TERUG

WERNHER VON BRAUN’s ERFENIS EN DE BUITENAARDSE VALSE VLAG AANVAL

Door: Paul Harmans -ufowijzer

Januari 2018Wernher Von Braun

Is er een verband met de recente onthulling van het geheime UFO-programma van het Pentagon (1) en de lancering in de laatste weken van geheime satellieten (2) door de VS, Rusland, Japan en China? De satellieten zijn waarschijnlijk verkenningssatellieten, maar WAT moeten zij verkennen? Buitenaardse bezoekers misschien? Moet de aandacht van de mens nu gericht worden op buitenaardsen en UFO’s? Wordt dat dan de uiteindelijke onthulling van overheidswege dat buitenaardsen al vele jaren de aarde bezoeken en dat een deel van de waargenomen ongeïdentificeerde objecten (UFO’s) inderdaad van buitenaardse herkomst zijn? Of… is het nu de beurt aan ‘gecreëerde’ buitenaardsen om de dreiging van de ‘gecreëerde’ (3) terroristische groeperingen over te nemen? Om de mens in het volgende, hogere stadium van angst te brengen, om daarmee de wereldwijde smeekbedes van het volk voor meer veiligheid nog verder aan te wakkeren, om overheden vervolgens nog meer belastinggeld bij hen weg te laten graaien waarmee geheime diensten en een bepaalde elite aan de haal gaan, om met dat geld hun macht over de hele wereld te kunnen uitbreiden?

Is het bovenstaande onzin? Ik weet het niet, ik heb er geen bewijs voor, maar we moeten het in de wereld van vandaag de dag wel als een reële mogelijkheid overwegen. Er is al bijna 20 jaar bekend dat er een geheim plan bestaat waarin buitenaardsen een bedreiging voor de mensheid moeten gaan vormen. Die buitenaardsen zouden dan niet echt zijn, maar voor de mensheid moet dat wel zo lijken en hun aanvallen ook, bedoeld om voor de juiste angst onder de mensheid te gaan zorgen. Wordt er momenteel door diverse geheime diensten druk gewerkt aan een geheim buitenaards toneelstuk? Staan we op het punt ‘buitenaardse’ aanvallen mee te gaan maken, zogenaamde valse vlag aanslagen, maar die wel echt lijken te zijn voor de ongeïnformeerde mens?

Sinds 9/11 weet iedereen die over wat gezond verstand beschikt en de moeite neemt zich in de feiten rondom de aanslagen van 9/11 te verdiepen (4) - en dan bedoel ik niet het nepnieuws wat de gevestigde media en de Amerikaanse overheid daarover hebben gebracht, maar de feiten en het bewijs dat duizenden wetenschappers inmiddels presenteren (5) - wat een valse vlag aanslag is; een aanslag heimelijk uitgevoerd door bv een land, en waar men vervolgens een ander land de schuld van geeft. (6) Zelfs de Romeinen kenden deze tactiek al en pasten die ook daadwerkelijk toe.

Raketingenieur Wernher Von Braun (7) was tijdens de Tweede Wereldoorlog voor de Nazi’s de uitvinder van de eerste ballistische raket, de dood en verderf zaaiende Duitse V-2. De Amerikanen haalden Von Braun na de oorlog via hun Operatie Paperclip (8) naar de VS, alwaar hij aan de Amerikaanse rakettechnologie ging werken. Hij werkte mee aan de ontwikkeling van de ICBM’s, raketten die met een kernkop zeer grote afstanden kunnen afleggen. Hij werkte ook aan de Saturnus V raketten, waarmee de Amerikanen hun astronauten naar de maan stuurden. Hij werd zelfs directeur bij NASA.

Von Braun had vanwege zijn positie kennis van veel geheime informatie en kende veel personen die onderdeel uitmaken van de zogenoemde ‘elite’, een onzichtbare spin in het centrum van het web. Een elitegroepering die op de achtergrond de touwtjes in handen heeft over nagenoeg alles op deze planeet. Ook dat is geen complottheorie, hoewel deze elite ons dat wel heel graag wil laten geloven en er oa. via de gevestigde media, welke hun eigendommen zijn!, de nadruk op laat leggen dat je heel intelligent bent als je niet in een dergelijke elite gelooft en heel dom als je dat wel doet. In feite is het ook deze corrupte kliek die dezelfde tactiek op het UFO-fenomeen toepast. Von Braun wist blijkbaar via zijn contacten wat de plannen van de verborgen elite voor de toekomst waren/zijn.

Via allerlei manipulaties en valse vlag aanslagen tracht de elite de volledige wereldheerschappij in handen te krijgen. Dat plan is al vele en vele jaren geleden opgesteld en in dat plan zijn grote gewelddadige gebeurtenissen opgenomen die in een bepaalde volgorde moeten plaatsvinden, waardoor de mensheid, via dit door de elite heimelijk gecreëerde geweld, angstig wordt en steeds meer in de greep van deze elite komt omdat het volk vanzelf gaat smeken om verregaande regels die ook hun eigen privacy volledig zal aantasten, maar dat in hun ogen altijd nog beter is dan dat de ‘gecreëerde vijanden’ hen de strot afsnijden.

Wernher Von Braun werkte in de laatste jaren van zijn leven een paar jaar samen met Dr. Carol Rosin. Carol Rosin was de eerste vrouwelijke Corporate Manager bij Fairchild Industries (9-10) in de jaren ’70. Ze werkte kort voor zijn dood nauw samen met Von Braun, met name wat betreft op de ruimte gebaseerde wapens. Von Braun was overigens geen voorstander van dergelijke ruimtewapens, hij vond ze onnodig en te duur. Iets waar de Amerikaanse overheid, de geheime diensten en de wapenindustrie van de elite het natuurlijk niet mee eens waren. In de korte onderstaande video (met NL ondertiteling) vertelt Rosin welke waarschuwing Von Braun haar kort voor zijn sterven meedeelde en waarvan hij wilde dat zij die met de mensheid zou delen:

Volledige getuigenis Carol Rosin voor het Disclosure Project:
https://youtu.be/gP8ftWzFYI4


1) https://www.youtube.com/watch?v=JfQ1zmyJwFE
2) https://youtu.be/0xN-8Ke3ykk?t=3m50s
3) https://www.wanttoknow.nl/nieuws/rapport-toont-steun-van-vs-en-eu-voor-isis
4) http://www.waarheid911.nl
5) https://www.youtube.com/playlist?list=PLFBB9AF6689BD76EE&feature=view_all
6) https://nl.wikipedia.org/wiki/Valse_vlag
7) https://nl.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun
8) https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Paperclip
9) https://en.wikipedia.org/wiki/Fairchild_Corporation
10) https://nl.wikipedia.org/wiki/Fairchild_(vliegtuigfabrikant)

TERUG


Share