WAARNEMING MARC BROUX

Juni 2006

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar de gedreven scepticus Marc Broux heeft met eigen ogen onlangs iets vreemds gezien en vraagt nu aan anderen wat het geweest kan zijn. Zijn eigen hypothesen schieten denk ik te kort. Ik wil niet beweren dat hij werkelijk een buitenaards object heeft gezien, wellicht was het een geheim toestel van de een of andere grootmacht of een modelvliegtuigje. Zelf trekt hij wel meteen de conclusie dat het geen ET UFO was, dat is natuurlijk een antwoord dat op zijn lippen ligt bestorven en het was er wellicht al uit voordat hij door had dat het dit keer om zijn eigen waarneming ging. Het kan ook nog zo zijn dat het een grap van hem is, soms is Broux – zacht uitgedrukt – onnavolgbaar.

E-mail van Marc Broux op 18 juni 2006

Beste collega's,

Zaterdag 17 juni om 17.15 uur zag ik boven Bolderberg (Heusden Zolder) België, een vliegende driehoek. Ik heb er zo goed mogelijk een tekening van gemaakt. Dit toestel is geen ETufo maar vreemd van vorm. Zeker zijn voorste vleugel is eigenaardig. Ik heb dit soort toestel ruim 15 jaar geleden (net na de driehoekengolf in België) ook al gezien. Toen vloog het boven Hasselt. Het toestel was toen zwart van kleur, terwijl hij nu eerder metaal grijs/zilver van kleur was. Kentekens heb ik er ook op gezien, maar kon ze niet ontcijferen.

Nu mijn vraag, kent iemand zo'n toestel? Alvast bedankt.

Vriendelijke groeten,

Marc Broux


Tekening van Broux.


Ik heb Marc het volgende antwoord gegeven:

Hallo Marc

Ik denk dat het een kartonnetje aan een touwtje is dat voor je ogen hing of het lijkt ook wel op een campingbordje dat wordt opgegooid voor een camera. Ik ben er ook niet zeker van of de waarnemer wel de waarheid vertelt, de meeste waarnemingen zijn namelijk gebaseerd op leugens en grappen. Hoe weet je overigens zo zeker dat het geen ET UFO is en hoeveel koffie had je die dag al gedronken?

Het is cynisch bedoeld, maar wel met een serieuze ondertoon.

Paul
ufowijzer

 

SKEPTICI PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen