project en de video-interviews zijn gedaan door dr. Steven Greer.


Deel 1

 
Deel 2

Op de volgende link is een videobestand te downloaden waarop de persconferentie is te zien die het Disclosure Project gaf op 9 mei 2001. http://www.netro.ca/disclosure/


Klik op bovenstaande banner voor het laatste nieuws over het Disclosure Project.

 

DISCLOSURE PROJECT EUROPA

Andrew Johnson, één van de projectleaders van het Engelse Disclosure Project, schreef special voor mijn disclosure-pagina deze wijze woorden.

I hope that whoever reads and agrees this will try and get out there and raise awareness. As we are faced with a wall of ignorance and apathy plastered with a layer of disbelief and a papered with arrogance (in many places), we can only start peeling that paper through open and honest discussion and showing the evidence clearly and straightforwardly. As that paper peels away, we can chip away at the plaster. Then, when we have more hands, we can start collectively sledge-hammering the bricks to break down that wall that is the boundary between our current level of consciousness and one above it.

So, WE have to do the disclosure – those in power aren’t going to do Zip until we - the people - can demonstrate their own arrogance and ignorance is outmoded. So, here we go into battle armed with TV’s, DVD’s, Web Pages, e-mail, FAXes Laptop PC’s and Data projectors – truly an arsenal of "weapons of mass instruction" - far more powerful than humble pen and paper. And perhaps, sailing on the sea of apathy, we may meet others who are ready to join the War for the Truth and also help to change the basis of our society – upgrading the unsustainable, introverted, short-sighted principles that most of western civilisation now regard as "the norm" and moving to a new awareness of our reasons for being here and our true place in the Grand Scheme. Hopefully, in the process, we can remove much of the confusion which has been introduced both by science and the various religions along the way (and discern the errors and misinformation in each), and return the knowledge which has been kept from us, due to people wanting power over others. Indeed, the truth WILL set us free.

Nederlandse vertaling

HET ENGELSE DISCLOSURE PROJECT juli 2004 Het UK Forum For Disclosure (UKFFD) is een op Engeland gebaseerde organisatie die wil proberen een eind te maken aan de geheimhouding en het belachelijk maken van het UFO-fenomeen en buitenaardse intelligenties.

 

DISCLOSURE PROJECT AUSTRALI


DISCLOSURE AUSTRALI╦ februari 2005 "In de loop van dit artikel ga ik proberen u via een klein venster een kijkje te geven op de UFO-documenten van de Australische regering. U moet begrijpen dat de informatie die achter dit venster ligt zo diepgaand is, dat het voor mij onmogelijk is om zelfs maar een fractie van wat blootgelegd is te presenteren, laat staan aan u te verklaren." Debbie Payne

DEBBIE PAYNE augustus 2005 Op 27 juli (2005) kreeg ik een e-mail van Debbie Payne waarin zij mij vertelde verheugd te zijn haar recente artikel en tevens ook haar presentatie op conferenties ‘DISCLOSURE AUSTRALIA The Journey So Far’, in een Nederlandse versie op ufowijzer aan te treffen.