EEN RANCHER IN MISSOURI VERMOEDT DAT IETS ONGEWOONS VEE VERMINKT EN DOODT

31 juli 2013

Vertaling: Paul Harmans

TERUG

Een rancher in Missouri is het zat om verontrustende ontdekkingen te doen op haar land in Henry County. Lyn Mitchell zegt dat ze geen aanvaardbare verklaringen heeft voor hetgeen het is dat haar vee doodt. Mitchell zegt dat ze normaal gesproken een teruggetrokken persoon is, maar dat de dood van drie stuks van haar kudde de reden is voor het naar buiten treden. “Het is simpelweg iets waarop ik antwoorden wil hebben,” zegt ze.

 
Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Mitchell vond de eerste koe in december 2011. “Er was duidelijk op de zijkant van haar kaak gesneden, zegt Mitchell. “Haar tong was weg en ook haar oor.” In eerste instantie dacht ze dat het dier ten prooi was gevallen aan tieners of aan een offerritueel, tot aan eerder deze maand. Op 9 juli ontdekte Mitchell de volgende verminking.

“Ik keek als eerste of haar tong weg was, toen viel me onmiddellijk op dat de uier compleet was verwijderd,” zegt Mitchell. Ze vertelt dat de geslachtsorganen ook weg waren. Een verschroeide plek in het gras die het dode karkas van de koe uitlijnt - tot op de dag van vandaag nog zichtbaar - maakt deze dood nog mysterieuzer.


Op 19 juli 2013 vond rancher Lyn Mitchell in Henry County, Missouri, op 80 mijl van Kansas City, Missouri, haar derde verminkte koe sinds december 2011. Bij deze meest recente verminking hing het hart uit de borst, waren de spenen weggesneden en was de tong verwijderd, dat alles zonder bloedverlies. Onder de koe lag een grote verschroeide plek in het gras die het dode karkas van de koe uitlijnt (Er zijn in het verleden bij dit soort authentieke veeverminkingen kadavers gevonden die radioactief bleken, wellicht ook dit karkas, dus verschroeid gras als gevolg van de straling? Vert.)

Uiteindelijk vond Mitchell op 19 juli de derde koe. Ze vertelt dat het hart bloot lag en dat de spenen waren weggesneden. Bij alle drie de dieren was ook de tong weggesneden. Mitchell zegt dat de insnijdingen allemaal chirurgisch aandeden, met nette, precieze sneden. En bij alle drie de dode dieren was er geen bloed, ondanks de gapende wonden.

Omdat de koeien op een geïsoleerde plaats grazen heeft niemand iets gehoord of gezien. Mitchell zegt dat het politiebureau en een dierenarts het hebben onderzocht, maar er geen antwoord op hebben kunnen vinden. “Hoe vaker het voorvalt, hoe meer vragen je krijgt. En hoe meer je leert, hoe meer dingen je vindt die ervoor zorgen dat je met meer vragen blijft zitten,” zegt Mitchell.

Nu alle andere aanvaardbare oorzaken zijn afgewezen, zegt Mitchell dat ze openstaat voor de mogelijkheid dat buitenaards leven ervoor verantwoordelijk kan zijn.

In de afgelopen jaren zijn in Missouri gelijkaardige gevallen van veeverminkingen gemeld. De FBI deed in de jaren ’70 een nauwgezet onderzoek (maar heeft na jaren diepgaand onderzoek nooit een dader kunnen vinden. Vert.). Met de verschijning van deze onopgeloste mysteries zijn buitenaardsen een algemeen antwoord erop geworden.

Mitchell overweegt het installeren van camera’s om de persoon of wie het ook is op heterdaad te betrappen bij het volgende bezoek aan haar ranch. Ze wil het doden stoppen. “Er is iets met deze koeien gebeurd en het is niet iets dat je dagelijks ziet, het is niet iets normaals, er is dus iets anders gaande,” zegt Mitchell.

TERUG


Share