LINKS

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS


SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

 

 

 

 


Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


Melden van een UFO-waarneming kan via het uitgebreide en serieuze meldformulier van ufoplaza

Wil je een eigen UFO-waarneming melden of meer weten over Nederlandse UFO-waarnemingen? Kijk dan eens bij: UFO-Werkgroep Nederland Je kunt je melding ook doorgeven aan UFO-onderzoeker Peter Hoeke van SUP


Je kunt ook een kijkje nemen op UFO Meldpunt Nederland, je vind er een overzichtelijke weergave van waarnemingen boven Nederland, je eigen waarneming melden is er natuurlijk ook mogelijk. http://ufomeldpunt.nl

Voor het melden van Belgische waarnemingen kun je het beste gaan naar de Belgische UFO-website op de volgende link:
http://www.ufo.be/index.php/component/sobi2/?sobi2Task=addNew

Voor het melden van Belgische waarnemingen werd in augustus 2007 ook gestart met de oprichting van het Belgisch UFO-meldpunt. Je kunt het meldpunt vinden op:
http://UFO-meldpunt.blogspot.com
(Dit is het meldpunt van Frederick Delaere, die echter samenwerkt met Wim Van Utrecht en aangezien Van Utrecht bekend staat als debunker/ontkenner, is het meldpunt in mijn ogen niet echt betrouwbaar. Wil je je waarneming liever melden aan objectieve en positieve ufologen, ga dan naar de bovenstaande www.ufo.be website.)

Wil je een graancirkel melden? Dit is het graancirkelmeldpunt: DCCA (Peter Vanlaerhoven) Tel: 06-51.15.04.38 of vul het vragenformulier op de volgende pagina in: http://www.dcca.nl/melden.php

Werk mee aan een digitaal krantenartikelarchief! Elk artikel is welkom!
Lees hier hoe je een evt. artikel kunt versturen

 


Voor hen die mijn banner willen hebben, is deze hier boven geplaatst.


De vernieuwde Frontier website


Vind je discussiëren over de onderwerpen die je op deze site kan lezen leuk?
Er zijn een paar forums waar dat kan en waar je gelijkgestemden vindt. Geen echt verhitte discussies, maar wel leuke meningsverschillen. Kijk eens op de volgende adressen:
Een link naar een forum met veel interessante onderwerpen.

 


World UFO day is the day dedicated to the existence of Udentified Flying Objects. The first World UFO Day was celebrated in 2001. There are several reasons why this day has found it's way into the world. One of the first and foremost reasons is to raise awareness about the undoubted existence of UFO's and with that intelligent beings from outer space.

 

 NEDERLANDSE EN BELGISCHE 'UFO' LINKS


Bij UFO Spotting Nederland vind je het laatste nieuws van onze Ufo Spotters, kun je waarnemingen doorgeven en discusseren op het forum, tutorials bezichtigen en je aan melden voor veldspot dagen.


Wereldwijde organisatie en beweging Exopolitics
Exopolitics is een wereldwijd netwerk van activisten, onderzoekers, klokkenluiders, getuigen en wie zich nog meer op de een of andere manier inzet om het onwetende publiek te wijzen op een andere werkelijkheid; namelijk de aanwezigheid van buitenaardse intelligenties. En niet alleen dat, er bestaan minstens 4 verschillende soorten buitenaardsen die hier de Aarde bezoeken, contacten onderhouden met regeringen en deals sluiten. Alle politieke organisatie om dit geheim verborgen te houden voor het grote publiek, heeft nu een naam Exopolitics.


De website Niburu begon ooit als klokkenluider van chemtrails, UMTS, straling en vaccinaties, maar is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat.
Nu staat vooral de bekendmaking van het wereldwijde contact met universele beschavingen prominent in de schijnwerpers, alsmede de UFO-activiteit die in toenemende mate wordt gerapporteerd.


Ufo's en de media; dat was en is blijkbaar geen gelukkige combinatie. Ook in 2011 is de berichtgeving over dit onderwerp niet ideaal, to put it mildly. Maar hoe komt dat nu eigenlijk? En is dat altijd zo geweest? Ik wil de dat de komende tijd eens gaan onderzoeken en ook vaststellen hoe het er vandaag de dag mee staat.


Op vrijdag 21 augustus 2009 is het eerste Surinaamse UFO meldpunt opgericht. Dit onafhankelijke ‘Meldpunt UFO’s boven Surinaams Territorium’ (MUST) heeft tot doel de meldingen van vreemde luchtverschijnselen boven Suriname in kaart te brengen, en waar mogelijk te onderzoeken. De coördinatie is in handen van drs. Tanya Wijngaarde; drs. Rakesh Adhin en drs. Martin Panday zijn verbonden als adviseur.


Op deze website willen wij de wereld van het Orgonveld onthullen, je zou dit veld 'de mantel van het leven' kunnen noemen. In het Orgonveld verplaatst zich elke gedachte van mens, dier, en wie weet wat al nog meer... In dit veld leven entiteiten die tot voor kort onopgemerkt bleven maar nu in de snel veranderende wereld aan het licht komen.


Frontier Sciences Foundation is een organisatie in de vorm van een stichting welke zich tot doel heeft gesteld om informatie op het gebied van de grenswetenschappen te verzamelen en te verspreiden. FSF is opgericht in 1995 en heeft als werkgebied Europa en Afrika. Dit realiseren we op de volgende manieren:

* Uitgeven van het Nederlandstalige blad Frontier Magazine
Verspreiden van de volgende Engelstalige bladen in Europa:
* Atlantis Rising
* Nexus Magazine
* World Explorer
* Verkoop van moeilijk te verkrijgen boeken en video's in de Engelse en Nederlandse taal.
* Uitgeven van een catalogus waarin de beschikbare boeken, video's en tijdschriften opgenomen zijn.
* Website fsf.nl geeft alle activiteiten van FSF weer.


Klik op bovenstaande banner en je komt op de website van de Belgische tekenaar Lode Devroe terecht. Lode brengt op zeer originele wijze het UFO-fenomeen en de aanverwante fenomenen letterlijk in beeld. Heel apart en het geheel is met recht met kunst vervaardigd.


Welkom op Ufonet.nl! U kunt hier een UFO-waarneming melden. Uw melding wordt vertrouwelijk en serieus behandeld. Alle meldingen worden geregistreerd in ons meldingenarchief.


Ons team heeft zich voorgenomen om, in samenwerking met andere UFO onderzoeksgroepen, UFO waarnemingen uit het Noorden van het land te verzamelen en nader te bestuderen.


Deze site bevat informatie over UFO-fenomenen in de breedste zin; waarnemingen, foto's, rapporten, getuigenissen, tijdschriften en onderzoeken in binnen- en buitenland. Alle verzamelde informatie op deze site is samengebracht door ufologen, onderzoekers, journalisten en professoren...


'MUFOOZ' Meldpunt voor UFO's en andere onverklaarbare zaken.


Een startpagina met meer dan 3500 links naar alles wat met UFO's te maken heeft, een aanrader!

 

BUITENLANDSE 'UFO' LINKS


Het belangrijkste Disclosure Project. Het project van de Amerikaan Steven Greer.


Website van dr. Richard Haines, hij heeft meer dan 3000 (drieduizend) getuigenissen en waarnemingen van piloten in zijn database!


Website van Linda Moulton Howe. Een website die je dagelijks moet bezoeken!


Project Camelot is de website van de Amerikanen Bill Ryan and Kerry Cassidy. Zij hebben een groot aantal video-interviews op hun website staan. Bekende namen en wat minder bekende, maar allemaal zeer interessant. Vele uren luisterplezier gegarandeerd!


Blue Book, Project Sign en andere UFO-files


Dit is ook een website die een dagelijks bezoekje waard is.


Alles over UFO's en in het bijzonder over Roswell


Check the Evidence is de Engelse website van Andrew Johnson. Andrew maakt deel uit van de Engelse tak van het Disclosure Project en stuurt belangstellenden een aantal e-mails per dag betreffende zaken zoals UFO’s, alternatieve energieën en 9/11. Deze informatie vind je ook op zijn website, dus elke dag wel iets nieuws! CHECK!!


Een Engelse website waarvan het team bestaat uit veldonderzoekers die feitelijke studie doen naar bewijs voor aardse mysteries. Ook vind je er veel recente UFO-meldingen.


Voor het bekijken van video’s, zowel UFO als 9/11 en andere zaken die de overheid en de oude media links laten liggen.


Amerikaanse site. Gratis wekelijkse nieuwsbrief aan te vragen met heel veel UFO-waarnemingen.


Eén van ’s werelds grootste UFO-sites!


Echt alles over UFO's

 

NEDERLANDSE 'ONTVOERINGEN' LINKS

 

 

BUITENLANDSE 'ONTVOERINGEN' LINKS


Tip! Heel veel informatie!


De website van dr. Roger Leir, een chirurg die een tiental implantaten heeft verwijderd


Methoden om een eventuele ontvoering te voorkomen.


Eenvoudig, maar informatief.

 

NEDERLANDSE 'GRAANCIRKEL' LINKS


Graancirkelcentrum
Laat u verwonderen door het fascinerende fenomeen van graancirkels in het eerste Graancirkel informatie - en onderzoekscentrum van Nederland te Naarden.

Wat zijn graancirkels? Hoe ontstaan ze? Wat zijn de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op dit gebied? Monique Klinkenbergh, initiatiefnemer en oprichter van het informatie – en onderzoekscentrum, maakt u graag wegwijs in de wereld van de graancirkels. Alleen al de fotopresentatie met uitleg over formaties is de moeite van een bezoek waard. Verder kunt u met een kop koffie aan de leestafel allerlei boeken en tijdschriften inzien of in een aparte hoek op een groot scherm DVD’s over dit fenomeen bekijken.


De nieuwe graancirkel website van Bert Janssen, in het Nederlands en met veel interessante artikelen zoals onder andere:

2006 - Landschap Geometrie
2008 - Squaring de Torus
2009 - Silbury Hill en de Grote Piramide


"Dutch Crop Circle Archive" De meest uitgebreide site over graancirkels. Nederlands- en Engelstalig. Veel links naar andere informatieve sites. Deze site is winnaar van een "golden webaward"


Bert Jansen is auteur en producer. Hij heeft prijzen gewonnen met zijn video's (professionele) over graancirkels.


Prachtige site boordevol informatie en foto's van een van Neerlands beste graancirkelonderzoekers: Janet Ossebaard.


Dit is de website van Janosh. Sinds november 2003 maakt Janosh op de computer hologrammen. Hij ziet deze als transparante energieën gevat in verschillende vormen en kleuren. Hij voelde dat deze hologrammen iets te vertellen hadden en vertaalde deze in computer graphics. Vanaf het moment dat deze hologrammen op het Internet te zien waren, kwamen de eerste, zeer verrassende, reacties. De hologrammen bleken de vormen te hebben van bestaande graancirkels. Janosh was helemaal niet bekend met graancirkels en had geen idee waarom juist hij deze hologrammen ontving.


Nederlands- en evt. Engelstalige site over o.a. graancirkels, uitleg over leylijnen, patronen op fruit, boeken en nog veel meer informatie en links.

 

BUITENLANDSE 'GRAANCIRKEL' LINKS


Eén van de grootste graancirkel sites!


Onderzoek Canadese graancirkels.


Website waarop al het onderzoek van dr. Levengood naar de afwijkingen in het graan afkomstig uit graancirkels is te vinden.

 

'ENERGIE' LINKS


Deze site gaat over dé alternatieve energiebron van de toekomst. Energie die opgewekt wordt zonder dat er fossiele brandstof bij nodig is wat betekent dat er dus ook geen CO2 uitstoot is!


Een zeer uitgebreide website met allerlei vormen van en patenten op Vrije Energie.


De Nederlandse Nulpunt Energie website. Je vindt er vele zaken die zeer bijzonder zijn.


Informatie over de motoren van John Bedini

 

'HEELAL' LINKS


Astronet verschaft informatie over de sterrenhemel en volgt het nieuws op het gebied van astronomie, ruimtevaart, ruimteonderzoek, aardwetenschappen en meteorologie.


Nederlandstalige zeer uitgbreide site met nieuws over de aarde, de planeten, de sterren en het heelal. Ook een forum kun je hier vinden.


Info over ruimtevaart en technologie, maar je vindt er ook UFO-nieuws.


Belgische website. Ze besteden aandacht aan buitenaards leven en SETI. Ook is er een link opgenomen naar DVD's en boeken. Alleen staan er bij boeken en DVD's ook veel sciencefiction tussen. Er is ook een boekbeschrijving over buitenaardse beschavingen. Om daar te komen moet je bovenaan de website klikken op: ‘Shop’. Dan op: ‘Boeken Nederlandstalig’.

 

'WETENSCHAPPELIJKE' LINKS


NeoWeb, Hét Technologie Forum. Je vindt er onderwerpen als: Robotica & AI, Ruimtevaart technologie, Geschiedenis en nog veel meer wetenschappelijke onderwerpen. Maar lang leve de objectiviteit, ook een onderdeel Mysterieus en onverklaarbaar.

 

'DIVERSEN' LINKS


De website Ancient Mysteries bevat een collectie van merkwaardige mysteries in de oudheid. Ook vind je daar de boeiende boeken “De Verborgen Geheimen van de Mensheid”. Het is een verslag van de zoektocht van de auteur Bert Thurlings naar de zeer geavanceerde technologie die in de oudheid werd toegepast en die wij nu nog niet kunnen evenaren. De mens werd geholpen door een hogere intelligente, is de enige plausibele verklaring, en wellicht worden we nog steeds geholpen. Harde feiten wijzen in die richting. (Bert Thurlings)
Zie ook: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/BertThurlings.htm


De nieuwe website van Robert Boerman, hij zegt er zelf dit over: “Was al jaren van plan om eens een website voor mezelf te maken met daarop alles wat ik gedaan heb en doe…”


Violations provides an alternative world history from ancient history, the lost city of Atlantis to more recent conspiracy theories and UFO sightings. It's about one of the most famous conspiracy theories that has gripped our planet for tens of thousands of years. The clues are startling; and ancient map of Antarctica before it was covered by ice, scientific evidence that the Sphinx was carved thousands of years before the first acknowledged civilisation, geological evidence of a world catastrophe 12,000 years ago, and detailed memos from the FBI confirming UFO sightings and the mind blowing confessions of a US military chief that our recent technological advances are the result of the reverse engineering of alien technologies.


Stap voor stap zal er niet alleen informatie worden gegeven over onder andere klimaatsveranderingen, 2012, gezondheid, chips, nieuwe wereldorde, buitenaardse fenomenen, recente wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, farmacie, religie, spirituele teksten, literatuur en films, maar ook over hoe het onsterfelijke lichtlichaam kan worden opgebouwd, dat boven de wetten van de materie uitstijgt en ons ware wezen openbaart. Een grootse sprong in de evolutie is mogelijk als we de tegenkrachten trotseren door zelf te transformeren.


Zoektocht naar de oorsprong van het bestaan
Op deze website vindt u mijn bevindingen en ontdekkingen van de afgelopen jaren op het gebied van de Kosmologie (kwantum fysica, multiversum, parallelle werelden, tijdreizen, andere dimensies) en Ufologie (waarnemingen, rassen, transdimensionele werelden en ruimteschepen). Metafysica (de oorsprong van ons bestaan, wie zijn we , waar gaan we naar toe, goed en kwaad enz). Of het allemaal waar is wat u leest op deze site is aan uzelf om te beoordelen. Misschien heb ik het wel helemaal mis. Ik kan u slechts laten zien wat ik zie en verschillende paden wijzen die bewandeld kunnen worden.


Op 12 december is de Nederlandse variant van de Amerikaanse website WantToKnow.info (WTK) gelanceerd. De site bevat circa 2500 pagina’s met cruciale informatie over grote doofpotaffaires waar maar weinig mensen zich van bewust zijn. Toen de Amerikaan Fred Burks 8 jaar geleden begon met WTK, had hij een loopbaan achter de rug als presidentieel vertaler voor o.a. de presidenten Bush en Clinton. Vlak na 9/11 moest hij een contract ondertekenen voor excessieve geheimhouding, wat hij weigerde. Sindsdien zet hij zich in om mensen te informeren over de verborgen krachten achter het wereldtoneel. Nederland en België zijn de eerste landen waar WTK - die al ruim 2 miljoen mensen heeft bereikt - navolging heeft gekregen.


Het gaat bij bovenstaande website enerzijds om verbijsterende praktijken die zich op dit moment voltrekken en anderzijds om ontdekkingen in de wetenschap die beide jammerlijk buiten de media gehouden worden. Klik op de banner voor meer info.


Er is een merkwaardige tegenstelling gaande in het bewustzijn van mensen als het gaat om Buitenaardsen: veel spiritueel ontwikkelde mensen hebben geen connectie met of begrip van Buitenaardsen, en aan de andere kant van de medaille zijn er heel mensen die geïnteresseerd zijn in UFO's, maar die geen verbinding hebben met spiritualiteit. Het zou goed zijn om deze twee bewegingen te integreren, omdat ze bij elkaar horen. De meeste informatie op deze website is afkomstig van Dr. Joshua David Stone, de oprichter van de 'I AM University'. Ook het werk van Tuella, met name het boek "Ashtar, een huldeblijk", vertaald door Tonnie Eijkenboom, is een belangrijke informatiebron.


Missie
“Een digitaal platform zijn, van iedereen & voor iedereen, waar informatie wordt aangeboden en waar gelijkdenkenden elkaar kunnen treffen. We streven samenwerking en contact na met iedereen die ons gedachtegoed deelt”.

Visie
“Biedt informatie aan zonder censuur of taboe met verschillende invalshoeken zodat mensen zelf een oordeel kunnen vormen op feitelijke gebeurtenissen danwel persoonlijke ervaringen.”


Op deze website kunt u tal van artikelen vinden die te maken hebben met de ruimte, het onverklaarbare, onopgeloste raadsels, mythen, vreemde theorieën en fictie. Maar ook artikelen gebaseerd op feiten en werkelijke gebeurtenissen.


Het doel is de grenswetenschappen bekend te maken bij een breder publiek. Een ander doel is om hét grenswetenschappelijk portaal te worden, waar mensen tips en doorverwijzingen krijgen over diverse zaken. Een startpagina voor de grenswetenschapper, zeg maar.


Graancirkels en UFO's, maar ook Het Monster van Loch Ness, Weerwolven en Wicca.


Wereldgeheimen wil alle geheimen en mysteries bekend maken!


Belgische website met onderwerpen die op bovenstaande banner staan weergegeven.


De Dossier X site is in januari 2004 opgezet, om een goede objectieve Nederlandstalige verzamelplaats te creëren voor grenswetenschappelijke onderwerpen. Onderwerpen die doorgaans controversieel of vernieuwend zijn en een totaal andere kijk bieden op de wereld van wetenschap, maatschappij en historie.


?TEKENS besteedt aandacht aan alle paranormale onderwerpen, aan geschiedenis en religie, maar ook aan UFO's en graancirkels en aan nog heel veel meer fenomenen en onderwerpen.Je vindt hier informatie over de Egyptenaren, de Maya's, de Soemer
rs en nog veel meer.


Een Engelstalige site waarop je alles over remote viewing vindt.


Hier wil ik graag de mensen naar voren halen, de links doorgeven en filmpjes laten zien die allemaal te maken hebben met de terugkeer van planeet Nibiru in ons zonnestelsel, als aanvulling op de boodschap die ik mag doorgeven.

 

'LINKS NAAR NIET-UFO WEBSITES DIE LINKEN NAAR UFOWIJZER'


www.bookkers.nl Tweedehands Non-fictie, Literatuur en Weird Science

 

'SKEPTISCHE' LINKS


De website van Wim Van Utrecht, een sceptische UFO-onderzoeker


Als u wilt lezen dat UFO's helemaal niet bestaan.