PRINTBARE VERSIE

UFO’S ZIJN ECHT EN VORMEN EEN GEVAAR

Maandag (12 november) zullen piloten dat de pers vertellen in de
National Press Club in Washington, D. C.

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://mysteriousuniverse.org/?p=1771

Piloten, luchtvaartexperts, militaire- en regeringsfunctionarissen zijn mensen waaraan we vaak onze levens toevertrouwen, dus we gaan ervan uit dat het geen malloten zijn. Toch gaf op woensdag (8 november 2007) een groep van deze gekwalificeerde mensen aan de wereld toe dat elk van hen, ofwel een UFO-incident had meegemaakt, of een UFO-zaak had onderzocht waarbij de veiligheid in de lucht en de nationale veiligheid in het geding waren.

Dus, maakt dat hen tot dwazen? Of moeten we hun verhalen serieus nemen?

Je kunt op vrijdag 9 november zelf beslissen als een groep mensen hun verhaal zal vertellen in het programma ‘Larry King Live’, als een voorvertoning van een groots opgezette persconferentie as. maandag (12 november) die zal worden gehouden in de National Press Club in Washington, D. C.

Deze groep is samengebracht door de onderzoeksjournaliste Leslie Kean en filmmaker James Fox, welke de documentaire 'Out of the Blue' maakte. “James en ik zijn gezamenlijk sponsor van de persconferentie,” vertelde Kean op woensdag. “Mijn groepering - 'the Coalition for Freedom of Information' (CFi) – is de organisator van de petitie waarin wordt gevraagd om een nieuw onderzoek van de regering.

Dit is de tweede UFO-meesterzet van Kean en de Coalition for Freedom of Information. Vorige maand koos de Amerikaanse districtsrechter Emmet Sullivan de kant van Kean in haar al vier jaar durende strijd om NASA zover te krijgen documenten te verschaffen die zij had opgevraagd betreffende het UFO-mysterie in 1965 in Kecksburg, Pennsylvania. De regering weigerde haar archieven te openen over het eikelvormige voertuig, waarvan getuigen zeggen dat het neerstortte in de bossen nabij het kleine stadje net buiten Pittsburgh. Districtsrechter Sullivan weigerde de zaak uit de rechtszaal te houden, dat resulteerde in onderhandelingen waaruit voort vloeide dat het agentschap vorige maand beloofde een meer uitgebreid onderzoek te starten.

De aankondiging van de persconferentie valt op de dag, een jaar geleden, van de UFO-melding boven Chicago’s O’Hare luchthaven. Ondanks dat die schotelvormige schijf werd waargenomen door piloten en monteurs, waren deze professionele mensen volgens de Federal Aviation Administration (FAA) in de war. Het incident werd door de FAA verworpen, het was volgens de organisatie een vreemd weerfenomeen.

De voormalige gouverneur van Arizona, Fife Symington, die een getuige was van de ‘Phoenix Lights’, welke 10 jaar geleden door honderden mensen werden gezien, zal maandag de voorzitter zijn van het discussiepanel op de persconferentie. De groepering zal gebruik maken van voorheen geheime documenten en vele goed gedocumenteerde gevallen bespreken, waaronder twee gevallen die door de Amerikaanse regering werden onderzocht, zo rapporteert CFi.


Fife Symington (links) toen hij zelf nog meewerkte aan het belachelijk maken van het UFO-fenomeen

Eén geval betreft een Peruaanse luchtmachtpiloot die schoten loste op een UFO. De andere zaak betreft een Iranese luchtmachtpiloot die trachtte te vuren op een UFO, maar dat mislukte omdat plotseling zijn controlepaneel uitviel. “Deze zaak is een klassieker en bevat alle nodige bestanddelen welke een legitieme studie rechtvaardigen,” beweert een document van een Amerikaans defensie inlichtingenbureau over het incident boven Teheran. Beide piloten zullen volgens CFi naar voren komen en voor het eerst in het openbaar over deze gebeurtenissen spreken.

Naast Symington bestaat de internationale groepering uit:

Ray Bowyer, Captain, Aurigny Air Services, Channel Islands
Rodrigo Bravo, Captain en Piloot voor de Aviation Army van Chili
Generaal Wilfried De Brouwer, voormalig Deputy Chief of Staff, Belgische luchtmacht (Gepensioneerd.)
John Callahan, Chief of Accidents and Investigations bij de FAA, 1980’s (Gepensioneerd.)
Dr. Anthony Choy, oprichter, 2001, OIFAA, Peruviaanse Air Force
Jean-Claude Duboc, Captain, Air France (Gepensioneerd.)
Charles I. Halt, Col. USAF (Gepensioneerd.) Voormalige Directeur, Inspections Directorate, DOD I.G.
General Parviz Jafari, Iranese Air Force (Gepensioneerd.)
Jim Penniston, TSgt USAF (Gepensioneerd.)
Dr. Claude Poher, Centre National d’Etudes Spatiales, oprichter, Franse GEPAN
Nick Pope, Ministry of Defence, UK, 1985-2006
Dr. Jean-Claude Ribes, Centre National de la Recherche Scientifique, France, 1963-98
Comandante Oscar Santa Maria, Peruviaanse Air Force (Gepensioneerd.)

“Ik vind dat onze regering een actieve rol moet gaan spelen in het onderzoek naar dit zeer reële fenomeen,” zei Symington in een CFi-communiqué. “Dit panel bestaat uit de best gekwalificeerde mensen in de wereld, met een directe ervaring op het gebied van dit onderwerp en zij zullen ongelooflijk, onweerlegbaar en nog nooit gepresenteerd bewijs overleggen, dat niet zomaar kan worden genegeerd.”

Dit is overigens niet de eerste kaar dat de National Press Club wordt gebruikt om een campagne te lanceren om de waarheid over UFO’s boven water te krijgen. In 2001 was dr. Steven Greer daar ook om zijn ‘Disclosure Project’ aan het publiek en de pers te introduceren. Meer dan 20 getuigen, de meesten ex-militairen, verschaften getuigenissen over de cover-up van het UFO-onderwerp.

Het Disclosure Project zet haar missie voort om alle geheime regeringsinformatie betreffende UFO’s vrij te krijgen. In de wereld van de ufologie zijn Greer en zijn motieven nogal controversieel. “Ik heb wat tijd doorgebracht met Greer en ik denk dat hij zijn eigen agenda heeft,” zegt Stanton Friedman, gepensioneerd kernfysicus en ufoloog. “Hij gebruikt geen regeringsrapporten om zijn zaak te steunen, niet de bijna compleet zwart gemaakte documenten en ook niet de uitgegumde documenten en hij verschaft geen bewijs om UFO’s te linken aan vrije energietechnologie. Hij belooft meer dan hij waar kan maken.”

Leslie Kean Coalition for Freedom of Information (CFi)


Links op ufowijzer:

Fyfe Symington en de Phoenix Lights

1976: UFO-ACHTERVOLGING BOVEN TEHERAN

GRIJZE SCHIJF IN DE LUCHT BOVEN O'HARE


UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen