BOEKEN

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS


SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

 

 

 


Open de doofpot!

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

Pagina met oude UFO-magazines in PDF formaat

Vertaling boek: 'In League With A UFO' (In wisselwerking met een UFO)

Vertaling boek: 'A Day with an Extraterrestrial' (Een Dag met een Buitenaards Wezen)

 

Boeken.
Onderstaande boeken kun je kopen op het Internet of in de boekwinkel. In de uitgebreide informatie over het boek vind je ook de ISBN-gegevens die je eventueel nodig hebt voor je bestelling. Ook heb ik hier de tekst van de achterkant van het boek weergegeven. Klik voor de uitgebreide informatie op de titel van het boek in de onderstaande boekenlijst.

Vind je boeken ook te duur?
Boeken zijn behoorlijk aan de dure kant. Onder de 20 euro koop je niet veel nieuwe boeken. Feit is ook dat de meeste boeken na anderhalf á twee jaar spontaan bladzijden laten vallen, alsof het herfst is. De lijm waarmee ze vastzitten verhardt en na het omslaan van een bladzijde breekt het. Ingebonden boeken zijn bijna niet te krijgen en zijn ze dat wel dan betaal je er een nog veel hogere prijs voor.
Sommige boeken heb ik gekocht omdat ik ze van groot belang acht, maar het overgrote deel van de boeken dat ik gelezen heb kwam uit de bibliotheek.

De bibliotheek.
Een jaarabonnement bij de openbare bibliotheek kost: Jeugd t/m 12 jaar gratis. 13 t/m 17 jaar €10,50. 17 t/m 59 jaar €26.00. Vanaf 60 jaar €16.50. CJP houders krijgen €5,25 korting. Daarvoor kun je per keer 12 boeken lenen met een maximum van 6 boeken per categorie, bv. 6 romans en 6 studieboeken. De maximale uitleentermijn is drie weken. Deze uitleentermijn is éénmalig telefonisch te verlengen tot nogmaals drie weken, daarna moet je naar de bibliotheek als je het nog een keer wilt verlengen. Mocht het boek echter door een ander gereserveerd zijn dan neemt men het meteen in. Bij het telefonisch verlengen kan het ook voorkomen dat je te horen krijgt dat het boek gereserveerd is en dan behoor je het meteen (na de eerste drie weken natuurlijk) terug te brengen, maar als je het nog niet uitgelezen hebt kan je er natuurlijk voor kiezen dat zo snel mogelijk wel te doen en de boete €0,30 per week per boek voor lief nemen.

Waar vind je de boeken in de bibliotheek?
Zonder uitzondering vind je alle boeken, die over de onderwerpen gaan die je op deze website vindt, op de afdeling 'studieboeken' van de openbare bibliotheek. De boeken hebben op de rugkant, onderaan, een nummer en het eerste gedeelte van de achternaam van de auteur, bv. 909 hase. Deze registratie is in heel Nederland bij alle openbare bibliotheken identiek. Als je het nummer en naam, die je vindt in de uitgebreide informatie over het boek in de onderstaande boekenlijst, meeneemt naar de bibliotheek kan het niet mis gaan. Loop naar de afdeling 'studieboeken' kijk bij de eerste de beste boekenkast naar de nummers die daar staan en volg dan de kasten totdat je jouw afdelingsnummer vindt.

Reserveren.
Staat het boek niet in de kast dan kun je het bij de balie reserveren. Als jouw openbare bibliotheek het boek niet in de collectie heeft, bestellen ze het bij een andere bibliotheek in Nederland en veelal binnen een week krijg je bericht dat je boek klaar ligt om af te halen. Reserveren kan meestal ook via Internet op www.bibliotheek.nl Dit moet je even uitzoeken want ik weet niet of elke bibliotheek in Nederland hieraan meewerkt. Als je achter deze url een / typt met daarachter je plaatsnaam dan kom je vaak op de site van je plaatselijke openbare bibliotheek.(Verwijder eerst alles wat al achter www.bibliotheek.nl staat)

Lijst van nieuwe boeken.
In de openbare bibliotheek van Dordrecht ligt elke maand een lijst van nieuw aangekochte boeken, deze lijst kan je gratis meenemen. Vaak kijk ik ter plaatse deze lijst na of er nieuwe boeken in staan die ik lezen wil. Als dat zo is kijk ik of ze in de kast staan, zoniet dan reserveer ik ze meteen. Soms ligt het boek nog bij de boekbinder en ben ik de eerste die het krijgt. Vooral deze nieuwe titels zijn vaak het eerste half jaar constant uitgeleend en niet te pakken te krijgen.

Boeken zoeken op de computer van de bibliotheek.
Schrijf namen van schrijvers en titels van boeken op die je tegen komt op Internet of in magazines. In de bibliotheek staan computers waarop je alle boeken die in Nederland in de openbare bibliotheken aanwezig zijn kunt opzoeken. Voer de schrijver of titel in en je weet meteen of het te krijgen is in jouw bibliotheek of ergens in Nederland. Niet elke bibliotheek koopt dezelfde boeken in en in bijvoorbeeld Rotterdam is het budget groter om meer boeken van een bepaald onderwerp in te kopen dan in een kleine gemeente. Ook het zoeken van boeken kan op Internet: www.bibliotheek.nl

Onderstaande boekenlijst uitprinten.
De hieronderstaande lijst met boeken heb ik op een witte pagina gezet. Zie de link onderaan de lijst.

 

De laatste nieuwe boeken

27 maart 2013


www.ankh-hermes.nl
www.bol.com

Beste vrienden,

Voor de nieuwste updates over mijn boek en het ufo dossier kun je vanaf nu terecht op:

https://www.facebook.com/Ufosbestaangewoon en/of https://twitter.com/coenvermeeren (#UFO)

voor contact en tips is er een nieuw email-adres:

ufosbestaangewoon@gmail.com

Deel, Like, Share, Favorite etc.

Ik zie je daar,

Coen Vermeeren

25 november 2012

Mijn twee laatste boeken

Het eerste is Engelstalig, geschreven door Theo Paijmans en vertelt het bijzondere verhaal van John Worrell Keely, een uitvinder die aan het eind van de jaren 1800 de meest wonderlijke Vrije Energie apparaten bouwde waar vrijwel alle grote uitvinders naar kwamen kijken, zelfs Edison en Nikola Tesla. Helaas is vrijwel alles van het werk van Keely verloren gegaan en is zijn werk onderdrukt, ook eind 1800 was gratis en schone energie blijkbaar iets dat niet door bepaalde mensen werd gewenst. Ik heb het gekregen van Theo, tevens schrijver van het UFO-boek Kosmisch Netwerk, toen hij bij mij op bezoek kwam om mijn UFO-verzameling te bekijken en voor het uitwisselen van informatie. Theo is een uitzonderlijke man en bijzonder vriendelijk, tevens is het een groot onderzoeker en dat toont zijn boek over Keely aan. Ik beveel het dus niet aan omdat ik Theo een dienst wil bewijzen, iedereen die zich met Vrije Energie bezighoudt moet dit boek gelezen hebben.
http://www.amazon.com/Free-Energy-Pioneer-Theo-Paijmans/dp/1931882339

Het tweede boek is het nieuwe boek van Willem Witteveen. In het Frontier Magazine hebben het afgelopen jaar een aantal delen ervan gestaan en ik heb ze met aandacht gelezen. Nu is zijn boek uit en er staat zeer bijzondere informatie in betreffende de piramides in Gizeh, en met name de Grote Piramide. Het is een groot formaat boek met veel prachtige foto’s en tekeningen en met natuurlijk het bijzondere inzicht van Willem in de bedoelingen van de zeer begaafde bouwers. Eerdaags schrijf ik er een uitgebreide recensie over, maar daar hoef je niet op te wachten om te beoordelen of het je aankoop waard is, je geld is beslist heel goed besteed aan dit boek, dat garandeer ik je!
http://frontierworld.nl/publishing/?product=de-grote-piramide-van-gizeh-als-monument-van-de-schepping-het-geheim-van-de-gulden-frequentie-van-gizeh-willem-witteveen

3 oktober 2012

Vorig week kreeg ik (Paul Harmans) van Piet Smolders zijn nieuwste boekje met de titel ‘Contact Met De Kosmos, Op Zoek Naar Buitenaardse Intelligentie’. Het is een boekje in de AO (Actuele Onderwerpen) reeks en bevat 28 pagina’s. Ondanks dat Piet een fantastische carrière heeft gehad en een goede naam heeft hoog te houden, deinst hij er niet voor terug zijn mening over buitenaardse bezoeken aan de aarde voor het voetlicht te brengen. Met zijn (2006) boek 'ET, Geen Mythe, Maar Werkelijkheid' liet hij zien op de hoogte te zijn van de UFO-feiten en de mogelijkheid dat de aarde door buitenaardse intelligenties wordt bezocht niet uit te sluiten. In het nieuwe AO boekje geeft hij die feiten in het kort nog eens weer. Duidelijk geschreven komen onderwerpen aan bod zoals de exoplaneten, reizen naar de sterren, bezoek uit het heelal, getuigen, één kosmos - één volk enz. Ook Steven Greer, Stanton Friedman en Coen Vermeeren worden door Piet in het boekje genoemd.

De auteur
Piet Smolders (1940) schrijft al meer dan een halve eeuw over ruimtevaart en sterrenkunde. Hij produceerde meer dan vijftig boeken en duizenden artikelen voor kranten en tijdschriften. Hij werkte mee aan talloze radio- en tv-programma’s. Ook heeft hij meer dan vijftig AO’s op zijn naam staan. Piet is erelid van de Nederlandse Vereniging voor Ruimtevaart en lid van de Russische ruimtevaartacademie. Een planetoïde tussen Mars en Jupiter werd naar hem vernoemd.

Wil je het boekje bestellen ga dan naar:
http://www.actueleonderwerpen.nl/(S(gjaaou55x0yitt45bqvwer3y))/index.aspx

30 september 2012

Beschrijving
Dit boek ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over de realiteit van UFO's en de bezoekers uit de ruimte. Nadat de eerste contactees van de jaren '50 genadeloos waren gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne, werd door clandestiene overheidsagentschappen in samenspel met de media zorgvuldig een nieuwe context gecreëerd, met als enig doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen. En terwijl de ervaringen en boodschappen van de oorspronkelijke contactees inmiddels grotendeels zijn vervangen door angstaanjagende speculaties als gevolg van de decennialange geheimhouding en daaruit voortgekomen complottheorieën, laat de auteur door een synthese van de spirituele en praktische kant van het UFO-verschijnsel zien dat hun boodschap van hoop nu relevanter is dan ooit.

Op basis van historische verslagen, documentaire bewijzen en getuigenissen van vroege en hedendaagse contactees in het licht van de Wijsheidsleringen, onthult dit boek de geduldige en aanhoudende inspanningen van de ruimtemensen om contact te leggen met de aardse mensheid. Tegelijkertijd toont het de ware reden voor hun aanwezigheid: om de mensheid in deze historische overgangsperiode bij te staan door ons te laten delen in hun wijsheid en technologische kennis.

Volgens de auteur kan de boodschap uit de ruimte worden samengevat als: "Het Leven is Eén, dus leef als één... of ga ten onder."

Gerard Aartsen (M.Ed.) is al meer dan 30 jaar student van de Oude Wijsheid. Zijn jarenlange research heeft geresulteerd in het online naslagwerk Our Elder Brothers Return - A History in Books. Als oudgediende in het wereldwijde netwerk van vrijwilligers die de informatie afkomstig van Benjamin Creme verspreiden, schrijft hij geregeld bijdragen over de buitenaardse aanwezigheid op Aarde voor het maandblad Share International. Hij is ook een veel gevraagde gast in internationale radioprogramma's over UFO's en aanverwante verschijnselen en geeft lezingen in binnen- en buitenland.
http://www.bol.com/nl/p/ufo-s-en-de-ruimtemensen/9200000009187082
http://www.bruna.nl/boeken/ufo-s-en-de-ruimtemensen-9789462031173

BOEKRECENSIE UFO's EN DE RUIMTEMENSEN: HIER OM TE HELPEN oktober 2012 Ik ben weliswaar meer de man die het ‘bouten en moeren concept’ binnen het UFO-fenomeen aanhangt, maar om een mening te vormen over dat fenomeen moet je het wel van alle kanten bekeken hebben en dus past een dergelijk boek als dit van Gerard perfect in mijn boekenkast en hoort het daarom ook in het bezit van alle andere UFO-geïnteresseerden te zijn.

22 september 2012

Eindelijk: de Nederlandse vertaling van Dr. Steven Greer's boek "Hidden Truth, Forbidden Knowledge" is verschenen bij Frontier Publishing! We hebben er lang naar uitgekeken en nu ligt het boek bij ons in de winkel.

• Waarom een trauma-arts, voorzitter van een drukke spoedafdeling, zijn carrière beëindigde om de wereld te informeren over het feit dat we niet alleen zijn.
• Wat sinds mijn jeugd mijn persoonlijke ervaringen zijn geweest omtrent kosmische culturen en kosmisch bewustzijn.
• Hoe de bijzondere blauwdruk van de komende 500.000 jaar beschaving op Aarde en de overgang daar naartoe er uitzien.
• Waar tijd, ruimte, bewustzijn en materie samenkomen en hoe dit technologisch kan worden aangewend door een geavanceerde beschaving.
• Welke alternatieve energie- en aandrijftechnologieën er al tientallen jaren zijn, die tot een nieuwe wereld kunnen leiden, vrij van vervuiling, armoede en conflicten.
• Wat ik heb geleerd en ervaren tijdens ontmoetingen met ministers, staatshoofden, generaals, CIA-functionarissen, miljardairs en geheime agenten. Vele van hen zien zich genoodzaakt om de geheimhouding in stand te houden, maar willen niets liever dan bevrijd worden uit de kooien waarin ze zich bevinden.
• Wie deze verborgen waarheid en verboden kennis geheim heeft gehouden en waarom.

Vertaling: Idde I. Lijnse
Paperback
368 Pagina’s
Prijs: € 19,90 (papieren versie)
e-book voor iPad: € 4,99
http://frontierworld.nl/publishing/?product=verborgen-waarheid-en-verboden-kennis

BOEKRECENSIE 'VERBORGEN WAARHEID EN VERBODEN KENNIS' oktober 2012 Greer vertelt over zijn bezoeken aan hoge militairen, machtige CIA bonzen, invloedrijke politici, wetenschappers, enz. Over hoe die allemaal overtuigd zijn van Greer’s boodschap en ook zelf telkens weer aan Greer het bestaan van de buitenaardse aanwezigheid op aarde bevestigen.

4 april 2011


Klik op de cover van het boek voor meer informatie

Na het verschijnen van zijn eerste boek 'Graancirkels, Goden en hun Geheimen' (2001), heeft de auteur niet bepaald stil gezeten. Sindsdien is er veel onderzoek verricht en werden er ’s zomer duizenden kilometers gereden om de Nederlandse graancirkels in kaart te brengen en te onderzoeken. Daarnaast heeft de auteur veel onderzoek verricht op diverse gebieden zoals bijvoorbeeld vrije energie, kwantummechanica en geometrie, etc. Naast onderzoek, heeft de auteur ook diverse publicaties en artikelen op zijn naam staan waarin hij zijn visie uiteen zet en deelt met het publiek. Dit omdat de auteur van mening is dat kennis gedeeld en niet verhuld moet worden. Vandaar zijn tweede boek over het facinerende graancirkelfenomeen: 'De Grap van de Graancirkel?' met daarin de centrale vraag: 'Zijn graancirkels mensenwerk...?'

11 maart 2011


Klik op de cover van het boek voor meer informatie

Het boek, ‘De redding uit het heelal’, met als hoofdrollen Petje en Axie, bevat een fascinerend en fantasierijk verhaal, over hoe de aarde gered wordt van vervuiling en vernieling. Een verhaal vol spanning, humor en filosofie. Axel en Peter komen terecht in een sciencefiction wereld, waar alles om respect en eerbied draait. Waar de planeet gerespecteerd wordt, en waar men leert, op een andere manier te leven. Ze ontdekken hoe ze de wereld beter zouden behandelen, en ondervinden hier en daar verbazingwekkende figuren, fantasierijke leefmethodes, en hoe het zou zijn op een wereld zonder geld, werk of gezag. Kortom, een licht filosofisch verhaal, waar je helemaal in meegezogen wordt, en waarin je dromen werkelijkheid worden. Een story geschreven met veel zorg door Bourgois Benny, voor jeugd en mensen die graag fantaseren over buitenaards leven. Iets wat wel eens buiten ons zonnestelsel zou kunnen bestaan.

3 maart 2011


Klik op de cover van het boek voor meer informatie
Zie ook: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/AdamskiAartsen.htm

Dit unieke boek over George Adamski, de beroemdste van alle UFO contactees:

* Onthult de ware strekking van Adamski’s missie in voorbereiding op een totale herstructurering van onze wereld, en plaatst de discussie over de relevantie van zijn werk in een geheel nieuw licht;

* biedt voor het eerst een integraal overzicht van Adamski’s lering, grotendeels op basis van publicaties die nooit verkrijgbaar waren voor het grote publiek en die nooit herdrukt zijn;

* laat zien dat de bemanningen van de UFO’s allesbehalve angstaanjagende ‘aliens’ zijn;

* toont het onmiskenbare verband tussen de leringen van de Ruimtebroeders en die van de Oudere Broeders van de mensheid – de Meesters van Wijsheid bij wie Adamski als tiener studeerde;

* bevat een herdruk van twee zeldzame teksten, waarvan één nooit eerder gepubliceerd;

* geeft het tot nu toe compleetste overzicht van Adamski’s werk.

3 februari 2011


Klik op de cover van het boek voor meer informatie

********

 

UFO's

ET GEEN MYTHE MAAR WERKELIJKHEID 2006 Is bezoek uit de ruimte mogelijk? Ja, zegt ruimtevaartdeskundige Piet Smolders! Auteur: Piet Smolders

HET BUITENAARDSE RAADSEL 2004 Over vliegende schotels, contact met buitenaardse wezens en kosmische ontvoeringen. Auteur: Marcel van Beurden

ALIENS AAN DE HORIZON 1999 Een speurtocht naar ufo's en aliens. Auteur: Colin Wilson

CLOSE ENCOUNTERS 1999 De bewijzen. Na de bestseller "Contact", die voor veel beroering zorgde, komt Whitley Strieber nu met nieuwe, indrukwekkende onthullingen. Hij levert in dit boek de bewijzen dat buitenaardse wezens niet alleen bestaan, maar ook op bizarre wijze doordringen in het leven van vele mensen. Auteur: Whitley Strieber

ZIJN WE ALLEEN? 1999 UFO’s in Nederland en België. Auteur: Marieke Groen

ALIENS OP AARDE 1998 Basiskamp voor buitenaardsen. Zij zijn geland – maar waar zijn ze…? Auteur: Timothy Good

DE SOVJET UFO DOSSIERS 1998 In dit grootformaat boek wordt veel stilzwijgen doorbroken dat maar al te vaak rondom het UFO-mysterie rondwaart. Voor het eerst worden raadselachtige verschijnselen uit het verre Rusland, voorzien van een rijk beeldverslag, door de direkteur van het Russisch Ufologisch Centrum naar het Westen overgebracht. Auteur: Paul Stonehill

DE UFO-CAROUSSEL 1998 Een introductie tot de ufologie voor beginnelingen en gevorderden. Auteur: Julien Weverbergh

HET ALIEN LOGBOEK 1998 Het meest actuele en compleetste onderzoek naar UFO’s en buitenaardsen Auteur: Jim Marrs

ALIENS 1997 Ontmoetingen met het buitenaardse. Een betrouwbare en rijk geïllustreerde gids die in zes hoofdstukken handelt over de bekendste 'encounters' van het eerste tot het vijfde type, incluis de beschrijving van de UFO 'hot spots' overal ter wereld. Auteur: Marcus Day

BUITENAARDSE WEZENS 1997 Wonderen en Mysteries.

HET BLAUWE LICHT GELUK 1997 Auteur: Julien Weverbergh

UFO! 1997 Kritisch en feitenverdraaiend boekje van Marcel Hulspas, die samenwerkt met stichting "Skepsis"

UFO'S BOVEN BELGIE 1997 Vijftig jaar waarneming, onderzoek en verklaringen. Auteur: John van Waterschoot

UFO's, WONDEREN EN MYSTERIES 1997 Deze grootformaat uitgave is als een rijk geïllustreerde handleiding en voert de lezer door tal van bekende en minder bekende 'case histories' waaraan de ufo-historie zo rijk is. Onder redaktie van A. Alkemade komen diverse auteurs aan het woord over het wonder dat ufo heet. Redaktie olv. A.Alkemade

KOSMISCH NETWERK 1996 Het ufo-mysterie in kaart gebracht. Met een voorwoord van Julien Weverbergh Auteur: Theo Paijmans

HET GEHEIMBOEK UFO 1995 Geborgen UFO-wrakken, vrijgegeven geheime dossiers, experimenten met dieren. Auteurs: Helmut Lammer en Oliver Sidla

DE GEZANTEN VAN HYPERION 1992 UFO's en hun buitenaardse boodschappers. Wie zich er meer in verdiept, ontdekt raadselachtige feiten en verbanden. Auteur: Hans van Kampen.

HET SOVJET DOSSIER UFO 1992 Voor het eerst vrijgegeven informatie over ontmoetingen met buitenaardse vliegende objecten. auteur: Kolonel Dr. Marina Popovitsj

40 JAAR UFO's 1987 De auteur heeft deze gelegenheid aangegrepen om aan de hand van veel nimmer te voren geopenbaarde verbanden een nieuw perspektief van het ufo-onderzoek te schetsen. Auteur: Hans van Kampen

UFO's HET BESTAAN BEWEZEN 1985 Aan de hand van zeventig markante voorbeelden laat wetenschappelijk onderzoeker Evans er geen twijfel over bestaan dat UFO's een realiteit zijn. Auteur: Hilary Evans

HET ROSWELL INCIDENT 1982 Het geheim van de verongelukte UFO. Auteurs: Charles Berlitz en William Moore

BOODSCHAPPERS VAN MISLEIDING 1980 In dit meesterwerk, door één van 's werelds meest vermaarde experts geschreven, bekent Jacques Vallee te geloven dat er een massale manipulatie achter het UFO-verschijnsel schuilgaat. Auteur: Dr. Jacques Vallee. Auteur: Dr. Jacques Vallee

SPOOKLICHT 1980 ufo's, wezens & mensen. Met dit boek richt de kritische auteur zijn aandacht op het verschijnsel 'spooklichten' die door velen, terecht of onterecht, met het begrip UFO worden aangeduid. De meldingen daarover gedurende de laatste 35 jaar hebben het mogelijk gemaakt oude gevallen te herzien en aan nieuwe gegevens te toetsen. Auteur: Hans van Kampen

HET HYNEK UFO RAPPORT 1979 De meest onthullende feiten uit het officiële Amerikaanse onderzoek naar het bestaan van UFO’s (Project Blue Book). Met een voorwoord van drs. Chriet Titulair. Auteur: Dr. J. Allen Hynek

PROJECT BLUE BOOK 1979 De Amerikaanse luchtmacht en het UFO-mysterie. Het Project Bluebook is van wereldomvattende betekenis omdat het afrekent met de geheimzinnigheid rondom de UFO's. De auteur weet helderheid te scheppen in een beroemd, maar onoverzichtelijk archief. Auteur: Brad Steiger

ONTMOETINGEN MET BUITENAARDSE WEZENS 1978 Schijn of werkelijkheid? In de laastste decennia is het aantal meldingen van mannen en vrouwen, die zich tegenover andersoortige wezens geplaatst zagen, opmerkelijk gestegen. Deze confrontaties, de z.g. close encounters met humanoïden, krijgen en verdienen steeds meer aandacht - ook in dit boek. Auteur: Brad Steiger

UFO's BOVEN DE LAGE LANDEN 1978 Een uitgebreid overzicht met opzienbarende onthullingen. Auteur: Hans van Kampen

DE GRENS VAN DE WERKELIJKHEID 1977 ufo's ter discussie. auteurs: J.Allen Hynek en Jacques Vallee

UFO´s 1977 Waarnemingen boven Nederland en België. Auteurs: Koert Broersma / Arie de Snoo

DE NIEUWE UFOGOLF 1975 Twee delen, gebundeld in éen boek; te weten "Nieuwe tendensen in UFO-logie" door Julien Weverbergh, met speciale aandacht voor de ufogolf 1973/74 - en "Wat wetenschappelijk gevormde ufologen over het UFO-fenomeen denken", door Jean-Claude Bourret. Auteurs: Jean-Claude Bourret en Julien Weverbergh

UFO's CONTROLEREN ONS 1975 In dit boek waagt de schrijver de hypothese te onderzoeken dat UFO's deel uitmaken van een controle-systeem, ook wel door hem "het onzichtbare college" genoemd. Kortom: de invloed van ufo's op de mens wordt hier wetenschappelijk bewezen. Auteur: Dr. Jacques Vallee

JUNG OVER UFO'S 1974 In dit belangwekkende boek stelt de beroemde Zwiserse psycholoog C.G.Jung het thema en tegelijkertijd de vraag aan de orde of UFO's werkelijk bestaan, of dat zij louter produkten van onze fantasie zijn. Auteur: C.G.Jung

VREEMDELINGEN UIT HET HEELAL 1974 Sedert 1972 hebben nieuwe waarnemingen van UFO's de Amerikaanse luchtmacht in een lastig parket gebracht, want velen zijn persoonlijk tegen de geheimhouding rond de UFO's. Aan dit boek ligt een grondig onderzoek hiernaar ten grondslag. Auteur: Majoor Donald E. Keyhoe

BEZOEKERS UIT DE RUIMTE 1973 Het geheim van de ufo's. Dit uiterst gefundeerd geschrift richt zich tot een breed publiek dat zich met de vele vraagstukken rondom UFO's bezighoudt. Gesteund door verreikende informatie en een brede benadering van het onderwerp, weet het tot de laatste bladzijde te boeien. Auteur: Adolf Schneider

DE UFO UITDAGING 1973 Een opzienbarende analyse Auteur: Dr. J. Allen Hynek

ZAGEN ZIJ ZE VLIEGEN? 1973 Na zorgvuldige onderzoeking van de verschillende officiële UFO-rapporten komt de auteur tot de sensationele konklusie: De bewijslast ligt nu bij de UFO-tegenstanders! Auteur: K. Gösta Rehn

UFO's IN OOST EN WEST deel I ± 1970 Vliegende schotels een nieuwe visie. Auteurs: Ion Hobana en Julien Weverbergh

UFO's IN OOST EN WEST deel II ± 1970 Vliegende schotels boven het oostblok. Auteurs: Ion Hobana en Julien Weverbergh

BUITENAARDSE BESCHAVING 1969 De planeet Iarga Auteur: Stefan Denaerde

VLIEGENDE SCHOTELS, EEN ERNSTIGE ZAAK? 1967 Wat is de waarheid omtrent deze vreemde voorwerpen? Twintig jaar lang heeft de auteur hiervan een uitgebreide studie gemaakt en vele 'geheime' bronnen aangeboord bij luchtmacht- en regeringsinstanties. Auteur: Frank Edwards

DE JACHT OP DE VLIEGENDE SCHOTELS 1951 Slechts ruim 3 jaar nadat Kenneth Arnold de eerste ufo's bij Mount Rainier had gezien, komt auteur Frank Scully met een gedegen verslag over de toenmalige, vroege stand van zaken wat ufo's betreft. Met citaten uit diverse dagbladen met hun waarnemingsberichten.

ONTVOERINGEN

ALIEN COMPLOT 1999 De geheime plannen van de aliens: wat zij werkelijk willen en hoe ze het zullen bereiken Auteur: David M. Jacobs

ONTVOERD! 1999 De schokkende kidnapping van een 12-jarige jongen door buitenaardse wezens. Auteurs: Ann Andrews en Jean Ritchie

HET UFO EXPERIMENT 1998 Geheim militair onderzoek naar alienvoertuigen, biochips en futuristisch wapentuig Auteur: Helmut Lammer en Marion Lammer

ENCOUNTER 1996 Een UFO-ontmoeting te beangstigend om aan terug te denken en te verschrikkelijk om te vergeten. Auteur: Kelly Cahill

ONTMOETINGEN 1995 Contacten met buitenaardse wezens. Auteur: John E. Mack.

ONTVOERD 1994 Twee zussen vertellen hun ervaringen met UFO-ontvoeringen. Auteurs: Debbie Jordan / Kathy Mitchell

BUITENAARDSE ONTVOERINGEN 1984 Het onomstotelijke bewijs. Auteur: John Rimmer

ONTVOERD IN EEN UFO 1979 Ultimate encounter. Dit boek bevat het komplete en onverkorte verslag van de inmiddels beroemd geworden ontvoering van Travis Walton, de jonge houthakker uit de Rocky Mountains. Hoe ongelooflijk dit verhaal soms mag lijken, niemand minder dan ufo-expert Dr. Hynek verklaarde officieel dat hij de waarheid van het voorval absoluut niet betwijfelde. Auteur: Bill Barry

DE ONDERBROKEN REIS 1978 Dit fascinerende relaas over twee verdwenen uren aan boord van een vliegende schotel betreft een Amerikaans echtpaar, Betty en Barney Hill, dat in een ruimteschip ontvoerd werd. Auteur: John G. Fuller

 

DIERVERMINKINGEN

 

GRAANCRKELS

IN GRAANCIRKELKRINGEN 2006 Een etnologisch onderzoek naar verhalen uit de grenswetenschap. Auteur: Theo Meder.

CIRKELJAGERS 2006 Mysteries in het graanveld (Voor kinderen van 9-12 jaar) Auteur: Annemieke Witteveen.

GEHEIMZINNIGE GRAANCIRKELS nieuw Dr. Eltjo H. Haselhoff werkt als senior scientist bij Philips medische systemen, en bestudeert het graancirkelfenomeen al 14 jaar in zijn vrije tijd.

GRAANCIRKELS, EEN WERELDWIJD MYSTERIE 2000 Wat zijn graancirkels? Zij verschijnen, mondiaal, al eeuwenlang in vele soorten gewassen. Auteur: Janet M. Ossebaard.

GRAANCIRKELS, GODEN EN HUN GEHEIMEN 2000 Lees wie de “goden” waren en dat “ze” nog steeds onder ons zijn, om de mensheid door middel van prachtige gewasformaties klaar te stomen voor een naderende dimensieovergang. Auteur: Robert Boerman.

IN DE BAN VAN DE CIRKEL 2000 Graancirkels in de lage landen. Rudi Klijnstra, die dit fenomeen sinds 1989 op de voet volgt, geeft in “In de ban van de ring” een boeiend overzicht van de spirituele verschijnselen die met graancirkels samenhangen.

HET RAADSEL VAN DE GRAANCIRKELS 1998 Feiten, Analysen, Hypothesen. Auteur: Eltjo H. Haselhoff.

GRAANCIRKELS 1996 Codes uit een andere dimensie Auteur: Rudi Klijnstra

BOODSCHAPPEN UIT DE KOSMOS 1995 Het mysterie van graancirkels en andere fenomenen in het veld Auteurs: Michael Hesemann en Herman Hegge

Kijk voor meer titels van Graancirkelboeken ook op de site van DCCA (Dutch Crop Circle Archive) DCCA boekenpagina (hier vind je ook vele Engelstalige boeken)

 

HEELAL

DE TWAALFDE PLANEET 2000 (1e druk 1980) Wanneer, waar en hoe astronauten van een andere planeet naar de aarde kwamen en de homo sapiens schiepen. Auteur: Zecharia Sitchin

GODEN UIT DE KOSMOS 1998 Wie waren onze scheppers? Waarheen zijn wij op weg? Wat gebeurde daar tussendoor? Het wetenschappelijk bewijs. Auteur: Alan F. Alford

HET MYSTERIE VAN DE RODE PLANEET 1998 Verwoest verleden van Mars: toekomst van de Aarde Auteurs: Graham Hancock, Robert Bauval en John Grigsby

BUITENAARDSE BESCHAVINGEN 1981 Verrassend onderzoek door de meester van science fiction. Auteur: Isaac Asimov

ZWARTE GATEN HET EINDE VAN HET HEELAL? 1978 De ontdekking van de ”zwarte gaten” kan leiden tot de oplossing van de vele raadselen van de kosmos. Zal door de “zwarte gaten” het heelal tenslotte verdwijnen? Auteur: Isaac Asimov

 

DIVERSEN

ZOEKTOCHT NAAR DE HEILIGE GRAAL & DE ARK VAN HET VERBOND 2003 Auteur: Klaas van Urk

WIJSHEID TUSSEN HOOP EN VREES Confrontatie tussen twee grote geesten: Shmuley Boteach versus Uri Geller.

IN NAAM VAN ZEUS 2000 Goden – Raadsels – Argonauten. Auteur: Erich von Däniken

ATLANTIS 1999 En haar beschaving. Auteur: Shirley Andrews

HET VERLOREN RIJK 1999 Provocerend document over buitenaardsen die de beschaving brachten in de nieuwe wereld. Auteur: Zecharia Sitchin

SPOREN UIT DE OUDE TIJD 1999 Van holbewoner tot sphinxbouwer. Auteur: Michael Baigent

DE EERSTE TIJD 1998 Speurtocht naar buitenaardse ‘goden’ die de loop der beschaving beslissend beïnvloedden. Auteur: Zecharia Sitchin

SPIEGEL VAN DE HEMEL 1998 De mysterieuze vondsten van oer-astronomen of het onderzoek naar verloren beschavingen. Auteur: Graham Hancock

TEKENS VOOR DE EEUWIGHEID 1998 De boodschap van Nazca. Auteur: Erich von Däniken

DE WITTE PIRAMIDE 1997 Sporen van buitenaardsen in het Verre Oosten. Auteur: Hartwig Hausdorf

ERFGENAMEN VAN KOSMISCHE KENNIS 1997 Buitenaardsen en hun invloed op de Maya’s en Hopi. Auteur: Peter Fiebag

VOOR DE ZONDVLOED 1997 Onze wereld 12.000 jaar geleden Godenbergen - Dode steden - Monsters en Sauriërs – Cyclopenmuren. Auteur: Walter-Jörg Langbein

HET ONTSTAAN EN HET EINDE VAN ALLES 1996 Wereldbestseller Fingerprints of the Gods Auteur: Graham Hancock

DE TERUGKEER VAN DE GODEN 1993 Auteur: Erich von Däniken

DE ARK VAN NOACH (speurtocht naar) 1992 Een oeroud mysterie onthuld. Auteur: Charles Berlitz

DE TIENDE PLANEET 1992 De oorsprong van de mens ligt in de diepte van het heelal. Adam kwam van een andere planeet zoals in de koran geschreven is. Het bijbelse paradijs ligt op Phaëton, de mysterieuze tiende planeet van ons zonnestelsel. Auteur: Dr. Joh. Von Buttlar

HET VERLOREN WERELDDEEL MU 1992 (1e druk 1973) Een verdwenen beschaving in de Stille Oceaan. Auteur: James Churchward

SIGNALEN UIT HET STENEN TIJDPERK 1992 Onopgeloste raadsels uit het verleden. Auteur: Erich von Däniken

MYSTERIEUS MAAR WAAR 1991 Verbazingwekkende verhalen over vreemde verschijnselen. Auteur: Charles Berlitz

WERELD VOL WONDEREN 1991 Onverklaarbare verschijnselen en mysterieuze gebeurtenissen Auteur: Charles Berlitz

VREEMDE VERSCHIJNSELEN 1988 Raadsels die zelfs de moderne wetenschap niet kan oplossen. Auteur: Charles Berlitz

HET PHILADELPHIA EXPERIMENT 1979 Auteurs: William L.Moore / Charles Berlitz

TERUG NAAR DE STERREN 1970 Mogelijkheden van het onwaarschijnlijke. Auteur: Erich von Däniken

WAREN DE GODEN KOSMONAUTEN? 1969 Onopgeloste raadsels uit het verleden. Auteur: Erich von Däniken

 

BOEKENPAGINA'S OP ANDERE SITES EN VERKOOPADRESSEN

www.hetgelezenboek.com 2e hands boeken (Ik kocht er het boek: 'Ontvoerd' van Debbie Jordan en Kathy Mitchell.)

DCCA boekenpagina Veel titels van graancirkelboeken. Ook Engelstalige.

Frontier Sciences Foundation Hier kun je vele honderden boeken vinden over alle onderwerpen die op ufowijzer worden gepubliceerd en in meerdere talen.

Boeken-web Alle in Nederland verkrijgbare boeken zijn op boeken-web.nl te verkrijgen.

Bol.com De bekendste boekenwinkel online.

In De Ronde Toren In De Ronde Toren is een verzendantiquariaat gespecialiseerd in esoterische onderwerpen. Klik op: Actuele catalogus Rubriek: Bijzondere verschijnselen (UFO's, forteana)

Bruna

boeken.pagina.nl Op deze pagina vind je vele links naar allerlei sites die met boeken te maken hebben.

http://www.crowdedskies.com/pages/shop.htm#top Voor liefhebbers van Engelstalige UFO-boeken.

http://www.frontierbookshop.nl


Frontier Bookshop
Leliegracht 42
1015 DH AMSTERDAM
tel: 020-3309151
Openingsuren: maandag tot en met zaterdag
11.00 uur tot 18.00 uur

email: info@fsf.nl
http://www.frontierbookshop.nl/

Magic Galaxies
Oude Schans 140
1011 LE Amsterdam
Eigenaar: Suzy Szulyovsky en Vincent Lawless
Tel. 020-6276261
Fax 020-6276261
E-mail: magic.galaxies@xs4all.nl
Specialisatie: Science fiction, fantasy, horror, ruimtevaart, ufo`s, new age, occult
Catalogi: 1x jaar
Openingstijden: Zo mrt-sept. Nieuwmarkt, vr boekenmarkt.

BOEKENLIJST

BOEKENLIJST OM UIT TE PRINTEN Deze lijst is op een witte achtergrond gezet zodat je hem kunt printen zonder meteen alle kleur kwijt te zijn. Kopieer en plak deze lijst eventueel naar een tekstprogramma en verwijder daarin wat je niet uitgeprint wilt hebben.