STARCHILD SKULL

 

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


Diverse links naar de website van Lloyd Pye, de onderzoeker van de Starchild Skull en diverse video's
vind je onderaan deze pagina

Paul:

As I am glad to say every time, THANK YOU very much for taking the time to translate my new Byte of Pye! You do an excellent job with everything I post, and I appreciate very much that you make my material available to a wider audience in the Netherlands!

Lloyd

4 mei 2014

WAT IS ER MIS MET WIKIPEDIA? mei 2014 Velen van jullie weten dat het Starchild Project al jaren strijdt tegen het bevooroordeelde artikel over de schedel op Wikipedia. Iedereen kan een Wikipedia pagina bewerken, maar die bewerkingen kunnen met 1 muisklik weer ongedaan worden gemaakt en er bestaan complexe regels die zo geïnterpreteerd kunnen worden, dat bevooroordeelde artikelen gepost kunnen worden en verdedigd door bevooroordeelde redacteuren.

30 april 2014

IS ER EEN TWEEDE LLOYD PYE STARCHILD SKULL IN PERU? april 2014 Er bestaat een gelijkuitziende schedel in Peru, iets waar Lloyd niet van op de hoogte was. Die is nooit eerder gefotografeerd en is eigendom van een persoon die niet publiekelijk bekend wil worden.


De exact gelijke schedel in Peru

16 maart 2014

MINERAALANALYSE VAN DE STARCHILD SKULL maart 2014 In 2003 werd het bot van de Starchild Skull getest door gebruik te maken van massaspectrografie, een techniek waarbij laserstralen op het bot weerkaatsen en waarbij de terugkaatsing je vertelt welke mineralen er in het bot aanwezig zijn en in welke hoeveelheden. De Starchild Skull liet extreem hoge niveaus van aluminium zien, een materiaal dat op dat niveau giftig is voor de mens. Als een toekomstige test hetzelfde resultaat voor aluminium geeft, dan kan dat een doorbraak betekenen. Het Starchild Project hoopt dat een nieuwe ronde van testen in 2014 dit mysterie zal oplossen.

5 maart 2014

Heeft iemand al eens een expert geraadpleegd?
Nieuwe video van Dr. Robinson waarin hij een deel van de meest ongewone karakteristieken van de Starchild Skull bespreekt. Bonus: hoe hij en zijn collega’s in staat waren hydrocephalus (waterhoofd) uit te sluiten, een schedelvervorming die sceptici maar wat graag naar voren brengen.

9 februari 2014

EERSTE DNA ANALYSE VAN DE VERLENGDE SCHEDELS UIT PARACAS GEPUBLICEERD - MET VERBLUFFENDE RESULTATEN februari 2014 De implicaties zijn natuurlijk gigantisch. ‘Ik ben er niet zeker van of het ooit zal passen binnen het bekende evolutionaire boomdiagram.’ schreef de geneticus. Hij voegde daaraan toe dat als de Paracas individuen zo biologisch verschillend waren, ze niet in staat waren om zich met mensen te kruisen.

29 januari 2014

13 NEPHILIM SCHEDELS GEVONDEN IN MEXICO? januari 2014 Zoveel van wat we hebben geleerd over onze oeroude geschiedenis is simpelweg niet waar. Volgens het National Institute of Anthropology and History in Mexico heeft een team archeologen dat in de buurt van het Mexicaanse dorp Onavas aan het werk was een verbazingwekkende vondst gedaan. Volgens zeggen vonden zij 13 oeroude menselijke overblijfselen welke voornamelijk verlengde schedels hadden.

22 januari 2014

DE ANTIEKE VERLENGDE SCHEDELS ZIJN NIET MENSELIJK januari 2014 Bent u er klaar voor om geconfronteerd te worden met bewijs dat rechtstreeks in tegenspraak is met de versie van de ‘wereldgeschiedenis’ zoals u die op school is onderwezen?

In de afgelopen jaren zijn overal op onze planeet honderden uiterst excentrieke schedels ontdekt. Op sommige daarvan zijn wetenschappelijke tests uitgevoerd en die hebben overtuigend aangetoond dat deze antieke verlengde schedels NIET MENSELIJK zijn.

10 december 2013

Lloyd Pye, de onderzoeker van de Starchild Skull is gisteravond (9 december) overleden

Zijn neef schrijft het volgende: Lloyd Pye is gisteravond rond 18:15 (Amerikaanse tijd) overleden. Lloyd was samen met zijn familie en overleed in de armen van zijn moeder. De familie vraagt voorlopig om privacy om het verlies te verwerken. We zullen binnenkort meer informatie verstrekken. Dank aan al zijn vrienden en fans voor de steun, gebeden en liefde. Hij hield oprecht van jullie.

Dit is de laatste boodschap van Lloyd zelf, hij schreef afgelopen 4 december:

‘Het opleven van de tumor is verbazingwekkend. Het gaat elke dag sneller. Het is niet langer OF, maar WANNEER. Dus, we moeten allemaal de harde werkelijkheid onder ogen zien dat ik uit jullie leven zal verdwijnen. Ik dank jullie allemaal voor de hulp die jullie mij hebben gegeven om het STARCHILD PROJECT te kunnen betalen. Ga daar svp mee door.

Ik ben van plan mijn laatste dagen hier in Destin samen met familie en naaste vrienden door te brengen.

Ik wil benadrukken dat ik nog steeds vast overtuigd ben van de effectiviteit van de alternatieve therapie. Ik besteedde niet genoeg aandacht aan het opnieuw groeien van de tumor. Dat is mijn fout, duidelijk en simpel vanwege het maken van de verkeerde beslissingen op kritieke momenten.’
Facebook Lloyd Pye

20 juli 2013

VERSCHRIKKELIJK NIEUWS... IK HEB LYMFKLIERKANKER juli 2013 Lloyd Pye: Uiterlijk ben ik het voorbeeld van gezondheid, maar bovenin mijn buik verschuilt zich een tumor met de vorm en afmetingen van een softbal. De formele benaming is ‘Agressieve B-Cel Lymfklierkanker’. Het is een algemeen voorkomende vorm van kanker welke te behandelen is, maar die behandeling is net zo agressief als de tumor en net zo levensbedreigend.

11 april 2013

GEWELDIG STARCHILD NIEUWS - EXCELLENT! april 2013 LLoyd Pye: Vorige week ben ik naar Tampa gegaan voor een ontmoeting met onze nieuwe partner en enkelen van het team dat hij voor ons inhuurt om het project uiteindelijk succesvol te maken! Ik ontmoette de advocaat, de accountant en de boekhouder die onze nieuwe Limited Liability Corporation (LLC), gaan vormen en daarna een 501c3 ‘non-profit’ (zonder winstoogmerk) onderneming zullen opzetten die zich zal wijden aan het uitvoeren van alle benodigde DNA testen en andere wetenschappelijke testen die op de Starchild schedel gedaan moeten worden.

15 maart 2013

TOEN IK AANKONDIGDE DAT WE EEN NIEUWE PARTNER HADDEN GEVONDEN... Refereerde ik aan hem als ‘een zakenman in Tampa’. Die aanduiding zorgde ervoor dat verschillenden van jullie je bezorgdheid uitte en bang waren dat ik de zaak zou verkopen, of dat ik gek was geworden en een bedrijf was begonnen. Niets daarvan is waar. De onderstaande boodschap is van de zakenman in Tampa zelf, hij verklaart zijn plannen en ambities. Ik vraag jullie zijn woorden te lezen en naar zijn hart te luisteren, zoals ik deed toen ik hem voor de eerste keer ontmoette en we spraken over zijn toetreden tot het Starchild Project om ons te helpen met de laatste en hoogste hobbel die we moeten nemen - onze financiering.

5 maart 2013

HET BESTE NIEUWS SINDS WE ONZE GENETICUS VONDEN!!! maart 2013 Lloyd Pye: Mijn 14e verjaardag met de Starchild Skull als onderdeel van mijn leven, was op 18 februari. Net rond die tijd nam een zakenman in Tampa contact met mij op en bood aan ons te helpen op elke manier die in zijn vermogen lag. Het bleek dat hij niet de middelen had om alles dat we nodig hebben te kunnen betalen, maar hij heeft WEL de mogelijkheid ons een helder, schitterend nieuw aanzien voor de zakenwereld te verschaffen, één dat voor potentiële investeerders veel meer familiair en comfortabel aandoet dan het versleten en goedkope aanzien dat ik hen nu kan bieden.

1 maart 2013

Hallo Paul,

Ik heb zojuist nog even gekeken op de petitie-webplek van de Noord-Amerikaanse regering. Slechts 1.250 handtekeningen! Ik heb er geen probleem mee als je die eerste alinea van mijn e-mail op je webplek plaatst. Ik ga daar waarschijnlijk zelf ook nog iets mee doen:

Wel, mijn indruk is dat mijn SterrenKind-Schedel-actie volkomen zinloos is geweest. Ik had, om eerlijk te zijn, ook weinig anders verwacht. Waarschijnlijk mag je mensen op U.F.O.-forums geen schreeuwers noemen, hoewel ze zelf natuurlijk wel het recht hebben om dat over anderen te zeggen. Dat zal ook wel de reden zijn, waarom B.J. Booth (U.F.O.-Casebook) wel netjes heeft gereageerd dat hij er naar zou kijken, maar er niets mee heeft gedaan, dat Linda Moulton Howe, zoals ik gewend ben, niets van zich heeft laten horen en dat ook U.F.O. Digest en meneer Teuben (alleen een automatisch bericht) geen enkel teken van leven hebben geven. Het volgende is mijn probleem met het gehele alternatieve circuit en dat suddert al jaren: Ze zijn geen haar beter dan het circuit, waar ze zo tegen aanschoppen. Ze schoppen er alleen maar tegen aan in de hoop zelf ooit eens de zaken te kunnen overnemen. Het is niet anders dan de “Wetenschappelijke Revolutie” van Bruno, Galileo, Kepler en anderen gericht tegen de overheersing van de rooms-katholieke kerk.

Hartelijke groet,
Kees Deckers

Het volgende is de reactie die ik (Paul Harmans - ufowijzer) aan Kees schreef:

Het is jammer dat het alternatieve wereldje zo in elkaar steekt, ik weet ook al jaren dat veel mensen die dan weliswaar ‘wakker’ zijn, het wel gemakkelijk vinden om op de bekende websites hun info te halen, maar zodra je een oproep doet om een mailtje te sturen naar de media, Greenpeace of de politiek, dan zijn er hooguit 5 bezoekers die dat daadwerkelijk doen, de rest is er te beroerd voor. In het geval van het Starchild is het helemaal absurd dat bijna niemand geïnteresseerd is in een oproep aan de politiek om daar eens wat beter naar te kijken. De gelovers schreeuwen naar de rest van de wereld dat buitenaardsen wel degelijk bestaan en de aarde bezoeken, maar als zich dan het ultieme bewijs aandient in de vorm van een buitenaardse schedel, dan opeens is men niet geïnteresseerd. En Teuben houdt er alleen van om zelf in de schijnwerpers te staan en zijn eigen waarheid te verkondigen en ook daar zie je dat zijn aanhang enorm is en blijkbaar graag wordt vermaakt en de hapklare Teuben-brokken zonder na te denken verorbert.

18 februari 2013

WAAR ZIJN ZE NU, AL DIE SCHREEUWERS OP FORUMS VAN U.F.O- EN ALTERNATIEVE MEDIA-WEBPLEKKEN OVER EEN "U.F.O. COVER-UP"? februari 2013 En alles wat nodig is, is een handtekening. Dus waar zijn ze nu, al die honderdduizenden, die al jarenlang schreeuwen en luidkeels roepen dat er al tientallen jaren en langer een "cover-up" gaande is met betrekking tot bezoeken door buitenaardsen aan onze planeet? Bewijs nu eens, dat het ons menens is, om de waarheid boven tafel te krijgen en zet je handtekening, schreeuwer.

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Ik ben het helemaal eens met deze oproep van Kees Deckers! Er moeten wereldwijd minimaal een paar miljoen mensen zijn die in het UFO-fenomeen geloven en dus ook donders goed weten dat er een cover-up gaande is die zijn weerga niet kent. Maar 99% van die groep mensen is blijkbaar te beroerd om even een minuutje de tijd te nemen en een handtekening te zetten. Bah!

5 februari 2013

Lloyd Pye vraagt ons te stemmen op een ‘Petition the White House’ voor het Starchild, hij heeft binnen 30 dagen (op 2 maart 2013) 100.000 stemmen nodig en heeft er nog maar 629 (op het moment dat ik dit schrijf). Iedereen ook buiten de VS kan stemmen. Ga daarvoor naar: https://petitions.whitehouse.gov

19 januari 2013

Lloyd Pye: Het Interview is nu beschikbaar op YouTube
Helaas komt de onderstaande versie in vier delen en is het een slechte kopie van het origineel op Gaiam TV. Het heeft een korrelig beeld en het geluid loopt niet synchroon. Ik hoop dat er binnenkort een betere versie op YouTube beschikbaar komt, maar voor nu is het beter dan niets.
http://www.youtube.com/watch?v=JTk2mVv13-0

Als je twijfelt of het wel 55 minuten van je tijd waard is, dan is hier een zeer goede 4 minuten samenvatting. Als je deze 4 minuten hebt bekeken dan heb je een goed beeld van hoe de rest van het interview gaat.
http://mobile.wnd.com/2013/01/top-late-night-radio-talker-launches-tv-show

18 januari 2013

HET GEORGE NOORY - LLOYD PYE INTERVIEW IS BESCHIKBAAR! januari 2013 Het bedrijf dat het produceerde is Gaiam TV. Ze hebben allerlei soorten alternatieve video’s beschikbaar om naar te kijken, dus je kunt hun website bekijken en wie weet is hetgeen ze te bieden hebben wel iets dat je serieus kunt gebruiken.

15 januari 2013

WE KUNNEN ALLEMAAL EEN ZUCHT VAN VERLICHTING SLAKEN januari 2013 Lloyd Pye: De laatste nieuwsbrief waarin ik vroeg om een financiële bijdrage die van dringende noodzaak en van belang voor het Starchild Project is, heeft aan de verwachting voldaan.

11 januari 2013

DE ZAKEN BEGINNEN EINDELIJK OP GANG TE KOMEN EN WE HEBBEN JE HULP NODIG! januari 2013 Lloyd Pye: Wie onder jullie een serieuze fan van het Starchild Project is en graag wil dat er eindelijk een succesvolle conclusie tot stand komt, die snapt dat het nu tijd is om de zaak te helpen. Ik ben altijd heel voorzichtig om niet om geld te vragen als het niet echt nodig is en het alleen te doen als het voor iedereen heel duidelijk is waar het voor is. Niets ervan zal lichtzinnig verspild worden. Ik ben niet zoals anderen in mijn positie, die constant blijven zeuren om donaties, zo iemand ben ik niet en zo ben ik nooit geweest. Dat weten jullie inmiddels wel.

25 december 2012

VERSCHEIDENE KERSTCADEAUTJES VAN HET STARCHILD!!! december 2012 Nou ja, niet ‘van’ het Starchild, maar ‘over’ het. Lloyd Pye: "Het is alweer meer dan twee maanden geleden dat ik een nieuwsbrief uitbracht en voor hen die zich afvragen hoe het met mij gaat, het is een combinatie van moeilijkheden en veranderingen."

18 oktober 2012

IK BEN ALWEER TWEE WEKEN THUIS IN FLORIDA oktober 2012 Lloyd Pye: Er worden diverse video’s op Youtube geplaatst van mijn lezingen tijdens mijn bezoek aan Europa en ook enkele interviews... ...Het afgelopen weekend heb ik de geneticus bezocht en hij bracht me volledig op de hoogte over hoever hij inmiddels is.

20 juli 2012

WE HEBBEN EEN NIEUWE STARCHILD BOTTEST GEREGELD EN HET GAAT NIET OM DNA!!! juli 2012 Het verkrijgen van isotopen kan onthullen wat een dier at, inclusief gefossiliseerde dieren. Isotopen hebben bijvoorbeeld aangetoond dat Neanderthalers hoofdzakelijk vleeseters waren. Tegenwoordig kunnen isotopen je vertellen of oesters aan de kust hun bouwstoffen haalden uit bladeren van bomen als toevoeging op de normale fytoplankton. Dit zijn slechts twee van de talloze voorbeelden.

30 juni 2012

Een nieuwe, gemakkelijk te begrijpen video om te delen met Starchild nieuwkomers
Na het posten van de 3 video’s die de drie belangrijkste aspecten van het Starchild omvatten, werd het duidelijk dat we een ‘compilatie’ daarvan nodig hadden om aan iedereen te kunnen laten zien waarvoor het Starchild nieuw is en ze op een eenvoudige wijze goed te informeren.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit alles is wat jullie allemaal nodig hebben om deze informatie zo ver als mogelijk te verspreiden. Bekijk het svp en geef het door!

Lloyd Pye

18 juni 2012

VOOR ALLE DAP HARTMANN's OP DE AARDE "BUITENGEWONE BEWERINGEN VEREISEN BUITENGEWOON BEWIJS" juni 2012 Er is een “buitengewone bewering” gedaan met betrekking tot de zogenaamde “Star Child Skull” (SterrenKind-Schedel). En al vanaf 1999, dus al 13 jaar lang, heeft Lloyd Pye zeer veel energie en tijd gestopt in zijn “buitengewone bewering” dat de SterrenKind-schedel” niet van Aardse, maar mogelijk van Buiten-Aardse afkomst is.

16 juni 2012

STARCHILD SKULL WEERLEGT DE CRITICI IN EEN DERDE NIEUWE VIDEO! juni 2012 Lloyd Pye: Ik hoop dat u inmiddels de eerste twee van drie video’s heeft bekeken… …omdat deze derde een echte klapper is! Het heeft wat ironische humor en duurt 11 minuten, maar ondanks dat is de boodschap even serieus als die in de eerste twee.

11 juni 2012

TWEE NIEUWE STARCHILD SKULL VIDEO's GEPLAATST! Lloyd Pye: Ja, ik weet het, het is alweer lang geleden dat er nieuwe video’s waren… …maar nu hebben we iets zeer belangrijks tot stand te brengen en alleen nieuwe up-to-date video’s op het Internet kunnen dat karwei klaren. Twee staan er inmiddels op, maar het is een serie van drie die geplaatst wordt. De eerste gaat over de DNA resultaten, de tweede behandelt de vele overduidelijke fysieke verschillen tussen het Starchild en de mens en de derde is een respons op alle leugens en verdraaiingen die door trollen op het Internet zijn geplaatst en die wanhopig trachten te voorkomen dat iedereen de Starchild Skul zal zien en zal horen dat we nu WETEN wat het is. Deze drie video’s zullen dat duidelijk maken.

19 april 2012

ALGEMEEN NIEUWS EN NOG WAT VERMAAK MET WACKYPEDIA april 2012 Lloyd Pye: …Laat me je zeggen dat op bepaalde fronten de zaken zich zo ontwikkelen dat het de potentie heeft groot nieuws te creëren. Eén daarvan betreft natuurlijk het Starchild, en de andere zaak… wel, dat is iets anders. Geloof me, het is heel belangrijk.

1 maart 2012

BELANGRIJK! RED ALERT! GROOTS NIEUWS!!! maart 2012 Lloyd Pye: Velen van jullie zullen zich herinneren dat ik een tijdje geleden trachtte uit te leggen wat het belangrijkste element was dat onze geneticus zou moeten vinden. Het was wat hij noemde een gouden naald van functionerende basenparen verborgen in een hooiberg bestaande uit meer dan 3 miljard basenparen van het nucleair DNA van het genoom van het Starchild. In plaats daarvan heeft hij een diamanten naald gevonden!


Lloyd Pye met de Starchild Skull

3 juni 2011

DNA BEWIJST DAT DE STARCHILD SKULL BUITENAARDS IS
Een gemakkelijk te begrijpen uitleg door Lloyd Pye

In 2011 ontdekte de geneticus die aan de Starchild Skull werkt dat het Mitochondriaal DNA (mtDNA) (het deel van het DNA dat uitsluitend via de vrouwelijke lijn wordt geërfd) radicaal anders is dan menselijk DNA. Het maximale aantal van mtDNA verschillen tussen alle mensen is 120. De Starchild Skull heeft er tussen de 800 en 1000. Dat is een voorlopig resultaat, maar het is genoeg om definitief te zijn: het mtDNA van de Skull is niet menselijk.
http://www.starchildproject.com/dna2011marchlaymans.htm

Zonder twijfel, geen discussie mogelijk, falen kan niet, het verkrijgen van de beide genomen van het Starchild zal bewijzen dat het zo verbazingwekkend ver van de mens staat dat de enige redelijke, logische en acceptabele aanduiding ervoor de menselijke geschiedenis voor altijd diepgaand zal veranderen… BUITENAARDS!

2 april 2011

BEDANKT - EN WAT VERWARRING april 2011 Lloyd Pye: Ik wil iedereen bedanken die tracht ons te helpen bij het vinden van de investeerder die we nodig hebben om verder te komen. We zijn nog steeds ver van een deal, dus we hebben die voortgaande ondersteuning wel nodig bij deze zoektocht, als we het tenminste nog in dit leven willen meemaken! De verwarring komt door de vorige nieuwsbrief. Sommigen van jullie denken dat we onze zaak boven alle twijfel hebben bewezen, dus waarom zouden we er zoveel geld instoppen om het nogmaals te bewijzen?

27 maart 2011

NIEUW MITOCHONDRIAAL DNA EN VERNIEUWD EBOOK maart 2011 Lloyd Pye: Vandaag, één jaar later, is onze geneticus verder gegaan dan de BLAST verslagen. Hij heeft fragmenten van het mitochondriaal DNA gesequensed (sequencing is het bepalen van de nucleïnezuur- of aminozuur-sequentie van een DNA/RNA respectievelijk eiwit), iets dat is opgeslagen nadat in 2003 een klaarblijkelijk definitieve DNA analyse werd uitgevoerd door Trace Genetics. De 2011 mitochondriaal DNA analyse is nu de crux van een gedetailleerd verslag geplaatst op www.StarchildProject.com/DNA2011March.htm. Het had een dozijn ontwerpen nodig omdat het een hoog niveau van technische accuraatheid behoefde, terwijl het ook geschikt moest zijn voor niet-experts. Een uitdaging voor de schrijver!

4 maart 2011

UPDATES OP VERSCHILLENDE ONDERWERPEN maart 2011 Lloyd Pye: Allereerst mijn verontschuldigingen voor de maand wachttijd. Ik heb me dan ook wel een maand gehad! Eerst ben ik naar Apopka, Florida, gereisd om mijn vriend John Jensen te ontmoeten en hij deed me versteld staan van de zaken die hij heeft ontdekt met zijn onderzoek naar antieke kanalen. Na die trip was ik het weekend daarop bij de geneticus. Gedurende dat bezoek spendeerde hij er een paar uur aan om mij te schokken met radicaal nieuwe informatie die hij heeft ontdekt aan het Starchild’s DNA. Ik kan dat hier nu nog niet presenteren om de reden die ik hieronder straks zal geven.

29 januari 2011

EEN UPDATE januari 2011 Lloyd Pye: Ik heb onlangs onze geneticus weer bezocht. Hij verschafte mij veel nieuwe gegevens over het DNA van de Starchild Skull en ik zou willen die met jullie te kunnen delen, maar op dit moment is het nog niet betrouwbaar genoeg om het in deze ‘onofficiële’ vorm wijd en zijd te verspreiden.

16 december 2010

TWEE BELANGRIJKE STARCHILD MEDEDELINGEN! december 2010 Lloyd Pye: Ten eerste, voor hen die de tijd hebben en graag een flinke dosis achtergrond van het Starchild willen opnemen en alles willen weten van de laatste DNA informatie, heeft New Paradigm Films in Oslo, Noorwegen, het beste en meest uitgebreide, alles omvattende interview (80 minuten) dat ik ooit over het Starchild gedaan heb online gezet. Het tweede belangrijke nieuws is dat ik in combinatie met de uitgave van deze nieuwe video, het Starchild Essentials e-Book grondig heb nagezien en heb aangevuld met de allerlaatste informatie van de genetische testen die in 2010 hebben plaatsgevonden. Ik heb er 10 pagina’s aan toegevoegd en 30 foto’s en illustraties die allemaal het verhaal op verschillende belangrijke wijzen versterken.

20 augustus 2010

GOED NIEUWS, TOEVALLIGE OMSTANDIGHEDEN EN EEN GIFPIL augustus 2010 Lloyd Pye: Het goede nieuws is dat de 10 minuten Starchild video die ik 10 dagen geleden op youtube plaatste, nu al bijna 110.000 keer is bekeken! Dat is 11.000 keer per dag! Ik kan het mis hebben, maar het gedraagt zich als een virus in de wereld van de alternatieve kennis. Het is in ieder geval de meest onmiddellijke en wijdverspreide reactie ooit op alles dat is gerelateerd aan het Starchild.

18 juni 2010

Overzicht en laatste nieuws over het Star Child

10 mei 2010

VRESELIJK NIEUWS... HARTVERSCHEUREND... mei 2010 Gedurende de laatste maand hebben we serieuze onderhandelingen gevoerd met een man die zeer geïnteresseerd is in het financieren van de complete DNA-test van het Starchild en ook van de documentaire die we daarvan zouden filmen om het compleet te maken. We spendeerden er vol overgave de hele maand aan om voor een overeenkomst van deze grootte en belangrijkheid de noodzakelijke zaken te regelen.
Plus onder het artikel de update: DE ZON STAAT OP DOORBREKEN… EEN KLEIN LICHTPUNTJE IN DE DUISTERNIS

1 april 2010

ANALYSE VAN DE SCULPTUUR VAN HET GEZICHT VAN HET STARCHILD april 2010 Lloyd Pye: Mijn Canadese vriend Chris Murphy voerde een unieke analyse van de sculptuur van het gezicht van het Starchild uit, vanuit een perspectief dat nog niemand van ons heeft overwogen. Chris is één van ’s werelds beste Sasquatch/Bigfoot onderzoekers (ik kan zijn boeken van harte aanbevelen) en hij heeft een vergelijking gemaakt tussen een typisch menselijk gezicht en de recente creatie van Bill Munn van het gezicht van het Starchild. Onderstaand het gezicht van het Starchild zoals het te zien is in de aflevering "Lizard Monster" van het programma MonsterQuest.

19 maart 2010

WE HEBBEN EINDELIJK NUCLEAIR DNA VAN HET STARCHILD! maart 2010 Om een streng van basenparen van deze lengte te verkrijgen en dan GEEN referentie in de genetische database van het Nationale Instituut voor Gezondheid vinden, dat is verbazingwekkend, omdat dat betekent dat er geen aards resultaat bestaat voor hetgeen is geanalyseerd! Deze ongelofelijke anomalie zal het Starchild in de geschiedenisboeken brengen!!!

14 maart 2010

WAAROM TV-DOCUMENTAIRES ALTERNATIEF ONDERZOEK VERDRAAIEN maart 2010 Een reactie van Lloyd Pye op het MonsterQuest debacle (uitgezonden op 10 maart) waarin de producers van de documentaire de Starchild Skull linken aan het Flatwoods Monster.

26 februari 2010

SLECHT NIEUWS, STARCHILD WORDT: 'LIZARD BEAST' (HAGEDIS BEEST) februari 2010 Slecht nieuws over de komende ‘MonsterQuest’ aflevering: nou ja, niet compleet slecht nieuws. We hebben een bevestigde datum van uitzending, 10 maart, over zo’n twee weken, dus markeer dat op je kalender. Er is mij echter medegedeeld dat de titel van deze aflevering door de leidinggevenden van het History Channel is veranderd in ‘Lizard Beast’ (hagedis beest) en dat de focus zal liggen op het Flatwoods Monster, een voorval dat gebeurde in de jaren ’50 in het landelijke West Virginia.

