PRINTBARE VERSIE

STIL HANGENDE UFO RICHT LICHTBUNDEL NAAR BENEDEN OP EEN KERNRAKETSILO
OP LUCHTMACHTBASIS ELLSWORTH

Gepensioneerde ICBM lanceerofficier zegt dat dit incident er slechts één
van de vele waarnemingen op de basis is

Door: Robert Hastings

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.ufohastings.com/articles/1Robert L. Hastings

Vrijgegeven Amerikaanse regeringsdocumenten en de getuigenissen van voormalig/gepensioneerd militair personeel bevestigen de realiteit van periodieke UFO-activiteit op Amerikaanse kernrakettenlocaties gedurende de jaren. Zes van deze veteranen spraken over dergelijke incidenten op mijn UFOs and Nukes conferentie van 27 september 2010 in Washington DC. CNN nam deze gebeurtenis live op en de volledige video kan hieronder bekeken worden:

 

Een andere persoon, gepensioneerd luchtmacht majoor Gaylan W. King, welke een lanceerofficier van de Minuteman-raketten op luchtmachtbasis Ellsworth, South Dakota was, in het midden van de jaren ’60, vertelde mij onlangs tijdens een op band opgenomen telefoongesprek het volgende:

“Ik denk dat het gebeurde in 1967, maar het kan ook ’66 zijn geweest. Ik was een kapitein, commandant van een raket gevechtseenheid van het 66e Strategic Missile Squadron. Wij ervaarden verschillende gevallen waarbij UFO’s boven de locatie hingen. Iedereen wist dat er vreemde dingen gaande waren.

De meest interessante - van zo’n 10 tot 15 stuks - gebeurde op een nacht op vlucht Charlie. Ik was in de Echo capsule die nacht en hoorde via het Primary Alert System wat er gebeurde. Volgens het beveiligingsschendingsalarm, zowel buiten als binnen, zonden ze een Strike Team naar de locatie en ontvingen een ooggetuigenverslag van een UFO die boven een lanceerfaciliteit hing - ik weet niet meer welke - en uit de onderkant van de UFO kwam een lichtbundel die op de locatie scheen. De teamleider vertelde de commandant op Charlie dat het object op een ‘vliegende schotel’ leek en de lichtbundel werd omschreven als roodachtig van kleur. Toen verdween het toestel op hoge snelheid.

Dit verslag ging meteen naar het commando van SAC Headquarters. Al snel verschenen er zwarte, ongemarkeerde Huey’s op Ellsworth. Ze kwamen en gingen constant van de basis naar het platteland. We hadden 150 raketten verspreid rondom de basis daar. In ieder geval, de Huey’s werden strategisch gestationeerd rondom het grootste gebied van de 44e Strategic Missile Wing - ik denk om zicht op de UFO’s te krijgen - en ze waren gedurende drie tot vier weken zeer aanwezig.

De bemanningen van deze helikopters kwamen ook naar de officiersclub, maar spraken met niemand en verdwenen weer net zo snel als ze gekomen waren. Ze waren niet van de luchtmacht, mogelijk werkten ze voor de CIA of de NSA of een dergelijk agentschap. Kort haar, donkere kleding en ze verbleven alleen onder elkaar. Ze waren anders en vielen op. Ze waren overal en ik zou graag willen weten wie ze waren.

Zodra zij opdoken kwamen er beperkende maatregelen. We hoorden niets over de resultaten (van hun onderzoeken), maar ik sprak met sommige commandanten van de Strike Teams, allemaal zonder officiersaanstelling, welke in feite de ongeïdentificeerde indringers hadden gezien. Dit scenario gebeurde blijkbaar op alle of de meeste Minuteman luchtgevechtseenheden. Dat hoorden we echter langs officieuze weg. Ik heb geen enkele tijfel over wat deze objecten waren.”

De incidenten beschreven door Gaylan King zijn slechts een klein deel van de nog steeds voortgaande UFO-kernraketten connectie zoals beschreven in de 600 pagina’s van mijn boek UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites, enkel te koop via mijn website: http://www.ufohastings.com


UFO's EN ATOOMWAPENS PAGINA

UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen