UFO's EN ATOOMWAPENS

 

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

ARTIKELEN

17 januari 2014

DRIE VOORMALIGE US AIR FORCE ICBM LANCEEROFFICIEREN SPREKEN OVER UFO's januari 2014 Robert Hastings: Ik werk momenteel aan een documentaire over de UFO-activiteit op kernwapen sites. Ik kom net terug uit Albuquerque, New Mexico, waar ik een serie interviews met voormalige US Air Force raketspecialisten heb opgenomen. De veteranen Philip Moore, Jay Earnshaw, en Gaylan King werden jaren geleden al eens op audiotape geïnterviewd, maar stemden vriendelijk in met deelname aan dit huidige project. Hier een korte samenvatting van de getuigenissen van deze voormalige lanceerofficieren.

17 februari 2013

VEILIGHEIDSAGENTEN VUURDEN OP EEN UFO BOVEN DE MINUTEMAN LOCATIE OP LUCHTMACHTBASIS ELLSWORTH februari 2013 John ontving een telefoontje over de rode telefoon van de onderofficier boven die hem vertelde: “Meneer, we moeten u melden dat we onder de aanval van een UFO liggen!” John kon het ratelen van de M-16 geweren op de achtergrond horen. De veiligheidsagenten van luchtmachtbasis Ellsworth waren zo geschokt dat ze het vuur op de UFO openden. Blijkbaar hing de UFO boven het silohek en cirkelde rondom de buitenzijde van het hek.

11 februari 2013

UFO's GEOBSERVEERD DOOR U.S. AIR FORCE SECURITY GUARDS GEDURENDE DE FRANSE ATOOMPROEVEN IN ALGERIJE februari 2013 Robert Hastings: Op 30 januari 2013 diende ik mijn recentste persbericht in, getiteld: ‘Onderzoeker spoort Amerikaanse militaire veteranen aan hun UFO-waarnemingen op nucleaire wapensites te onthullen.’ Mijn hoop was/is dat personen die nog niet naar buiten waren/zijn getreden betreffende hun UFO-ervaringen, contact met mij opnemen op ufohastings@aol.com. De eerste die dat deed was Larry Rogers en hij verschafte een onverwachte blik op de UFO-activiteiten gedurende de periode van de Franse atoomproeven die in het begin van de jaren ’60 in de Sahara woestijn plaatsvonden.

15 mei 2012

WETENSCHAP EN UFO's mei 2012 Oprechte, maar ongeïnformeerde sceptici zijn bedrogen door het Skeptical Inquirer Magazine - Robert Hastings: In deze vierde en laatste aflevering van mijn artikelen over wetenschappelijke onwetendheid en vooroordelen aangaande het UFO-fenomeen, bespreek ik een intrigerende, bijna nooit gepubliceerde, connectie tussen de toonaangevende organisatie van UFO ‘sceptici’ en de Amerikaanse overheid. Omdat deze groepering, the Committee for Skeptical Inquiry (CSI), (het comité voor sceptisch onderzoek) gedurende de jaren een belangrijke invloed heeft gehad op de houding van wetenschappers ten aanzien van UFO’s - door het constant promoten van het idee dat er niets is dat het onderzoeken waard is - is een nadere bestudering van hun rol in het afkraken van het fenomeen gerechtvaardigd.

18 februari 2012

WEER EEN ANDERE LANCEEROFFICIER VAN KERNRAKETTEN PRAAT OVER UFO's OP LUCHTMACHTBASIS F.E. WARREN februari 2012 Robert Hastings: Weer een ander verslag van een UFO-overrompeling op F.E. Warren komt van een andere voormalige ICBM lanceerofficier, Walter F. Billings. In 2002 publiceerde The Association of Air Force Missileers (AAFM) een kort artikel van mij in hun nieuwsbrief van september, waarin ik vroeg of voormalig of gepensioneerd kernraket personeel contact met mij zou willen opnemen over hun UFO-ervaringen. Onder de meer dan 30 reacties die ik ontving was de volgende brief van Billings, betreffende drie UFO-incidenten op de basis in de vroege jaren 1970. Deze brief wordt nu voor het eerst op deze website gepresenteerd.