19 februari 2010

KUNNEN WE BEWIJZEN DAT HET STARCHILD EEN BUITENAARDSE IS? februari 2010 Een vriend schreef het volgende aan mij (Lloyd Pye): Laten we even vergeten dat Steven Gould en Carl Sagan beiden dood zijn, als ik mijzelf in hun plaats stel en jij kwam naar mij toe met de genetische test die duidelijk aantoont dat het niet-menselijk DNA is, dan is dit wat ik je zou zeggen:

12 februari 2010

STARCHILD ONDERGAAT NIEUWE DNA TEST!!! februari 2010 Geweldig!!! In mijn laatste nieuwsbrief schreef ik over de eersteklas moleculairbiologische deskundige (geneticus) die mij liet weten dat hij geïnteresseerd was en mij wilde helpen de waarheid te ontdekken van de genetische achtergrond van het Starchild. Afgelopen weekend bracht ik een bezoek aan hem om hem beter te leren kennen en om te bespreken wat er in zijn laboratorium en met zijn apparatuur gedaan kan worden.

1 februari 2010

WONDEREN GEBEUREN WANNEER JE ZE NIET VERWACHT februari 2010 Wonderen gebeuren wanneer je ze niet verwacht: we hebben een nieuw lid in het hart van het Starchild Project. Onlangs, zomaar uit het niets, werd ik (Lloyd Pye) benaderd door een zeer gekwalificeerde geneticus die de tijd had genomen het Starchild Skull Essentials e-Book en The Starchild Skull boek te lezen, welke boeken hem ervan overtuigden dat wij gerechtvaardigde inspanningen ondernemen om de wetenschap te confronteren met iets waar ze momenteel niets mee te maken wil hebben – de realiteit van buitenaards leven. Hij verklaarde zijn situatie aan mij en die is behoorlijk indrukwekkend.

Oktober 2009

STARCHILD ON HISTORY CHANNEL! oktober 2009 Dit is waar we allemaal op hebben gewacht. De History Channel TV show ‘MonsterQuest’ heeft besloten een aflevering te maken over het Starchild die wordt uitgezonden gedurende het seizoen van hun show. Ze hebben inmiddels William ‘Bill’ Munn de opdracht gegeven een nieuwe, meer accurate sculptuur van het Starchild te maken, omdat de vorige die ‘UFO Hunters’ vorig jaar maakte teveel op Lee Harvey Oswald leek. Ze zijn van plan een paar nieuwe wetenschappelijke tests te doen (zoals o.a. het vaststellen van de exacte graad van hardheid) en ze hopen dat hun werk in alle opzichten het werk van de andere shows die over het Starchild zijn gemaakt zal overtreffen.

Ik breng de meeste mensen op de hoogte van de vertaling van hun artikel en zo ook Lloyd Pye over de vertaling en plaatsing van zijn laatste nieuwsbrief (18 oktober) Dit is zijn antwoord:

Thank you very much for this vote of support, Paul, and thanks for sharing it with your Dutch mates! If I just had a few more like you around the world!!!! ;-)

Lloyd

Oktober 2009

EEN KLACHT AAN MIJN ADRES... (Lloyd Pye) oktober 2009 Een heer genaamd Ryan (achternaam achterwege gelaten) heeft zijn gevoelens aan mij bekend gemaakt en ik denk dat wellicht een klein deel van jullie die ook hebben voor wat betreft mijn laatste nieuwsbrieven. Zoals ik in mijn laatste nieuwsbrief al meldde, er zijn zich dingen bij mij aan het veranderen nu ik het Starchild Project vooruit wil duwen tegen de duidelijke weerstand in van ‘de andere kant’. Ik heb een paar van deze problemen op een rijtje gezet in eerdere boodschappen aan jullie.

16 oktober 2009

Lloyd Pye heeft nog eens een paar korte 2-minutenvideo’s over de Stachild Skull op YouTube gezet. Deze keer een video over de achterkant van de schedel die aantoonbaar niet vlak is geworden door het tussen planken te binden. Het heeft namelijk geen volledig platte achterkant, je voelt de natuurlijke golvingen en het vlakke deel loopt verder door naar onderen dan ooit mogelijk is met de plankenmethode. Conclusie, de schedel is door de genen zo gevormd en die genen waren dus beslist niet menselijk.

De tweede video gaat over de oogkassen, die zijn compleet anders dan bij een menselijke schedel, de helft zo diep, een totaal andere plek van de oogzenuw, geen voorhoofdsrichel, geen putje waar normaal de aanzet van de neus begint, compleet anders…

 

 

Oktober 2009

Lloyd Pye heeft twee nieuwe, korte video’s gemaakt met daarin uitleg over de Starchild Skull. Eén over het bijzondere brein ervan en de ander over het verschil in bot.

 

September 2009

STARCHILD SKULL EN WIKIPEDIA september 2009 Ik krijg van bezoekers vragen over de Starchild Skull, of het toch niet een vervorming kan zijn en waar de wetenschappelijke verslagen zijn te vinden? Op Wikipedia is een artikel te vinden dat overduidelijk is geschreven door een scepticus en dus kun je na het lezen daarvan gaan twijfelen aan de beweringen van de bewaarder en onderzoeker van de schedel, Lloyd Pye.

September 2009

(Het e-book Starchild Skull Essentials, zoals besproken in onderstaand artikel, kost 16,95 dollar. Ik heb het gekocht (met mijn Visa Card) en in euro’s kost het 12,17. Dat kan toch geen bezwaar zijn om het te kopen en Lloyd te steunen? - Paul Harmans)

HELP ME DINGEN TE LATEN GEBEUREN... september 2009 Lloyd Pye over zijn Starchild Skull: In juni (2009) vond er een mirakel plaats. De Daily Mail, Engelands grootste krant (elke dag 3 miljoen verkochte exemplaren en gelezen door 6 miljoen) vroeg mij, terwijl ik in Engeland was voor lezingen, een twee pagina groot hoofdartikel te brengen over het Starchild. Dit was iets heel groots en ik was verrukt! Maar toen, op de geplande dag van publicatie, werd het volledig onderzochte, volledig geschreven, klaar om gedrukt te worden artikel, plotseling GEWEIGERD! Out of nowhere!!! Iemand had de macht om het in de laatste seconde, ZONDER verklaring aan mij of de schrijver, terug te trekken. Gewoon POOF! WEG! En tot op de dag van vandaag heb ik nog geen woord van een verklaring of verontschuldiging van de Daily Mail gehoord. Het is dus duidelijk dat iemand naar hen toekwam. Maar WIE?

Januari 2009

Nieuw en duur onderzoek naar de Starchild Skull
Ik beluisterde afgelopen week de uitzending van 17 november 2008 van Coast to Coast waarin Lloyd Pye te gast was bij George Noory. Lloyd Pye is de onderzoeker van de Starchild Skull, een vreemd gevormde schedel van 900 jaar oud. Door sceptici steevast weggelachen en door de mainstream wetenschap genegeerd. De eerdere testresultaten laten echter onomwonden zien dat het om een zeer aparte en authentieke schedel gaat. DNA testen laten zien dat het DNA van de moeder is vast te stellen, maar niet het DNA van de vader. De test had dat beslist wel moeten aantonen als de vader mens was. Sinds kort zijn er nieuwe DNA testen en daarmee is zonder meer aan te tonen in hoeverre het vaderlijke DNA afwijkt van het menselijke DNA. De schedel heeft namelijk alles weg van een kruising tussen een mens en buitenaardse, een Grey.


Lloyd Pye met de Starchild Skull

Lloyd Pye kondigde bij George Noory aan dat een grote Engelse tv-producent een documentaire over de schedel gaat maken en de kosten van het nieuwe onderzoek voor hun rekening zullen nemen. Die kosten zullen minstens 200.000 euro zijn, maar de makers van de documentaire (Lloyd Pye wil/mag nog niet zeggen welke tv-zender het is) zijn op de hoogte van alle feiten en vorige onderzoeksresultaten en zijn er daarom van overtuigd dat het nieuwe onderzoek zal aantonen dat de schedel een kruising tussen mens en buitenaardse is. Vandaar dat men het grote geldbedrag op tafel wil leggen. Het maken van de documentaire zal vanwege het volgen van de nieuwe DNA testen en het wachten op de uitkomst daarvan bijna geheel 2009 in beslag nemen. Men denkt in het najaar van 2009 de documentaire te kunnen uitzenden. Als het goed is zal dat het einde betekenen van het lachen van de ontkenners en het negeren van de wetenschap. Er zullen dan nog heel wat orthodoxe onderzoekers iets uit te leggen hebben.

Aankondiging op Coast to Coast:
http://www.coasttocoastam.com/shows/2008/11/17.html

Januari 2008

DE STARCHILD SKULL: GENETISCH ENIGMA OF EEN MENS/BUITENAARDSE HYBRIDE? januari 2008 De Starchild skull is volslagen uniek in verschijning en samenstelling. Onderzoeken hebben tot nu toe aangeboren, genetische of andere ‘normale’ defecten uitgesloten. De reeks eigenaardigheden lijken niet te liggen binnen het menselijke domein en naast de fysieke verschijning is de botstructuur zo uniek dat het niet eens past in de menselijke kenmerken. In bijna elk opzicht verschillen de fysieke karakteristieken van die van een menselijke schedel.


Diverse links:

Website van Lloyd Pye, de onderzoeker van de schedel:
http://www.lloydpye.com

Alles over de Starchild Skull:
http://www.starchildproject.com

Artikel De Starchild Skull - Genetisch Enigma of Mens-Alien Hybride?
http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=2569&read=1

Google video’s Starchild Skull:
1. http://video.google.nl/videoplay?docid=2453019786020055423

2. http://video.google.nl/videoplay?docid=-6052145356089423332&q=starchild+skull
3. http://video.google.nl/videoplay?docid=2669013599514568012&q=starchild+skull