15 februari 2012

UFO BRENGT ICBM LANCEERCAPSULE OP LUCHTMACHTBASIS MINOT IN OPSCHUDDING februari 2012 Robert Hastings: In 2005 postte ik een serie boodschappen op het Yahoo missile_talk group's bulletin board, waarin ik mijn onderzoek samenvatte. Mijn hoop was dat enkele van de groepsleden, die grotendeels bestaat uit Amerikaanse raketlanceerders, daardoor zouden worden aangezet om hun eigen ervaringen te bespreken. Een paar van hen, inclusief Larry Manross, deden dat. Hij schreef in twee e-mails het volgende:

10 december 2011

NEGEREN VAN UFO's OP KERNWAPEN WEBSITES december 2011 Robert Hastings: "In de drie jaar die op de publicatie van mijn boek volgden, heb ik getracht verschillende websites die betrekking hebben op kernwapens, te vragen of ze interesse hebben in het plaatsen van artikelen over het onderwerp UFO’s en kernraketten, helaas zonder succes. Mijn e-mails aan de webmasters bleven onbeantwoord en als ik al eens iets op een blog post dan wordt dat geweigerd door de moderators. Om kort te gaan, er bestaat een effectief informatie-embargo op dit onderwerp, juist op respectabele websites waarvan je zou verwachten dat er grote belangstelling voor is en er discussies onder de bezoekers over ontstaan."

7 december 2011

STIL HANGENDE UFO RICHT LICHTBUNDEL NAAR BENEDEN OP EEN KERNRAKETSILO december 2011 Luchtmacht majoor Gaylan W. King: "De meest interessante - van zo’n 10 tot 15 stuks - gebeurde op een nacht op vlucht Charlie. Ik was in de Echo capsule die nacht en hoorde via het Primary Alert System wat er gebeurde. Volgens het beveiligingsschendingsalarm, zowel buiten als binnen, zonden ze een Strike Team naar de locatie en ontvingen een ooggetuigenverslag van een UFO die boven een lanceerfaciliteit hing."

11 juli 2011

ENORME UFO WAARGENOMEN NABIJ ATOOMRAKETTEN GEDURENDE HET UITVALLEN VAN HET LANCEERSYSTEEM IN OKTOBER 2010 DEEL 2 De militaire getuigenissen juli 2011 Op 23 oktober 2010 verloor de Amerikaanse luchtmachtbasis F.E. Warren, in Cheyenne, Wyoming, tijdelijk de mogelijkheid te communiceren met 50 van haar Minuteman III atoomraketten. De vijf Missile Alert Facilities, die in geval van oorlog verantwoordelijk zijn voor het lanceren van deze raketten - Alpha tot en met Echo, onderdeel van het 319th Missile Squadron - waren daartoe niet in staat gedurende de periode van de storing.

3 juli 2011

ENORME UFO WAARGENOMEN NABIJ ATOOMRAKETTEN GEDURENDE HET UITVALLEN VAN HET LANCEERSYSTEEM IN OKTOBER 2010 DEEL 1 De burgergetuigenissen juli 2011 Op 23 oktober 2010 verloor de Amerikaanse luchtmachtbasis F.E. Warren, in Cheyenne, Wyoming, tijdelijk de mogelijkheid te communiceren met 50 van haar Minuteman III atoomraketten. De vijf Missile Alert Facilities, die in geval van oorlog verantwoordelijk zijn voor het lanceren van deze raketten - Alpha tot en met Echo, onderdeel van het 319th Missile Squadron - waren daartoe niet in staat gedurende de periode van de storing.

24 februari 2011

ZAL DR. DAVID CLARKE OOIT ALLES JUIST HEBBEN? februari 2011 Robert Hastings: De laatste uitgave van Fortean Times publiceert een kort artikel geschreven door Dr. David Clarke en is getiteld: ‘Alien Missile Meddlers’ (buitenaardse raketten bemoeials), waarin de Britse debunker de validiteit in twijfel trekt van de informatie betreffende de voortgaande UFO-activiteit op de nucleaire wapensites, inclusief de info gepresenteerd door zes voormalige U.S. Air Force officieren en een voormalige soldaat op mijn persconferentie in de National Press Club in Washington D.C. vorig jaar september.

18 januari 2011

 
Disclosure Conference, National Press Club, 27 september 2010 (Lange versie, Engelse ondertiteling)
Lees voor de uitgebreide informatie over deze persconferentie het Nederlandstalige artikel:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Persconferentie%2027%20Sept%202010.htm

16 januari 2011

'UFO's EN ATOOMWAPENS' - OPENBARING DAAGT WETENSCHAPPELIJKE LEERSTELLING UIT januari 2011 De persconferentie over UFO’s en atoomwapen in september 2010 resulteerde op het Internet tot een brede discussie, maar tot weinig aandacht in de mainstream media en bijna niets vanuit de wetenschappelijke instituten. Helaas blijven de door de overheid gesponsorde wetenschappelijke gemeenschappen stil over dit onderwerp. Momenteel bevatten de universitaire tekstboeken dat het ether concept is weerlegd en dat de ruimte leeg is. Dat is echter niet waar. Het Michelson-Morley experiment en andere experimenten gebaseerd op interferometrische principes zijn methodologisch niet geschikt omdat sommige specifieke eigenschappen van het medium ether er niet bij worden betrokken.

15 december 2010

ZWARE, BETONNEN AFDEKKINGEN VAN ICBM SILO's OPZIJ GESCHOVEN DOOR GLOEIENDE SCHIJVEN december 2010 Martin Cole: Mijn vader vertelde mij over de alarmen die ze hadden (op Minuteman locaties) omdat een raketsilo was opengemaakt en dat de betonnen afsluitdeksels die bovenop de raketsilo liggen en weggeschoven kunnen worden bij een lancering, naar één kant waren verschoven. En dat het radioactieve materiaal in de atoomkop dood was.

4 november 2010

TECHNICUS VAN MINUTEMAN PROJECT BEVESTIGT UFO-ACTIVITEIT! november 2010 In 1966 en 1967 was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van de testen, de leveringen, enz. van deze apparatuur. Ik had een bijna dagelijkse communicatie per telefoon en bij Sylvania met alle belangrijke contractors van zowel binnen het bedrijf als daarbuiten. Gedurende deze periode begon ik te horen over UFO-waarnemingen die plaatsvonden op deze SAC bases en natuurlijk deed ik daarover navraag bij de contractors. Ik hoorde dat gedurende één van die incidenten een vlucht raketten op Malmstrom op non-actief was gegaan.

15 oktober 2010

DE ECHO/OSCAR HEKSENJACHT oktober 2010 James T. Carlson is op een missie om ‘goedgelovige’ Amerikanen die de realiteit van UFO’s accepteren te onderwijzen en verlichten. (Ongeacht hoeveel leugens het kost om de job gedaan te krijgen.)

...ondanks James Carlson’s bewering dat Bob Salas zijn verhaal over zijn betrokkenheid bij een volledige raket shutdown op de luchtmachtbasis Malmstrom in maart 1967 heeft verzonnen, heeft zijn voormalige raketcommandant, de nu gepensioneerde kolonel Fredrick Meiwald bevestigd dat het inderdaad is gebeurd en dat de beveiligingswachten die er kort na het incident op uit waren gestuurd om de alarmen op twee sites van Vlucht Oscar te onderzoeken iets zagen waarvan ze doodsbang werden.

...ondanks dat James en Eric Carlson het tegendeel beweren, heeft de gepensioneerde kolonel Walter Figel bevestigd dat er inderdaad een UFO boven één van de raketten van Vlucht Echo hing, momenten nadat de raket op non-actief ging en dat ander beveiligingspersoneel dat door hem naar de site was gestuurd de aanwezigheid daarvan bevestigde, zelfs zonder dat Figel hen had verteld waar ze naar moesten kijken toen hij hen naar buiten stuurde.

1 oktober 2010

Robert Salas - A Question of National Security

Ik interviewde de voormalige USAF kapitein Robert Salas al in 2005, voordat we Project Camelot in het leven riepen. In die tijd was ik begonnen met het vastleggen van interviews voor een documentaire die ik van plan was te maken. Maar kort na dit interview ontmoette ik Bill Ryan en werden wij betrokken bij de tocht die uiteindelijk Project Camelot werd. Gedurende de afgelopen 4 jaar heb ik geen tijd gehad om de verschillende projecten die al waren gefilmd opnieuw te bekijken en te bewerken. We duiken uitbundig in elk nieuw Camelot interview en we kunnen het tempo amper bijhouden. Ik wil nu graag mijn verontschuldigingen aan Robert Salas aanbieden voor het uitstellen van het uitbrengen van zijn interview voor het publiek, daar waar het hoort.

Nadat ik hoorde over de persconferentie die onlangs is gehouden in de National Press Club in Washington, D.C., was ik zo gemotiveerd dat ik dit beeldmateriaal opzocht in een poging te helpen om in deze cruciale tijd de informatie over UFO’s en de nationale veiligheid te bevestigen en te verspreiden. De tijden veranderen en wij staan op een overgang waarbij de werkelijkheid van UFO’s en het feit dat we niet alleen zijn - we zijn nooit alleen geweest, zoals Bob Dean zou zeggen – het nieuwe paradigma gaat worden. Project Camelot heeft daar vlijtig naartoe gewerkt en aan het tot een einde brengen van de geheimhouding over de gehele linie.

Met deze release bewijs ik eer aan Robert Salas en de moedige mannen en vrouwen die zich hebben ingezet zowel ten overstaan van het volk als ook achter de schermen, om de muur van geheimhouding naar beneden te halen, een muur die ons hier op planeet aarde scheidt van de waarheid van ons galactisch burgerschap en de multi-varianten waar wij allemaal deel van uitmaken.

Kerry Lynn Cassidy
September 2010

http://projectcamelotproductions.com/interviews/robert_salas/robert_salas.html

 

WE KUNNEN HELDEN ZIJN, ECHTER... SLECHTS ÉÉN DAG september 2010 De luchtmacht zit in een moeilijk parket. Ze kan geen zeven veteranen tegenspreken die de toehoorders in de National Press Club op maandag vertelden dat UFO’s sinds de jaren ’60 toezicht hielden op Amerika’s atoomrakettenarsenaal en er zelfs gedeeltes van uitschakelden. Dan zouden ze deze mannen leugenaars moeten noemen. En ze wellicht ook gerechtelijk moeten vervolgens wegens het schenden van de veiligheidseed. Dus op dinsdag neemt men de toevlucht tot de oude ‘afwijs truc’ die altijd heeft gewerkt.

VOORMALIGE MILITAIREN ZEGGEN DAT UFO's ONZE ATOOMWAPENS IN DE GATEN HIELDEN september 2010 Vrijgegeven Amerikaanse regeringsdocumenten en de getuigenissen van meer dan 120 voormalige of gepensioneerde militairen, hebben zonder twijfel de realiteit van nog steeds voortgaande UFO-overrompelingen van Amerikaanse atoomwapensites vastgesteld. Ondanks dat de meeste incidenten een surveillance betroffen, waren er in een aantal gevallen ook een aantal atoomraketten die plotseling en gelijktijdig niet meer functioneerden, juist op het moment dat USAF militair beveiligingspersoneel meldde dat ze schijfvormige voertuigen in de nabijheid zagen.

Noot - Er is momenteel in Amerika een oud-militair, James Carlson, die ook met deze wapens heeft gewerkt en zich overal opdringt met de bewering dat het allemaal leugens zijn omdat hij zelf nog nooit iets dergelijks heeft meegemaakt. Zullen de 150 (meestal hooggeplaatste) getuigen die het wel hebben meegemaakt (en het hebben aangedurfd in de openbaarheid te treden, en... hoeveel meer zijn er die dat niet durven?) en waarvan zelfs officiële overheidsdocumentatie bestaat, het dan verzinnen en ervan genieten dat ze (helaas) door een groot deel van de mensheid worden uitgelachen? Denk gewoon eerst even na en gebruik je gezonde verstand. Je hoeft niet meteen aan te nemen dat het om buitenaardse activiteiten gaat, maar de incidenten zijn gebeurd en een onafhankelijk onderzoek is in ieders belang.

Debunker James Carlson is te vergelijken met een zeeman die zelf nooit met een schip is vergaan en domweg beweert dat volgens zijn (gebrek aan) ervaring schepen niet kunnen zinken.

LANCERING IN VOORBEREIDING! januari 2009 Robert Hastings: "Van alle interviews die ik gedurende de laatste 30 jaar met voormalige of gepensioneerde ICBM lanceerofficieren heb gedaan, was dit misschien wel de meest verontrustende. Volgens deze bron, David H. Schuur, had een UFO kennelijk de lanceerprocedure bij zijn meeste Minuteman raketten geactiveerd."

'LIKE A DIAMOND IN THE SKY' oktober 2008 Robert Hastings: Het volgende verslag is buitengewoon. De bron is zeer betrouwbaar en de betekenis van het incident vanzelfsprekend. Eenvoudig gezegd, dit geval valt onder de meest fascinerende zaken die ik gedurende mijn tientallen jaren van onderzoek naar UFO-waarnemingen waarbij kernwapens zijn betrokken ben tegengekomen.

ROBERT SALAS GETUIGENIS oktober 2005 Hij getuigt over een UFO-incident op de morgen van 16 maart 1967 waarbij op twee lanceerinrichtingen 16 atoomraketten tegelijkertijd op non-actief gingen, terwijl de beveiliging UFO’s boven de lanceerinrichtingen waarnam.

PROFESSOR ROBERT JACOBS mei 2004 Professor Jacobs is een gerespecteerde professor aan een grote universiteit in de Verenigde Staten. In de jaren zestig was hij in dienst van de luchtmacht. Hij was de dienstdoende officier optische instrumenten en zijn werk was het filmen van de proefnemingen van de ballistische raketten die gelanceerd werden vanaf de Vandenberg luchtmachtbasis in Californië. Gedurende een test in 1964 van de eerste raket die ze filmden, legden zij de beelden vast van een UFO die naast de raket meevloog.

UFO's, KERNRAKETTEN EN BLUE BOOK december 2009 Ik kwam een interessant stukje tekst tegen in het boek UFOs and Nukes van Robert Hastings. Nu is alle tekst in zijn boek uitermate interessant, maar dit stukje ging over het feit dat project Blue Book (het laatste officiële onderzoek van de Amerikaanse luchtmacht naar het UFO-fenomeen) in de jaren zestig regelmatig meldingen ontving van door Amerikaans luchtmachtpersoneel waargenomen UFO’s boven de silo’s waarin de Minuteman atoomraketten stonden.

LARRY KING LIVE CNN 18 JULI 2008 augustus 2008 (Transcriptie en vertaling van de complete uitzending.) Larry King: Vanavond: hebben UFO’s het verdedigingssysteem van onze regering platgelegd? Er is bewijs dat raketten niet functioneerden tijdens testlanceringen veroorzaakt door iets. Voormalige luchtmachtofficieren vertellen hun ongelofelijke verhaal over de film die in beslag is genomen door de CIA en wat erop stond en waarom de functionarissen niet willen dat wij het zien. U kunt het zien bij Larry King Live.

DE COVER-UP VAN DE AMERIKAANSE LUCHTMACHT Deel 1 oktober 2009 Robert L. Salas: Het volgende is een verslag en beoordeling van een unieke periode in de geschiedenis van het UFO-fenomeen met betrekking tot de incidenten op de Malmstrom luchtmachtbasis in 1967. Het is gedeeltelijk gebaseerd op de eigen, handgeschreven aantekeningen van Dr. Roy Craig en uittreksels afkomstig van zijn boek: UFOs – An Insider’s View of the Official Quest for Evidence. (UFO’s, en een insiderskijk op de officiële zoektocht naar bewijs). Als toevoeging zullen ook de acties van Lt. Col. Lewis Chase, de UFO-officier van de luchtbasis Malmstrom, worden bekeken. En omdat ik op wacht was en een getuige was van één van de incidenten, zal ik ook mijn eigen herinneringen van de feiten van deze belangrijke gebeurtenissen weergeven.

DE COVER-UP VAN DE AMERIKAANSE LUCHTMACHT Deel 2 november 2009 Robert L. Salas: In het belang van die militair die mij belde en voor al die andere officieren en mannen in de luchtmacht die zich stil moesten houden over wat ze ervaarden met deze objecten, klaag ik zonder voorbehoud het Amerikaanse Department of the Air Force aan voor de schaamteloze, diepgaande en nog steeds voortgaande cover-up van de feiten en voor de misleiding, verdraaiing en leugens aan het publiek over de realiteit van het UFO-fenomeen.

UFO's BOVEN DE ICBM SILO's november 2007 Een paar minuten later belde de Security Controller opnieuw en deze keer klonk hij zeer verontrust. De man schreeuwde letterlijk: “Meneer, er is er één die boven de hoofdpoort hangt.” Salas, ietwat van zijn stuk gebracht, antwoordde: “Een wat?” De Controller antwoordde: “Een UFO, het hangt daar gewoon. We kijken er nu met zijn allen naar. Wat wilt u dat we doen?”

UFO's ZIJN ECHT EN VORMEN EEN GEVAAR november 2007 Piloten, luchtvaartexperts, militaire- en regeringsfunctionarissen geven in de National Press Club in Washington, D. C. publiekelijk toe dat zij op de hoogte zijn van het UFO-fenomeen. Deze gekwalificeerde mensen vertellen dan dat zij ofwel een UFO-incident hebben meegemaakt, of een UFO-zaak hebben onderzocht waarbij de veiligheid in de lucht en de nationale veiligheid in het geding waren.

******

Heb je er nog geen genoeg van? Klik dan op onderstaande link en verbaas je over de hooggeplaatste getuigen (meer dan 400!) in het Disclosure Project. Generaals, piloten, regeringsbeambten, wetenschappers, allemaal weten zij dat het UFO-fenomeen maar al te waar is en allemaal zijn ze ervan overtuigd dat het van buitenaardse herkomst is!

DISCLOSURE PROJECT