UFO's

Het is voor iedereen die daadwerkelijk de moeite neemt om op deze website een uurtje naar de UFO-feiten te kijken, een bewezen zaak dat UFO’s (dus ongeïdentificeerde vliegende objecten) voor 100% voorkomen. En dan gaat het niet om vage lichtjes in de lucht, maar bijvoorbeeld om een UFO-waarneming van piloten die op korte afstand van hun 747 en met het blote oog, een gigantisch object rondom hun toestel zien bewegen. Vervolgens wordt hun melding door verkeersleiders bevestigd omdat er ook op de radarschermen op de grond een onbekend object in de nabijheid van het vliegtuig wordt weergegeven dat exact de bewegingen weergeeft zoals de piloten dat melden.

Dat overheden, geheime diensten en de harde kern van sceptici vervolgens beweren dat het Venus was, geeft aan dat zij blijkbaar een andere agenda dienen. Tenzij je gelooft dat Venus rondjes om een Boeing draait en op radar verschijnt.

Wat de ware herkomst van dit soort waarnemingen is moet worden uitgezocht. Wij binnen de UFO-gemeenschap hebben geen hard bewijs in handen dat het van buitenaardse herkomst is, hoewel die hypothese al tientallen jaren naadloos als het glazen muiltje van Assepoester op het fenomeen past.

Zoals professor John Van Waterschoot ooit zei: “Belachelijk maken is geen wetenschap, geheimhouding geen democratie”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

10 juni 2023 - DE MOGELIJKE BUITENAARDSE NEP INVASIE?
De afgelopen weken zijn er klokkenluiders in nota bene de gevestigde media verschenen, die beweren dat de Amerikaanse overheid in het bezit is van neergestorte en neergeschoten buitenaardse ruimteschepen en zelfs van geborgen buitenaardse wezens. Iets wat wij als UFO-geïnteresseerden al jaren weten, er zijn in de afgelopen 70 jaar talloze klokkenluiders geweest die dat beweerden. Maar er wordt door veel mensen gedacht dat we nu op het punt staan van een nepinvasie van buitenaardsen. En voor veel van die mensen staat het vast dat die nieuwe klokkenluiders zijn ingezet om via de media de mensheid erop voor te bereiden dat buitenaardsen bestaan en kwaadaardig zijn zodat de komende nep invasie van buitenaardsen de mensheid zal vervullen van doodsangst en ze aan alles zullen toegeven wat de kwaadaardige elite van hen eist, voornamelijk het afnemen van rechten en vrijheden en een ongekend deel van de door de mensheid opgebrachte belastingen dat naar de wapenindustrie, in het bezit van dezelfde elite, gaat om onderzoek te doen naar en nieuwe wapens te produceren om de buitenaardsen te weerstaan.

Maar is het werkelijk zo dat deze nieuwe klokkenluiders door de Deep State zijn aangewezen om leugens te vertellen die door de media moeten worden gebracht als de waarheid, zodat we nu wel opeens gaan geloven dat buitenaardsen bestaan en we ons moeten doodschrikken als hologrammen ons doen geloven dat ‘ze’ eraan komen? Ik beweer hier niet mee dat de Deep State die ‘buitenaardse kaart’ niet zal spelen, ze zijn nu eenmaal tot alles in staat. Maar het kan bij deze nieuwe klokkenluiders, die nu wel in de media komen, ook gaan om mensen die wel degelijk kennis hebben van wat er in de laatste decennia geborgen is aan buitenaardse techniek en niets van doen hebben met bedrog van de Deep State!

10 juni 2023 - NieuweTijd Podcast - Script fake alien invasie van start?
In deze podcast van Niels Lunsing van 9 juni 2023 hoor je dr. ir. Coen Vermeeren (voormalig docent lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft) vertellen over het UFO-fenomeen en dan met name over de fake alien invasie die mogelijk van start gaat. Ook Coen relativeert het net als ik, alles is mogelijk, maar het is niet zo dat er nu pas klokkenluiders naar buiten komen die vertellen over geborgen UFO's. Die komen al sinds 70 jaar naar buiten, maar zijn altijd weggezet als charlatans en leugenaars en ze zijn altijd genegeerd door de media en als de media er al aandacht aan besteedden dan was het om karaktermoord op ze te plegen. Dus is de huidige aandacht van de media om mensen ervan te overtuigen dat er daadwerkelijk buitenaardsen bestaan? Of is het om mensen ten onrechte te laten geloven dat buitenaardsen bestaan om dat geloof te gebruiken in een angstaanjagende nep invasie van buitenaardsen?


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

10 juni 2023 - De nep buitenaardse invasie?
Er is de laatste tijd veel te doen om klokkenluiders die nu opeens wel in de media mogen beweren dat de Amerikaanse overheid in het bezit is van neergestorte en neergeschoten buitenaardse ruimteschepen en zelfs van geborgen buitenaardse wezens. Iets wat wij als UFO-geïnteresseerden al jaren weten, er zijn in de afgelopen 70 jaar talloze klokkenluiders geweest die dat beweerden. Maar er wordt door veel mensen gedacht dat we nu op het punt staan van een nepinvasie van buitenaardsen. Wernher von Braun voorspelde lang geleden al dat er ooit, door wat we nu de Deep State noemen (de kwaadaardige elite die over alles en iedereen op aarde de macht wil hebben), de ‘buitenaardse kaart’ zou worden gespeeld. Men zou dan via eigen gecreëerde hologrammen en dergelijke in de lucht, en natuurlijk met de massale hulp van het nepnieuws, de mensheid laten geloven dat de buitenaardsen eraan komen en dat ze kwaadaardig zijn, en of je alle 7 miljard maar vast wil gaan smeken dat de elite (Deep State) daar wat aan gaat doen en je daarvoor AL je vrijheden en rechten wil opgeven, ALS HET MAAR GESTOPT WORDT ALSJEBLIEFT!!

Jensen heeft het er in zijn uitzending van afgelopen 8 juni ook over, bekijk vanaf 19:14 (mag ook vanaf het begin als je wat meer waarheden wilt horen) in onderstaande video wat hij erover heeft te vertellen. Overigens staat Jensen niet negatief over het idee (voor ons een feit) dat we niet alleen zijn in dit universum.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

2 juni 2023 - Nasa doet niet meer lacherig over ufo's
Op een openbare bijeenkomst woensdagavond sprak Nasa voor het eerst in haar geschiedenis langdurig over ufo's. Alle opties worden serieus onderzocht. Zelfs het idee dat 'buitenaardse intelligentie ons zonnestelsel bezoekt' wordt niet weggewuifd.


Artikel van 2 juni 2023 in de Volkskrant

13 maart 2023 - Pentagon: buitenaards moederschip mogelijk in ons zonnestelsel
Er is een reële mogelijkheid dat zich een buitenaardse moederschip in ons zonnestelsel bevindt. Dat schrijft het hoofd van het onderzoeksbureau voor ongeïdentificeerde luchtverschijnselen van het Pentagon in een nieuw rapport.

'Een kunstmatig interstellair object zou een moederschip kunnen zijn dat vele kleine sondes loslaat tijdens zijn dichte passage naar de aarde, een operationele constructie die niet te veel verschilt van NASA-missies', schreef Sean Kirkpatrick, directeur van het All-domain Anomaly Resolution Office van het Pentagon. Hij is sinds 2022 hoofd van dat bureau. Daarvoor deed hij inlichtingenwerk dat met de ruimte te maken heeft.

Om die mogelijkheid te onderzoeken, werkt het Pentagon nu nauw samen met Abraham Loeb. Hij is een astrofysicus die opzien baarde door te speculeren dat in 2017 een buitenaardse beschaving door ons zonnestelsel is gereisd, toen het sigaarvormige Oumuamua object op onnatuurlijk hoge snelheid voorbij kwam. Ook denkt hij dat er een buitenaards vaartuig op de bodem van de Stille Oceaan kan liggen. Loeb werkt voor de gerenommeerde Harvard Universiteit.

Verschillende Amerikaanse politici hebben president Biden opgeroepen om het bureau van Kirkpatrick meer budget te geven om deze hypothese verder te onderzoeken. Ze wijzen op de recente golf van observaties van niet-geïdentificeerde objecten.
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/other/pentagon-buitenaards-moederschip-mogelijk-in-ons-zonnestelsel/ar-AA18yhvT

1 februari 2023 - WORDT DE UFO-AANWEZIGHEID OPENLIJK BESPROKEN BINNEN HET LEGER?
John “Guts” Gutierrez is een Navy Commander in actieve dienst en dient sinds 17 jaar, in eerste instantie als een helikopterpiloot, overal ter wereld ingezet en hij is een gediplomeerd luchtvaart veiligheidofficier Hij is afgestudeerd aan de Amerikaanse marineacademie in Annapolis en heeft een persoonlijke passie voor het UFO-mysterie. In deze episode van WEAPONIZED, praten Jeremy & George met John over zijn leven en zijn persoonlijke standpunt op het huidige, wereldwijde UFO-mysterie. Ze praten ook over de nu beroemde UFO-gebeurtenis die zich voordeed voor de kust van Californië in 2019. Dat is een zaak die nu breed bekend is vanwege Jeremy’s & George’s rapportages erover. Bij deze indrukwekkende UFO-gebeurtenis waren 10 marineschepen betrokken die brutaal werden omgeven door meer dan 100 ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen (UFO’s).


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Bekijk hier de volledige video van Jeremy Corbell:
https://www.youtube.com/watch?v=itE51UyJUOw

11 oktober 2022 - Wat vliegt er in de buurt van het International Space Station (ISS)?

Interessant, het staat op de livebeelden gemaakt door het ISS zelf, dus het is iets wat daar beslist aanwezig was en gedurende 7 minuten in het beeld van de ISS camera kwam.
https://youtu.be/HrzgawSs3BY?t=70

12 juni 2021 - PENTAGON GEEFT TOE DAT UFO’s BESTAAN, MAAR WEET NIET WAT HET ZIJN

En ja hoor, zoals ik al voorspelde, de zogenaamde openbaring van het UFO-fenomeen door het Pentagon is weer een zeperd. Het rapport dat deze maand vrijgegeven zou worden is door iemand gelekt en bij de New York Times terechtgekomen (het zal mij niet verbazen als het Pentagon het zelf aan deze nep nieuws krant heeft gegeven zodat zij als eerste de propaganda kunnen brengen.) De titel boven het artikel van de Times zegt genoeg: ‘VS vindt geen bewijs van buitenaardse technologie in vliegende objecten, maar kan het ook niet uitsluiten.’

Ha, wat denk je nu werkelijk, dat zij na meer dan 70 jaar UFO-fenomeen niet zouden weten wat het werkelijk is? Natuurlijk weten ze het exact, maar het belang ervan is te groot om het te delen met de mensheid. En in feite heeft de ware openbaring zich allang voorgedaan, als je het fenomeen al jaren hebt gevolgd, dan heb je zoveel hooggeplaatste getuigen gehoord, zoveel UFO-beelden gezien, zoveel insiders horen verklaren dat het absoluut om buitenaardse aanwezigheid gaat, dat je geen bevestiging van het Pentagon nodig hebt.

Het enige wat we met het Pentagon rapport zijn opgeschoten is dat zij tenminste toegeven dat UFO’s bestaan, dus in de zin van ongeïdentificeerde objecten die mensen kunnen zien en op radar verschijnen. Dat werd voorheen door overheden en ontkenners afgedaan als fantasie, bijziendheid, grappenmakerij, rijp voor het gekkenhuis en niet de moeite waard er onderzoek naar te doen.

UFO BOMBSHELL Just Dropped By Pentagon! Video van Secureteam:
https://youtu.be/6JmsIWDRauA

16 mei 2021 - UFO’s BESTAAN, NU AANDRINGEN OP ONDERZOEK NAAR WAT DE HERKOMST IS!

Weer een UFO video bevestigd door het Pentagon als echt en een paar jaar geleden opgenomen door de Amerikaanse marine. Het is een object dat boven het water zweeft en uiteindelijk onder water verdwijnt. We kennen al vele jaren de ooggetuigenverhalen van mensen die UFO’s, of uit het water zien opstijgen, of onder water zien verdwijnen en er zijn ook al sinds dik 50 jaar voldoende getuigenissen van marinepersoneel die hetzelfde waarnamen aan boord van de marineschepen en vanuit militaire vliegtuigen.

Tijd voor een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de herkomst van deze objecten en vergeet daarbij dan maar de verklaringen van de afgelopen 70 jaar van officiële zijde en een aantal wetenschappers dat het in ALLE gevallen gaat om gezichtsbedrog, fantasie, oplichting, natuurlijke fenomenen, geheime toestellen van een aardse mogendheid, enz. Een groot deel van de gemelde waarnemingen zullen daar beslist mee verklaard zijn, maar het gaat om de 10 tot 30% van de waarnemingen die daarmee NIET verklaard kunnen worden.

Inmiddels hebben we sinds vorig jaar een aantal video’s van UFO’s gezien gemaakt door de Amerikaanse marine, waarvan het Pentagon heeft bevestigd dat ze authentiek zijn en men geen verklaring heeft voor de objecten die daarin te zien zijn. Dus voor mensen die graag UFO-gelovers uitlachen, je kunt nu ook de Amerikaanse marine en het Pentagon uitlachen als je nog steeds je eigen onderzoek niet doet en het volste vertrouwen in de gevestigde nep nieuws media hebt.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

19 april 2021 - DE (VS) OVERHEID BEVESTIGT OPNIEUW WAT WIJ AL TIENTALLEN JAREN WETEN, UFO’s BESTAAN!!

Het Amerikaanse ministerie van defensie bevestigde dat de onlangs gelekte video van een ongeïdentificeerd luchtfenomeen echt is. ‘Ongeïdentificeerd luchtfenomeen’ zo noemen ze het vandaag de dag liever dan het oude en bekende: ‘Ongeïdentificeerde Vliegende Objecten’ (UFO’s), omdat ‘object’ refereert aan een ‘structureel toestel’ en de aanduiding ‘luchtfenomeen’ van alles kan zijn. Maar als je je gezonde verstand gebruikt en gewoon eerlijk bent, dan snap je dat wat er in deze gevallen wordt waargenomen wel degelijk ‘toestellen’ zijn en de kans is beslist groot dat een deel ervan van buitenaardse herkomst is.

Deze nieuwe infrarood video is van de Amerikaanse marine. Het is de bekende driehoekige UFO zoals die al tientallen jaren worden waargenomen. Deze video is geschoten in 2019. Sceptici beweren zoals altijd luidkeels dat het onomstotelijk om de TR3B gaat, een experimenteel toestel van de Amerikaanse luchtmacht, maar ongeïdentificeerde driehoeken werden al waargenomen ver voordat dat experimentele toestel werd gebouwd. En die ongeïdentificeerde driehoeken laten al tientallen jaren lang dingen zien waartoe geen enkel aards toestel in staat is. Volgens het Pentagon en marinepersoneel behoort het object in de video niet tot de Amerikaanse vloot militaire toestellen.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Zie ook onderstaand artikel over de driehoeken die al in 1989 in België werden waargenomen

19 april 2021 - DE BELGISCHE UFO-GOLF, TWINTIG JAAR LATER - Door: Jan Hertoghs

(Met toestemming van de redactie van HUMO en de auteur overgenomen:

Beste Paul Harmans,

U hebt mijn toestemming en die van de hoofdredactie.

Ik was je naam ook al tegengekomen ivm John Van Waterschoot (waarbij ik zag dat je zijn hele ufo-bibliotheek “geërfd” hebt.) Ik heb John’s boek nog voorgesteld op de Antwerpse Boekenbeurs, toen samen met kolonel De Brouwer.

Met beste groet,

Jan Hertoghs)

De topmilitair: 'Het is nog steeds een volslagen raadsel'
Het nieuws kwam uit de buurt van Eupen: op woensdagavond 29 november 1989 hadden de brigadiers Heinrich Nicoll en Hubert von Montigny een driehoekig platform gezien ('een donkere sombere massa') met onderaan drie felle witte lichten en middenin een pulserend oranje licht. Eerst hing het stil boven een weide, vervolgens zette het zich traag in beweging: de onthutste rijkswachters konden het tuig nog enkele kilometers volgen. Opmerkelijk: ondanks zijn omvang (geschat op 25 à 30 meter) maakte het ding geen enkel gerucht.

Die waarneming werd de volgende dagen bevestigd door tientallen getuigen, die eenzelfde fenomeen gezien hadden in de regio van de Duits-Belgische grens. Het was de ouverture van de Belgische 'ufo-golf': anderhalf jaar duurde die, en een paar duizend mensen deden soortgelijke waarnemingen.

Op 18 en 19 december 1989 was Humo ook ter plekke om getuigen te ondervragen, en ik kon alleen maar vaststellen dat ze allemaal diep onder de indruk waren van het onverklaarbare dat ze gezien hadden. Na twintig jaar zijn die sightings nog altijd onverklaarbaar. En nu wil ik van 'mijn' getuigen weten of het hen nog bezighoudt.
http://www.ufowijzer.nl/Oude%20UFOWIJZER/tekstpagina/ArtikelHUMOnov09.htm

17 februari 2021 - PENTAGON GEEFT TOE DAT HET WRAKSTUKKEN VAN UFO CRASHES HEEFT GETEST en “dat de bevindingen onze levens voor altijd kunnen veranderen,” zo zeggen experts.

Iets dat voor sommigen al tientallen jaren bekend is, is nu officieel door het Pentagon toegegeven, men deed (en doet!) onderzoek naar door het leger geborgen UFO-wrakstukken om daarbij te ontdekken welke fabelachtige techniek er mogelijk achter schuilgaat.

Het Pentagon kan echter nog niet toegeven dat de wrakstukken van buitenaardse herkomst zijn. Maar wat denk je zelf? Als er in 1947 door het Amerikaanse leger een neergestorte UFO (toen nog vliegende schotel genoemd) nabij het plaatsje Roswell werd geborgen en men daarbij een techniek in handen kreeg die vandaag de dag onze levens drastisch kan veranderen, welke aardse mogendheid had die techniek dan al in 1947 uitgedacht en toegepast? China, Rusland? En waarom zouden die landen die techniek dan niet verder toegepast hebben? Waarom vliegen ze dan bv. nu nog steeds met vliegtuigen met dezelfde techniek als de VS en de rest van de wereld? Het kan niet anders of de wrakstukken die men heeft zijn wel degelijk van buitenaardse herkomst en over dat feit is ook al vele jaren voldoende bekend, (nog) niet officieel door het Pentagon toegegeven, maar iedereen die beter naar het UFO-fenomeen heeft gekeken snapt dondersgoed dat dat zo is.

Op de bijgaande Roswell foto’s in het Sun-artikel kun je wrakmateriaal zien, dat is echter afkomstig van een weerballon: balsahout en folie. Dat materiaal is er met opzet neergelegd en het werkelijk geborgen wrakmateriaal is ergens anders opgeborgen. Nadat de Roswell basis in 1947 openlijk een persbericht aan de media had gegeven dat men een vliegende schotel had geborgen, kreeg men binnen een dag van hogerhand de dwingende opdracht het persbericht tegen te spreken en men verzon toen het verhaal dat ze zich vergist hadden en dat bij nadere inspectie bleek dat het om een weerballon ging. Nu werden er vanaf de Roswell basis dagelijks weerballonnen opgelaten en iedereen aldaar wist exact hoe het materiaal van een weerballon eruit zag, dus die ‘vergissing’ is absurd en duidelijk verzonnen.

Je ziet de Roswell generaal (Ramey) op die foto’s een telexbericht in handen hebben en latere UFO-onderzoekers hebben die foto’s uitvergroot en toen kon men een deel van het bericht lezen en wat er staat is dat men wel degelijk iets heel aparts heeft geborgen en heeft getransporteerd naar een andere basis, en er is ook te lezen dat er OOK inzittenden zijn geborgen! En zo heel vreemd is dat toch niet? Als tijdens onze Apollo-missies naar de maan een toestel op de maan zou zijn gecrasht, dan lagen daar nu niet alleen wrakstukken, maar ook twee astronauten.

Het gaat echter niet alleen om UFO-wrakstukken uit Roswell, er zijn meerdere UFO’s neergestort en de VS heeft ook altijd een speciaal team gehad dat met eigen vliegtuigen en apparatuur uitrukte als er ergens ter wereld een UFO was neergestort en dat gebeurt ook vandaag de dag nog wel eens.
https://www.thesun.co.uk/news/14038945/pentagon-admits-testing-wreckage-ufo-crashes

27 januari 2021 - UFO’s: DE HONDERD MEEST INDRUKWEKKENDE UFO-DOSSIERS - DEEL 1
Ik kreeg vandaag van Coen Vermeeren zijn nieuwste boek over UFO’s met de titel: ‘UFO’s: De Honderd Meest Indrukwekkende Ufo-Dossiers - Deel 1’

Op de achterflap oa het volgende:
‘Overweldigend bewijs voor ufo’s & buitenaards leven. In 2020 gaven het Pentagon en de US Navy toe, dat er met de filmpjes die hun piloten verschillende keren van ufo’s hadden gemaakt niet gerommeld was. Niet alleen waren de beelden echt, maar men gaf toe niet te weten wat het voor objecten waren, noch waar ze vandaan kwamen. Duidelijk wordt dat alle betrokkenen denken dat ze ‘niet van deze wereld’ zijn. Daarmee is dit de eerste keer dat overheidsinstanties het ufo-dossier openlijk serieus nemen.’

‘In twee delen bespreekt luchtvaart- en ruimtevaartexpert dr. ir. Coen Vermeeren de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers vanaf 1942 tot 2021. Van goed gedocumenteerde individuele ufo-waarnemingen tot verschijningen voor tienduizenden mensen tegelijk, uit alle delen van de wereld en zelfs vanuit de ruimte. Met talrijke kaders, figuren en foto’s worden begrippen uitgelegd en voorzien van commentaar. Vermeeren weet met kennis en humor het meest belangrijke en tegelijkertijd minst bekende onderwerp van deze tijd voor iedereen toegankelijk te maken.’

Bestellen: https://obeliskboeken.nl/product/ufos-de-honderd-meest-indrukwekkende-ufo-dossiers-deel-1

25 juli 2020 - NIET LANGER IN DE SCHADUWEN, PENTAGON’s UFO-AFDELING GAAT ENKELE BEVINDINGEN PUBLIEKELIJK MAKEN
In een recent artikel (23 juli) in de New York Times worden ook de video’s met de officiële radarbeelden getoond en hoor je de reacties van de straaljagerpiloten. Iedereen die nu nog steeds met zijn ogen draait en zijn hoofd schudt om zoveel goedgelovigheid, domheid of kortzichtigheid van UFO-gelovers, die behoort dus zelf tot een bepaalde groep mensen die aan deze drie karakterschetsen voldoet.

Zoals ik al tientallen jaren zeg: Lees Eerst, Oordeel Dan! Dus lees het onderstaande artikel eerst en bekijk de video’s en kom dan met commentaar of geef toe dat je het altijd mis hebt gehad. En nogmaals, wij, het volk, weten niet 100% zeker waar UFO’s vandaan komen en van wie ze zijn, maar al vele en vele jaren past de buitenaardse hypothese als het glazen muiltje van Assepoester op de harde kern van het UFO-fenomeen.
https://www.nytimes.com/2020/07/23/us/politics/pentagon-ufo-harry-reid-navy.html

25 juli 2020 - UFO’s EN HET PENTAGON
De verwachting is dat de UFO-afdeling van het Pentagon enkele van hun geheime bevindingen gaat vrijgeven. Tucker Carlson praat hier met de gepensioneerde marinepiloot David Fravor welke samen met andere piloten de Tic Tac UFO waarnam en achtervolgde en waarvan een aantal jaren geleden de originele radarbeelden zijn vrijgegeven. Sceptici (daar zijn het sceptici voor) beweerden dat het helemaal geen originele video’s waren en marinepiloten die beweerden de UFO te hebben gezien logen, maar het Pentagon heeft een maand of wat geleden toegegeven dat het inderdaad om de officiële video’s gaat.

UFO’s bestaan en op het hoogste regeringsniveau heeft men er al vele tientallen jaren een hevige interesse in, een interesse die men naar buiten afdoet als niet bestaand en de gevestigde media hebben UFO’s ook altijd afgedaan als fantasie, een fenomeen waarin alleen idioten geloven.

Wat UFO’s zijn en waar ze vandaan komen is voor ons, het volk, de vraag, maar overheden weten veel meer dan wij denken en ooit hebben toegegeven en inmiddels wordt het steeds duidelijker voor ons, dat ook zij de mogelijkheid absoluut niet uitsluiten dat het om buitenaardse toestellen gaat vanwege de getoonde technieken die geen enkel aards toestel bezit of aankan.

Deze objecten verschijnen ook op radar, dat geven de vrijgegeven officiële video’s duidelijk aan, dus vergeet de verklaring van de media en sceptici gerust dat het zou gaan om planeten, vuurwerk, grappenmakers en verbeelding.
https://youtu.be/uXmQHwmNa_4

25 juni 2020 - SENATE INTEL COMMITTEE STEMT OM VAN HET PENTAGON TE EISEN DAT ZIJ UFO-INFORMATIE VRIJGEVEN (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

29 april 2020 - DE MARINE GEEFT OFFICIEEL UFO/UAP VIDEO's VRIJ, NOEMT ZE 'HISTORISCH' In december 2017 postte de New York Times twee video’s die iets toonden dat werd genoemd Unidentified Aerial Phenomena of UAPs. (Ongeïdentificeerd Luchtfenomeen). Het algemene publiek noemt dat UFO’s, Ongeïdentificeerde Vliegende Objecten. De video’s waren gelabeld als ‘FLIR1’ en ‘Gimbal’ en waren vrijgegeven door To The Stars Academy of Arts & Science, zij waren de bron waar de New York Times de video’s vandaan haalde. Sinds de publicatie ervan, en een derde video onder de naam ‘GOFAST’ in maart 2018, waren er veel raadsels betreffende de video’s en hun officiële bron, inclusief het gegeven dat ze niet ‘officieel’ waren vrijgegeven. Maar vandaag is dat raadsel opgelost.

2 april 2020 - SKINWALKER RANCH GEHEIMEN: RICHARD DOLAN INTERVIEWT TRAVIS TAYLOR
Op 1 april (2020) zond het History Channel (in Amerika) de eerste aflevering (van een serie van 8) van ‘Secrets Of The Skinwalker Ranch’ uit. Richard Dolan interviewt in onderstaande video 1 van de wetenschappers, Travis Taylor, die op de ranch aanwezig was en talloze wetenschappelijke onderzoeken naar de vreemde fenomenen heeft gedaan en als adviseur voor History Channel werkte om deze nieuwe serie het daglicht te laten zien.

Er zijn nog steeds ‘sceptici’ die wat er op de Skinwalker Ranch gebeurde/gebeurt, allemaal afdoen als onzin. Nu was deze wetenschapper die Dolan interviewt ook sceptisch, maar dan wel op een gezonde wijze, dus eerst zien, dan geloven en niet zoals de meeste sceptici vanuit de luie leunstoel, zonder ook maar enig onderzoek te hebben gedaan, loze beweringen uiten en het afdoen als bedrog, geldverdienmodel, idioten, geheime regeringsprogramma’s, moerasgas, venus, enz. Deze oprechte wetenschapper kwam er echter al binnen de eerste 24 uur van zijn aanwezigheid op de ranch achter, dat er beslist fenomenen voorvallen die elke menselijke techniek uitsluiten.


Klik op de afbeelding om het interview te bekijken

15 maart 2020 - EERSTE INTERVIEW MET DE NIEUWE EIGENAAR VAN DE SKINWALKER RANCH

De Skinwalker Ranch in Utah wordt gezien als de meest wetenschappelijk bestudeerde ‘paranormale’ hotspot in de geschiedenis. Sinds de verkoop van het perceel door Robert Bigelow in 2016, is de nieuwe eigenaar anoniem gebleven. Tot nu. Ontmoet de nieuwe eigenaar van de Skinwalker Ranch: Brandon Fugal.

Hij zegt tijdens dit interview oa. dat hij de ranch kocht om de paranormale fenomenen en de UFO-waarnemingen op wetenschappelijke wijze te ontmaskeren en te verklaren. Hij ziet zichzelf als gezonde scepticus en voor rede vatbaar, maar hij verwachtte niet dat ze in staat zouden zijn de fenomenen in feite vast te leggen, de buitengewone activiteiten die we meemaakten. Hij zegt ook dat de activiteit van de fenomenen hevig is toegenomen en dat sommige zaken die er plaatsvinden kwaadaardig werden, dat er een soort boosaardigheid achter het fenomeen zit. Hij gelooft inmiddels dat er veel verschillende entiteiten, voor welke reden ook, in wisselwerking staan met de waarnemers op de ranch en dat de fenomenen elke conventionele verklaring tarten.

Op de vraag of er vliegende schotels zijn waargenomen antwoordt hij: “Absoluut.” Op de vraag of hij ze zelf heeft gezien: “Voor het eerst van mijn leven ben ik getuige geweest van voertuigen, van fenomenen in de lucht. En er zijn het afgelopen jaar mensen van mijn personeel in het ziekenhuis opgenomen vanwege levensbedreigende verwondingen en we weten niet waarom ze werden aangevallen, behalve dat het gebeurt en zonder waarschuwing, zonder de fenomenen uit te dagen.”

Hij vertelt ook dat de overheid er in geïnteresseerd is, maar hij mag daar niet teveel over zeggen. Hij zegt wel: “Echter wat er op de ranch wordt waargenomen, heeft veelbetekenende implicaties voor de nationale veiligheid, iedereen die bekend is met het fenomeen kan niet ontkennen dat het angstaanjagend is, maar ook opwindend te weten dat wij in potentie niet alleen zijn. Er is interesse bij het leger over wat er gaande is op de ranch.”

Op de vraag waarom hij toestemt met het interview antwoordt hij: “Ik vind het belangrijk dat de mensen de waarheid weten over wat er gaande is. Dit zijn geen sprookjes. We hebben een team van geschikte professionals en wetenschappers die betrokken zijn bij dit perceel en het omliggende terrein en de activiteiten en zij melden gebeurtenissen en observaties die een verklaring ontberen. Ik vind het belangrijk dat de mensen weten dat wij niet alleen zijn. Het feit is dat we getuige zijn van gebeurtenissen en fenomenen die in staat lijken te zijn ruimte-tijd te manipuleren op een manier die wij eenvoudigweg niet kunnen verklaren. De waarheid is daar.”


Klik op de afbeelding om het interview te bekijken

31 januari 2020 - Filmtrailer: ‘THE PHENOMENON’ Door: JAMES FOX (NL ondertiteling)

‘THE PHENOMENON’ wordt aankomende september (2020) in de (Amerikaanse) theaters vertoond.

‘THE PHENOMENON’ is de eerste hoogwaardig geproduceerde documentaire waarin de stukjes van de UFO-puzzel worden samengesteld tot een opzienbarend plaatje waarbij wordt gekeken naar de 70 jaar geschiedenis tot aan de laatste ontdekkingen die alles wat we denken te weten in twijfel trekken.

Het vangt aan met het bewijs dat er een schokkende ‘verborgen geschiedenis’ bestaat die aanving in de late jaren ’40 en de jaren ’50, toen er vloten UFO’s in de lucht verschenen boven nagenoeg elke Amerikaanse staat, iets dat zijn hoogtepunt bereikte met een overvliegende UFO-vloot boven Washington DC.

Er zal gebruik worden gemaakt van nooit eerder getoonde beelden en indrukwekkende nieuwe interviews. Met het inzetten van hoogkaliber journalistiek en verhalen waarbij je op het puntje zitten van je stoel zal zitten, zal het publiek op een onthullende reis worden meegenomen die voor hen zal leiden tot een ongemakkelijke, maar onvermijdelijke conclusie: ‘Wij zijn niet alleen’.

Er worden ooggetuigen getoond en interviews met experts en beambten, zoals: de voormalige fractievoorzitter van de Senaat, Harry Read, welke geheime overheidsfondsen regelde voor programma’s om het UFO-fenomeen te bestuderen; John Podesta, Chef-staf van het Witte Huis onder de regering Clinton en adviseur van Obama, die trachtte de sluier op te lichten binnen de wandelgangen van de macht; de voormalige secretaris-generaal van het ministerie van energie en gouverneur van New Mexico Bill Richardson, die in alle aannemelijkheid gelooft dat er een buitenaards ruimteschip in Roswell crashte; Jacques Vallee, de meest bekende UFO-onderzoeker en adviseur aan Steven Spielberg’s film ‘Close Encounters of the Third Kind’, en die nauw samenwerkte met de beroemde Project Bluebook astronoom J. Allen Hynek; en vele anderen.


Klik op de afbeelding om de trailer van de documentaire te bekijken

James Fox is de regisseur van deze nieuwe documentaire, hij maakte ook de 2003 documentaire ‘Out Of The Blue’ die wereldwijd wordt gezien als de beste documentaire ooit gemaakt over het UFO-fenomeen. En hij maakte daarna de 2009 documentaire: ‘I Know What I Saw’ Je kunt deze twee documentaires (gratis) bekijken op de volgende link:

Out Of The Blue: https://youtu.be/cYPCKIL7oVw
I Know What I Saw: https://youtu.be/4I4tKI2Ea-U

29 december 2019 - ANTARCTICA: BUITENAARDSE GEHEIMEN ONDER HET IJS? Er ligt een groot geheim verborgen diep onder het ijs van Antarctica. Ooggetuige Navy Seal ‘Spartan 1’ liep door groen oplichtende zalen gegraveerd met mysterieuze hiërogliefen. Marinier ‘Spartan 2’ zegt dat dezelfde symbolen op de maan en Mars voorkomen. Beide klokkenluiders vertellen verslaggeefster Linda Moulton Howe dat op de mens gelijkende buitenaardsen gedurende miljoenen jaren de aarde voor leven hebben aangepast en ook ons zonnestelsel.

Bepaal je eigen standpunten hierin. Onderstaand de trailer naar de nieuwe documentaire die Linda Moulton Howe maakte naar aanleiding van haar interviews met de twee bovengenoemde klokkenluiders.


Klik op de afbeelding om de trailer van de video te bekijken

Ik heb eerder een video van Linda over dit onderwerp en het interview met één van de klokkenluiders van NL ondertiteling voorzien:


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

27 december 2019 - FOX NEWS - HET IS BUITENAARDS OF EXTRADIMENSIONEEL (Video met NL ondertiteling) Gedurende jaren heeft de Amerikaanse overheid heimelijk miljoenen dollars gespendeerd aan onderzoek naar UFO’s en vervolgens logen ze daarover. Waarom hebben ze daarover gelogen? Eén verslaggever zegt dat hij weet waarom en het is belangwekkend.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

27 december 2019 - DE FATALE VLUCHT VAN KAPITEIN THOMAS MANTELL kapitein Duesler ‘Jim’: "Op de middag van 7 januari 1948 stond ik op het parkeerplatform van Godmanfield te praten met kapitein Warren Carter, de baseoperations officier, toen een van de kantoorbeambten van het operatiecentrum naar ons toekwam en kapitein Carter vertelde dat hij werd verwacht op de controletoren. Hij ging meteen naar de toren en korte tijd later vroeg hij mij bij hem te komen omdat er iets belangrijks gaande was. Ik ging naar de controletoren en werd verteld in een bepaalde richting in de lucht te kijken. Een klein stuk papier was op het raam van de controletoren geplakt om een indicatie te geven van de richting. Ik keek naar buiten en zag een vreemd grijs uitziend object dat op een afstand in de lucht zweefde. Vanwege de vorm beschreven we het als een omgekeerd ijscohorentje. Het wijdere gedeelte wees naar de grond en het smallere naar de lucht. We merkten ook op dat het object leek te roteren omdat het een zwarte streep had die liep van de top naar de bodem en bewoog, wat de indruk gaf van ronddraaien. Het brede gedeelte had een rode kleur.

19 november 2019 - WAT HEBBEN UFO's, ENERGIE, DE DEEP STATE EN DONALD TRUMP MET ELKAAR GEMEEN? Wat UFO’s, energie, de Deep State en Donald Trump met elkaar gemeen hebben is voor mij inmiddels heel duidelijk en ik zal dat met dit artikel duidelijk maken.

3 november 2019 - NIEUWE DOCUMENTAIRE: ‘WITNESS OF ANOTHER WORLD’


https://www.witnessofanotherworld.com

Witness of Another World (getuige van een andere wereld) is een intieme documentaire waarbij wordt getracht het mysterie van een spectaculaire close encounter (ontmoeting van nabij) te ontrafelen. Filmmaker Alan Stivelman, geraakt door het verhaal van Juan Pérez, besluit meer van de gebeurtenis te onderzoeken welke Juan dwong bescherming op het platteland te zoeken voor zijn angst voor contact met het fenomeen. Dr. Jacques Vallée, een welbekende wetenschapper en onderzoeker, maakt deel uit van deze documentaire, hij heeft Juan meer dan dertig jaar geleden ontmoet. Dit is in de geschiedenis van de ufologie het enige geval waarbij een getuige gedurende een periode van veertig jaar verschillende malen is onderzocht met betrekking tot de impact ervan op zijn leven en waarbij de ervaring volledig wordt gedocumenteerd.

Hier de trailer van de documentaire


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Hier een korte (18 minuten) samenvatting van de documentaire


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

3 november 2019 - De aankondiging van de plaatsing van de hoofdstukken uit het boek 'Mystery Stalks The Prairie' staan vanaf nu op de pagina DIER- EN VEEVERMINKINGEN en op de pagina LAATST TOEGEVOEGDE ARTIKELEN.

21 september 2019 - KLAASVAAK, ALIAS DE GEVESTIGDE MEDIA EN DE AMERIKAANSE MARINE UFO-VIDEO's De gevestigde media kunnen natuurlijk niet om de drie UFO-video’s heen waarvan de Amerikaanse marine heeft toegegeven dat het echte video’s zijn. Maar in plaats van een ‘onafhankelijke’ positie in te nemen zoals je zou moeten verwachten van een ‘vrije pers’, hebben de media kiepauto’s vol strooizand besteld om die in de ogen van het volk te strooien. Dus melden ze wel dat de video’s echt zijn, maar daarna wordt snel overgegaan op de aloude wijze van het ontkrachten van het verhaal. Zo heeft ook de Volkskrant op 20 september (2019) een artikel aan de UFO-video’s besteed. De kop van het artikel is al meteen propaganda, de kop luidt: ‘Amerikaanse marine: UFO-video’s zijn echt, maar het zijn geen aliens’

19 september 2019 - AMERIKAANSE MARINE ONDERZOCHT DE OMSTANDIGHEDEN AANGAANDE GELEKTE UFO BEELDEN Op 16 december 2017 publiceerden de New York Times en To the Stars Academy of Arts & Science (TTSA) twee video’s waarvan beide organisaties beweerden dat ze een ‘Ongeïdentificeerd Lucht Fenomeen’ (UAP) toonden. Ondanks dat ze in die tijd meldden dat ze door de Amerikaanse overheid waren ‘gedeclassificeerd’ (een bewering die momenteel door de VS marine wordt aangevochten), toonden onthullingen in de week daarop aan dat één van de twee video’s, bekend als ‘FLIR1’, al eerder in 2007 naar het Internet was gelekt, ongeveer tien jaar eerder.

14 september 2019 - AMERIKAANSE MARINE GEEFT DE DATA VRIJ VAN DRIE OFFICIEEL ERKENDE ONTMOETINGEN MET HET 'FENOMEEN' Vandaag (11 sept. 2019) heeft de Amerikaanse marine de data vrijgegeven van de drie officieel erkende ontmoetingen met wat zij het ‘fenomeen’ noemen. In meerdere verklaringen exclusief ontvangen door de Black Vault, heeft de marine hen die in UFO’s geïnteresseerd zijn geprikkeld door officieel toe te geven dat de video’s waaraan gerefereerd wordt als ‘FLIR1’, ‘Gimbal’ en ‘GoFast’ feitelijk ‘Unidentified Aerial Phenomena’ (Ongeïdentificeerd Lucht Fenomeen) of UAP’s betreffen. De marine heeft een aantal aanvullende details verschaft over deze gevallen, waarvan sommige nog onbekend waren.

25 augustus 2019 - GEZICHT VAN ‘BUITENAARDSE GRIJZE’ VAN GIGANTISCHE AFMETINGEN GEVONDEN IN ANTARCTICA
Brain, gepensioneerd Navy Flight Engineer, Antarctic Development Squadron Six:
“Ik hoorde deze wetenschappers praten over dat er daar enkele mannen op de pool waren die werkten met deze vreemd uitziende ‘personen’. Ze zeiden niet ‘vreemdelingen’ of ‘buitenaardsen’ of wat dan ook. En dat het gat waar de luchtmonsters werden genomen (een groot gat in het ijs) in feite een gezamenlijke basis van de wetenschappers en de E.T’s is.”

25 augustus 2019 Daniell Peninsula, Antarctica – op 20 augustus 2019 kondigde ufo-scandinavia de ontdekking van een gigantisch ‘Buitenaardse Grijze’ gezicht aan, niet ver van Daniell Peninsula aan de USA’s McMurdo Station kant van Antarctica. In Google Earth op latitude en longitude: 72°00' 36.00” S , 168° 34' 40.00” E

https://www.earthfiles.com/2019/08/25/mountain-size-alien-grey-face-discovered-in-antarctica

28 juli 2019 - FOX NEWS - TUCKER CARLSON EN WAT WEET HET AMERIKAANSE LEGER WERKELIJK OVER UFO’s? (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer
Nu kan de republikeinse minister in bovenstaand interview wel doen alsof het nu opeens heel belangrijk is geworden om te achterhalen waar deze ongeïdentificeerde objecten vandaan komen en van wie ze zijn. Hij noemt het ook liever een ongeïdentificeerd luchtfenomeen (UAP), dat klinkt voor dergelijke mensen beter dan ‘UFO’ want dat spreekt over een ‘object’.) Hij klinkt alsof het iets is van de laatste 10 jaar. Maar deze objecten worden natuurlijk al minstens 70 jaar waargenomen en al 70 jaar zien we dezelfde karakteristieken, dus ongelooflijke snelheden, haakse bochten op supersonische snelheid, vanuit stilstand meteen naar supersonische snelheid en vanuit die snelheid ook weer meteen tot stilstand komen, ze tonen een intelligente reactie op onderscheppingspogingen van aardse militaire toestellen, ze zijn zichtbaar met het blote oog, maar niet op radar of andersom, geen geluid, geen supersonische knal, geen zichtbare voortstuwing, geen vleugels, maar wel vaak veelkleurige lichten rondom, vaak ook ‘patrijspoorten’, ze worden ook door astronauten in de ruimte waargenomen, en zo zijn er nog wel wat afwijkende zaken die geen enkel aards toestel kan demonstreren.

Delen van zijn eigen Amerikaanse overheid doen al 70 jaar in het geheim onderzoek naar het fenomeen en beschikken inmiddels over ontelbare hoeveelheden, ver en goed weggestopte informatie over UFO’s. GEEN enkele aardse mogendheid beschikte 70 jaar geleden over dergelijke technieken en ook vandaag de dag heeft niemand daar de beschikking over, daar zijn de deskundigen het op grond van de vertoonde UFO-karakteristieken al tijden over eens. Dus deze minister kan dan wel net doen alsof ze het moeten uitzoeken omdat het de Chinezen of de Russen kunnen zijn en wellicht kernkoppen aan boord hebben, maar als hij naar de geheime UFO-documentatie, die al tientallen jaren oa. in het Pentagon ligt verstopt, gaat kijken (helaas voor hem is de kans dat hij überhaupt al de voordeur doorkomt nagenoeg nul, zelf presidenten krijgen die info niet), dan zou hij snel genoeg doorkrijgen dat het Pentagon al tientallen jaren weet dat het de Russen niet zijn (of wie dan ook op aarde), want ook de Russen zijn er al dik 70 jaar in geïnteresseerd en doen er onderzoek naar en zij zijn daar wat opener in en durven het fenomeen inderdaad van buitenaardse herkomst te noemen!

Het is prima dat er meer aandacht komt voor het UFO-fenomeen, maar kijk daarbij niet uitsluitend naar de waarnemingen van militaire piloten in de afgelopen 10 jaar, kijk naar wat er al 70 jaar is ontdekt en gevonden en dat zelfs van groter belang is dan de recente waarnemingen van deze piloten. Denk daarbij aan de vele, vele UFO-waarnemingen boven kerninstallaties en het daarbij op non-actief gaan van de daar opgestelde kernraketten, of wat te denken van Roswell? De leider van het onderzoeksproject van het Pentagon, Luis Elizondo, gaf onlangs aan Tucker Carlson toe, dat de Amerikaanse overheid over brokstukken van UFO’s beschikt en Elizondo is daarin beslist niet de enige overheidsbeambte. Er zijn astronauten, overheidswetenschappers en generaals die dat jaren geleden al beweerden.

2 juni 2019 - FOX NEWS - TUCKER CARLSON EN UFO’s (Video met NL ondertiteling) UFO’s bestaan en de Amerikaanse overheid is in het bezit van wrakstukken ervan zo zegt Luis Elizondo, de man die op het Pentagon voor de Amerikaanse overheid 10 jaar onderzoek naar UFO’s deed. Tucker Carlson van FOX NEWS interviewt hem.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

2 juni 2019 - 'Piloten van de Amerikaanse Marine zien ufo's' - New York Times Coen Vermeeren: Opnieuw is het de New York Times die op 26 mei 2019 met een long read komt over ufo’s. Deze keer een piloot – eigenlijk meerdere piloten – van de Amerikaanse Marine die vertelt over zijn ervaringen met ufo’s.

28 mei 2019 - EXPLOSIEF: WAT DEZE GESCHROKKEN PILOTEN ZAGEN ZAL JE VERRASSEN (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer
Het Pentagon heeft niet zo lang geleden nieuwe regels opgesteld waarbinnen militaire piloten met hun UFO-waarneming uit de weg kunnen. Voorheen stond op het publiekelijk bekend maken door militaire piloten van een dergelijke waarneming 10 jaar gevangenisstraf of 10.000 dollar boete of beide! Geen wonder dat je van militaire piloten weinig of niets hoorde betreffende hun ervaringen met het UFO-fenomeen. Dat er duizenden burgerpiloten zijn die wel over hun UFO-waarneming praten (vraag vooral je krantje waarom zij daar nooit aandacht aan besteden!), geeft wel aan dat nagenoeg elke piloot tijdens zijn jarenlange carrière wel een vreemd object, of zelfs meerdere, in de lucht heeft waargenomen. En militaire piloten zullen daar veel intensiever mee geconfronteerd worden, omdat zij erop af worden gestuurd om poolshoogte te nemen en het object te dwingen te landen. Iets dat voor zover bekend nog nooit is gelukt. Wel bekend is dat het in de jaren ’50 aan honderden piloten het leven heeft gekost, omdat de UFO zich verweerde door de militaire jet te laten neerstorten.

Nu met de nieuwe regels komen er meer militaire piloten naar buiten met hun waarneming. Het UFO-fenomeen is voornamelijk sinds vorig jaar en dit jaar in een wat beter daglicht komen te staan dankzij de onthulling dat het Pentagon al jaren onderzoek doet naar het fenomeen en het vrijgeven door het Pentagon van een aantal video’s van militaire piloten die UFO’s achtervolgen en waarbij de UFO duidelijk is te zien en de betreffende piloten hun verhaal mogen doen.

Sceptici blijven tegen beter weten in beweren dat het toch echt uitsluitend gaat om geheime techniek van de overheid en/of verbeelding en grappenmakerij. Maar waarom dergelijke techniek dan zonder medeweten van het leger en de marine opduikt tijdens hun oefeningen en de kans loopt neergeschoten te worden door notabene de eigen troepen, is een vraag die sceptici negeren. Ook het feit dat onderzoekers op het Pentagon toegeven in het duister te tasten omtrent de herkomst van de objecten en bedekt toegeven dat het beslist niet is uitgesloten dat het om een buitenaardse aanwezigheid gaat, dringt tot de harde kern van sceptici niet door, lees: ze willen dat niet weten, ze dienen een macht (de Deep State) die alle kennis en techniek die eventueel aan dit fenomeen valt te onttrekken voor zichzelf wil houden. Sceptici die stomweg geloven dat het Pentagon een miljoenenkostend en jarenlang onderzoeksprogramma opzet om onderzoek te doen naar de herkomst van hun eigen objecten die twee deuren verder in de gang zijn uitgedacht!? Onderzoeken naar het UFO-fenomeen die de Amerikaanse luchtmacht al in de jaren ’40 begon en die tot op de dag van vandaag dus nog steeds bestaan, nu onder het beheer van het Pentagon. Overigens is het niet alleen de VS die dat onderzoek in het geheim doet, nagenoeg elke luchtmacht van ieder land doet het, ze willen allemaal een deel van de techniek en kennis bemachtigen.

Bedenk dat het hier beslist kan gaan om kennis en techniek die de hele wereld ten goede kan veranderen. Als UFO’s van buitenaardse herkomst zijn, vliegen ze niet op stookolie die je niet verder dan halverwege de maan zal brengen omdat dan de tank al leeg is. Niet met een boordcomputer met daarop windows die al gecrasht is voordat je in een baan om de aarde zit. Niet met een TomTom die je meldt: ‘indien mogelijk keren’ als je de dampkring nog niet hebt verlaten en niet met een medicijnkistje gevuld met aspirine en pleisters. Ze vliegen dan op een exotische vorm van voortstuwing waarmee de op fossiele brandstoffen gebaseerde aardse wijze van voortbewegen subiet wordt weggevaagd als bekend wordt hoe hun aandrijving werkt. Windows en computers kunnen op de schroothoop als we weten hoe de bemanning van UFO’s informatie verwerken. En TomToms die niet weten hoe je een bestemming op lichtjaren afstand moet vinden kunnen bij het grof vuil. Chemische medicijnen met uitsluitend bijwerkingen zullen door een vergevorderde beschaving allang vervangen zijn door een totaal andere vorm van genezen.

Alles waar de aardse Deep State jaarlijks triljoenen dollars aan verdient, staat op het spel als ze toegeven dat het UFO-fenomeen van buitenaardse herkomst is en onze wetenschap er daadwerkelijk serieus onderzoek naar gaat doen. Geen wonder dat de Deep State al sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw het fenomeen in de doofpot stopt en het bewust belachelijk heeft gemaakt zodat de meeste mensen er ver vandaan blijven, bang om ook uitgelachen te worden. En dat geldt ook voor de gevestigde media, die lopen al aan het handje van de Deep State, maar in het geval van UFO’s durven journalisten daar sowieso niet serieus over te schrijven, bang om door collega’s voor gek gezet te worden en bang om abonnees te verliezen die ook niet beter weten dan dat UFO’s het terrein zijn van compleet van de pot gerukte idioten.

29 april 2019 - HET ONVERMIJDELIJKE EINDE VAN DE UFO GEHEIMHOUDING ~ RICHARD DOLAN - HET GROTE GEHEEL (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Richard Dolan:

Ik bestudeer gedurende meer dan 25 jaar het UFO-fenomeen. Ik kan mij geen ander onderwerp voorstellen dat mij meer behulpzaam is geweest bij de verandering van hoe ik naar de wereld kijk, of naar mijzelf. Na het lezen van talloze gedeclassificeerde militaire documenten welke onbekende en mysterieuze objecten beschrijven, die buitengewone capaciteiten vertonen, en waarover de functionarissen zelf grote zorgen hebben, werd het voor mij duidelijk dat UFO’s van groot belang voor ‘s werelds nationale veiligheidselite zijn.

Het trachten tot de bodem te geraken van dit onderwerp heeft tot een eindeloze serie vragen geleid. Hoe kan zoiets voor zo’n lange tijd genegeerd worden? Waar waren de journalisten? Onze wetenschappers? Onze gekozen politici? Het is mij duidelijk geworden dat UFO’s het onderwerp van een cover-up van ongekende dimensies is geweest. Iets dat verder gaat dan ik mij ooit had kunnen voorstellen toen ik al die jaren geleden begon met de studie naar deze zaken.

Daarnaast zijn er de meer fundamentele vragen. Wat is de wetenschap achter deze objecten? Wie of wat is de verantwoordelijke intelligentie erachter? Zijn het buitenaardsen of iets anders? Wat willen ze? Is het een goed ding of iets waarover we ons zorgen moeten maken?

Welkom in de fascinerende en soms ergerlijke wereld van UFO’s. Je kunt een levenlang spenderen aan het bestuderen ervan en dan nog betwijfel ik of je elk antwoord vindt dat je zoekt. Ondanks dat kan ik je verzekeren dat de reis je tijd en inspanningen meer dan waard is.

25 april 2019 - NAVY ALERT: UFO ACTIVITEITEN IN ONZE OCEANEN NEMEN MET DE DAG TOE! (Video met NL ondertiteling)
De Amerikaanse Navy is niet zeker van wat er gaande is. De Navy bevestigde dat het bezig is met het opstellen van nieuwe richtlijnen voor het personeel voor het melden van ontmoetingen met ongeïdentificeerde luchtvaartuigen. Het doel is het de-stigmatiseren van de waarnemingen van ver ontwikkelde toestellen met zeer hoge snelheden die behoorlijk vaak zijn gezien bij het benaderen van Marineschepen en –bases en waarvoor geen verklaring bestaat.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

5 maart 2019 - UFO's BOVEN LUCHTHAVENS (Video met NL ondertiteling)
We weten niet wat de ongeïdentificeerde objecten zijn die al vele en vele jaren (en de laatste tijd wel heel frequent) worden waargenomen boven luchthavens, overal ter wereld. Ik beweer niet dat het beslist buitenaardse toestellen zijn, maar wat dan wel? In de gevestigde media zal je er weinig over lezen en horen, men doet net alsof het niet voorvalt.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

28 januari 2019 - LINDA MOULTON HOWE INTERVIEW MET ANTARCTICA KLOKKENLUIDER (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

De originele video van Linda Moulton Howe waaruit bovenstaand segment afkomstig is, is meer dan een uur lang. Voor meer informatie over Antarctica en wat daar gaande is, hier de volledige video:

Opmerkingen Paul Harmans - Als er buitenaardsen op aarde zijn, al sinds mensenheugenis, wat zou dan de beste locatie voor hen zijn om zich gedurende tijden ongezien te vestigen? Natuurlijk is dat Antarctica, duizenden en duizenden jaren was er geen mens die daar ooit kwam. Antarctica steunt, anders dan de Noordpool, op solide rotsgrond, het drijft dus niet op water. Al lange tijd worden vreemde constructies op Antarctica gezien en de getuigenissen van UFO’s boven dat continent zijn ook talrijk.

Voor buitenaardsen is Antarctica qua locatie om verborgen te blijven voor menselijke waarneming gelijk aan de achterkant van de Maan. Ook over die Maanlocatie beweren overheidsklokkenluiders dat er talloze constructies staan die op gebouwen wijzen en die daar duidelijk niet door de mens zijn geplaatst. De kans dat buitenaardsen op de achterkant van de Maan ontdekt zouden worden, was pas aanwezig toen de mens technisch gezien dichter bij hen kwam te staan en ruimtereizen kon maken.

Dan nog is de achterstand in kennis en techniek gigantisch groot, maar ook daar zullen de eventuele buitenaardsen wel een oplossing voor hebben en mochten ze ons niet vertrouwen (niet zo gek met onze oorlogszuchtigheid) dan zullen ze er beslist voor zorgen dat we niet te dichtbij komen, hetzij via bedreigingen aan enkele regeringsleiders, of het aanbieden aan hen van wat verouderde buitenaardse techniek en kennis in ruil voor het wegblijven van de Maan of Antarctica of in ieder geval van bepaalde locaties aldaar. En luisteren deze aardse machthebbers niet, dan desnoods maar het uit de lucht/ruimte halen van onze vliegtuigen en ruimteschepen.

10 januari 2019 - LARRY KING INTERVIEW VAN AFGELOPEN 9 JANUARI met Bob Lazar & filmmaker Jeremy Corbell. Hij praat met hen over de nieuwe film van Corbell: ‘Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers’. Plus waarom de twee denken dat de overheid Bob Lazar nog steeds schaduwt nadat hij 30 jaar geleden beweerde dat hij hielp bij het terugontwikkelen van een buitenaards ruimteschip.


http://www.ora.tv/larrykingnow/2019/1/9/ufo-truther-bob-lazar-filmmaker-jeremy-corbell

29 december 2018 - TROLLEN OF ANGSTHAZEN? Wat een oprechte recensie over de film van Bob Lazar voor reacties kan uitlokken. Ik plaatste de recensie ook op mijn Facebookpagina. Binnen no time doken er twee ‘waarheidsridders’ op, ene Jurriaan Maessen en een Bertje Bru. Deze twee reageren op mijn recensie in een stijl a la Skepsis!

29 december 2018 - RECENSIE FILM BOB LAZAR: AREA-51 EN VLIEGENDE SCHOTELS Afijn, ik heb zojuist de film over Bob Lazar bekeken. Ik moet zeggen dat de informatie erin stukken beter is dan in de film van Corbell over de Skinwalker Ranch. Ik kende het verhaal van Lazar natuurlijk al vanaf het moment (zo’n 30 jaar geleden) dat hij er voor het eerst mee naar buiten kwam, maar ook voor mij zit er veel nieuwe info in de film. Corbell heeft ook nieuw en ondersteunend bewijs voor Lazar’s verhaal gevonden.

24 december 2018 - UFO BOVEN TEHERAN - IRAN (Video met NL ondertiteling)
Eén van de best gedocumenteerde UFO/vliegtuig incidenten vond plaats in de lucht boven Teheran, Iran, in de nacht van 18 op 19 september 1976 toen een UFO werd gesignaleerd in het verboden deel van het luchtruim boven de hoofdstad. Twee in de VS gebouwde F-4 Phantom staaljagers van de keizerlijke Iraanse luchtmacht stegen snel op, maar toen de piloten dicht bij het object kwamen, werden hun communicatie- en wapensystemen plotseling geblokkeerd. Het incident wordt bevestigd door officieren met een hoge rang van de Iraanse luchtmacht en later gedocumenteerd door verschillende agentschappen van het Amerikaanse leger. In deze video komen de hooggeplaatste getuigen zelf aan het woord. Veel beelden zijn afkomstig uit de documentaire die de Iraanse overheid over dit UFO-incident liet produceren. Dit is een zeer interessant voorval dat beslist geen bedrog is of dat gaat over een vage waarneming. De UFO werd zowel op radar als met het blote oog waargenomen en de straaljagerpiloten zagen hem van dichtbij.

 
Klik op de afbeelding om de video te bekijken

10 december 2018 - INTERVIEW BOB LAZAR
Hier is het interview dat Tyler van SecureTeam deed met Bob Lazar en Jeremy Corbell. Ik heb geen vertaling onder de video gezet, wellicht doe ik dat in de toekomst, maar een ondertiteling maken voor een uur lange video kost een hoop tijd, hoewel het voor deze video wellicht wel noodzakelijk is. Ik persoonlijk vind het een zeer overtuigend interview. Ik heb nooit getwijfeld aan Lazar en wat mij betreft vertelt hij de waarheid. 4 leugendetectortests kwamen tot dezelfde overtuigende conclusie, nl: Lazar liegt absoluut niet!


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

2 december 2018 - Interview met Bob Lazar komt op 4 december


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

26 november 2018 - BOB LAZAR: DE MAN DIE DE WAARHEID OVER AREA-51 ONTHULDE (Video met NL ondertiteling)
Eind jaren ’80 kwam zijn verhaal groot in het nieuws en werd hij gezien als één van de eerste UFO-klokkenluiders die vertelde dat hij als wetenschapper had gewerkt op de Mason fysicafaciliteit van het Los Alamos National Laboratory. Het is daar waarvan hij beweert dat hij werkte in een ondergronds lab, genaamd S-4, dat ligt ten zuiden van de hoofdfaciliteit Area-51. Aanvankelijk verscheen hij in interviews met onderzoeksjournalist George Knapp en stond tenslotte toe openlijk gefilmd te worden en deelde zijn ware identiteit, waarbij zijn verhaal en de Area-51 basis beroemd werden.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

23 november 2018 - DE WAARHEID OVER BOB LAZAR (Video met NL ondertiteling)
Na 30 jaar: de man die ze trachtten uit te wissen is terug..

Tyler van Secure Team: Groot, groot nieuws in deze video. En voordat we beginnen moet ik zeggen dat uit de duizend of zo video’s die ik in de laatste vier of vijf jaar heb gepost, van al die vreemde dingen waar we over spraken, over alle beelden die we hebben gezien en van al het bewijs dat naar boven is gekomen dat het buitenaardse fenomeen bevestigde en het lange verbergen ervan. Van al die zaken waar we over hebben gesproken is er waarschijnlijk geen andere video of ander onderwerp waar ik meer opgewonden van raak als het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

22 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO’s - deel 2 (Video met NL ondertiteling)
Er wordt wel eens gedacht dat er alleen in Amerika UFO’s worden waargenomen. Maar in Rusland (en overal elders in de wereld) worden ze net zo vaak gezien en ook daar heeft de overheid regelmatig onderzoek naar de best gedetailleerde waarnemingen gedaan. De Russische conclusie? Buitenaards! Zie in deze video wie dat heeft beweerd, het is niet ‘zomaar een burgeronderzoeker’.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

18 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO’s - deel 1 (Video met NL ondertiteling)
Natuurlijk zien piloten ook UFO’s en dan gaat het meestal niet om iets vaags, maar om een duidelijke waarneming van een object. Meteorieten zien zij tijdens hun carrière bij honderden, evenals al die andere zaken die je kunt toeschrijven aan ruimtelijke- en weerfenomenen, dus dat zullen ze niet verwarren met een werkelijk ongeïdentificeerd vliegend object. Wat ze zelf toegeven, is dat het overgrote deel van de piloten nooit zal melden dat ze daadwerkelijk een UFO hebben gezien, uit angst voor de goede naam en carrière, en dat ze daar bang voor zijn is terecht. Er zijn meerdere piloten op non-actief gesteld nadat ze officieel een UFO hadden gemeld. Luchtvaartmaatschappijen zijn bang voor een slecht imago en een piloot die UFO’s ziet is slechte reclame voor de maatschappij, dat kan passagiers kosten.

Luchtmachtpiloten hebben het nog moeilijker als ze een UFO hebben gezien, mochten ze er in het openbaar over praten dan zijn er boetes en gevangenisstraf te verwachten. Melden ze het aan de basis dan bestaat de kans op overplaatsing naar een verre buitenlandse basis en ook de kans op het intrekken van het vliegbrevet. Dus alleen de aller-moedigste piloten zullen het aandurven hun ontmoeting met een UFO aan de thuisbasis te melden, maar vaak vertellen zij het de naaste familie ook dan niet.

Er is een Amerikaanse instelling (NARCAP) waar piloten en luchtverkeersleiders hun UFO-waarneming (desnoods anoniem) kunnen melden. Inmiddels heeft men daar meer dan 3000 meldingen in de boeken staan. Er zijn nu ook NARCAP afdelingen voor Canadese en Duitse/Europese piloten en luchtverkeersleiders
http://www.narcap.org


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

15 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO's BOVEN IERLAND (Video met NL ondertiteling)
Woord vooraf – Paul Harmans – ufowijzer.nl
Voor alle duidelijkheid, NIEMAND weet nog wat deze snel bewegende lichten op 9 nov. 2018 in het luchtruim boven Ierland waren, dus worden ze UFO’s genoemd. Dat betekent niet meteen dat het buitenaardse toestellen zijn, maar uitsluiten kun je het op basis van het al tientallen jaren beschikbare bewijs niet.

Meteen na de meldingen van de piloten kwamen de bekende ‘leunstoel experts’ naar voren en beweerden dat het om vallende sterren ging. Vallende sterren, de naam zegt het al: ‘vallen’, en vallen doe je naar BENEDEN. In eerste instantie deden deze lichten dat ook, maar vervolgens meldt één van de piloten dat de lichten weer op zeer hoge snelheid omhoog gingen. Dat doen vallende sterren NIET!

De zwaartekracht dicteert dat alles in ons luchtruim zonder eigen voortstuwing naar het aardoppervlak valt, dus niet omhoog, maar naar BENEDEN (dat hoeft overigens niet volledig verticaal zijn). Jammer dat veel mensen de media klakkeloos geloven, alwaar dit onlogische leunstoelverhaal breed wordt gebracht als de oplossing voor de lichten die de piloten boven Ierland zagen.

Leunstoel-astronomen doen vaker volkomen onlogische beweringen als het om UFO-waarnemingen van piloten gaat. Zo beweerden zij ooit dat een Japanse piloot twee heldere planeten verwarde met een UFO. Dat de piloot meldde dat hij de UFO tegen de achtergrond van een bergketen zag, dus onder de horizon, dat deert dergelijke ‘ontkenners’ niet. De piloot meldde ook dat de UFO rondjes om zijn 747 vloog en rondom gekleurde lichten voerde en vele malen groter was dan een 747. Dat deze UFO ook werd waargenomen op de radarschermen van zowel de FAA als de luchtmacht, ach, een kleinigheidje, voor dergelijke ‘astronomische domkoppen’ verschijnen planeten blijkbaar ook op radar.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

19 oktober 2018 - TRAILER - BOB LAZAR: AREA 51 & VLIEGENDE SCHOTELS (Video met NL ondertiteling)
Bob Lazar deed in 1989 heel wat stof opwaaien toen zijn interview met journalist George Knapp over zijn werkzaamheden in Area-51 werd uitgezonden. Lazar vertelde onder meer dat hij werkte in S-4, een onderdeel van de geheimzinnige basis. Na het interview bleef het bijna 30 jaar stil. Daar zal spoedig verandering in komen, want de afgelopen jaren liet Lazar filmmaker Jeremy Corbell toe in zijn leven. Komende december (2018) verschijnt er een documentaire over hem. Dit is het volgende project van Jeremy Corbell. Hij maakte ook de documentaire die onlangs uitkwam over de Skinwalker Ranch. Ik heb die documentaire bekeken en ondanks dat Corbell beweerde dat er nieuwe, nooit eerder bekend gemaakte informatie in zou zitten, was dat niet het geval. Iedereen die vroeger de informatie over de Skinwalker Ranch heeft gelezen en bekeken komt niets nieuws te weten in deze hoog opgehemelde documentaire. Mocht dat ook met deze documentaire van Corbell over Lazar het geval zijn, dan is het gewoon een gewiekst zakenman die oude wijn in nieuwe zakken verkoopt! Maar we wachten het nog even af, de docu komt uit in december 2018.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

30 september 2018 - DEZE DINGEN STAAN VERSPREID OVER ONZE MAAN (Video met NL ondertiteling)
Het idee van torens op de maan bestaat al decennia lang, dit is niet nieuw. En het wordt binnen de ufologie al jaren als belangrijk gezien. Veel personen hebben gesproken over de oeroude buitenaardse constructies waarvan wordt beweerd dat die zich op de maan bevinden. Deze oude bases die nu verlaten zijn - of wellicht nog in gebruik zijn, dat verschilt met wie je erover praat - bevinden zich overal op de maan.
En het zijn niet alleen wij, de eenzame UFO-onderzoekers welke aluhoedjes dragen, die deze oeroude torens hebben ontdekt en erover spreken. In feite zijn er enkele respectabele mensen die in het verleden voor NASA werkten naar voren zijn gekomen en zij beloofden onder ede voor de regering te getuigen dat ook zij getuige waren van deze torens op de maan en dat hen werd verteld dat ze die met een retoucheerspuit onzichtbaar moesten maken op de officiële Apollo-afbeeldingen voordat deze aan het publiek werden verkocht.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

9 juli 2018 - Film trailer: DE JACHT OP DE SKINWALKER
De film wordt op 11 september 2018 uitgebracht bij iTunes http://www.HuntTheSkinwalker.com
Gebaseerd op het best-selling boek van George Knapp & Dr. Colm Kelleher

De film/documentaire ‘Hunt For The Skinwalker’ gaat over de vertrouwelijke, meest uitgebreide wetenschappelijke studie van de meest paranormale hotspot ooit. De Skinwalker ranch in Utah is over de hele wereld bekend vanwege de talloze angstaanjagende, blijkbaar bovennatuurlijke gebeurtenissen die gedurende honderden jaren in deze schilderachtige vallei zijn gemeld. Waaronder waarnemingen van orbs, UFO’s, dierverminkingen, onbekende wezens, poltergeistachtige activiteiten en vele andere onverklaarbare incidenten.

In 1996 ging er een multidisciplinaire wetenschappelijke studie van start, aangevoerd door een enigmatische miljardair uit Las Vegas. Er werd een team van universitair geschoolde onderzoekers samengesteld om bewijs te vergaren en zij brachten meer dan 10 jaar door op het terrein, ondervraagden getuigen, zochten naar verklaringen en werden rechtstreeks geconfronteerd met een onbekende intelligentie.

Recent nieuws heeft onthuld dat er een tweede, met overheidsgeld gesteunde, geheime studie werd opgezet, waarop was aangedrongen door het Defense Intelligence Agency (DIA). Dit tweede onderzoek was bedoeld om vast te stellen of het fenomeen op de ranch mogelijke implicaties had voor de nationale veiligheid of kon leiden tot technologische doorbraken.

De mysterieuze sluier die de Skinwalker ranch en het Utah bassin omgeeft, heeft regisseur Jeremy Corbell gedurende jaren gefascineerd. Uiteindelijk bezocht hij het landgoed om ooggetuigen te ondervragen, inclusief de nieuwe eigenaar van de ranch, en ontdekte ongewone, nooit eerder vrijgegeven vroegere opnames.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Zie ook:
HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 1 De Skinwalker ranch. Zo lang men zich al kan herinneren is dit deel van Utah het toneel van absoluut ongelooflijke paranormale activiteit. UFO’s, Big Foots, veeverminkingen, paranormale activiteit, dieren die je niet kunt vinden in een dierentuin of boek, poltergeistvoorvallen, noem het maar op en de bewoners hier hebben het wel gezien.

HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 2 De Skinwalker ranch. Dit is het tweede verslag van de in Las Vegas wonende televisie journalist en presentator George Knapp over hardnekkige verhalen over abnormale fenomenen in een gebied in het noordoosten van Utah, USA. Deze fenomenen behelzen onder andere: UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

14 juni 2018 - INTERVIEW DOOR TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS MET NICK POPE OVER HET USS NIMITZ UFO-INCIDENT (Met NL Ondertiteling) Een kort interview door Tucker Carlson van FOX news op 8 juni 2018 met Nick Pope, een gepensioneerde overheidsbeambte die voor het Britse ministerie van defensie onderzoek naar UFO’s deed en nu door Tucker wordt geïnterviewd over het tic-tac UFO-incident in 2004 waarbij het Amerikaanse vliegdekschip USS Nimitz gedurende een aantal dagen werd gestalked door UFO’s en waarover onlangs een rapport van het Pentagon uitlekte.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

1 juni 2018 - SENSATIONELE ONTHULLING BEWIJST DAT ‘ZE’ HIER ZIJN (Video met NL ondertiteling) Er is een nieuw Pentagonverslag opgedoken dat tot in detail het tic tac UFO-incident weergeeft dat in 2004 voor de kust van San Diego plaatsvond. Het verslag is verkregen door het in Las Vegas gevestigde KLAS Tv-station en het vertelt hoe de USS Princeton meerdere radarcontacten had met een AAV, of een Anomalous Aerial Vehicle (afwijkend luchtvaartuig of gewoon UFO). Waarbij de radar het object vastlegde terwijl het zich stationair op 20 kilometer hoogte bevond, waarna het een duikvlucht nam naar het oceaanoppervlak binnen slechts enkele seconden. En zo verscheen het ook dagen later waarna twee F-18’s er op uit werden gestuurd om het te onderscheppen.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

30 april 2018 - HET OPROLLEN VAN DE DEEP STATE IS IN GANG GEZET David Wilcock: We weten dat de Deep State een schat aan verbazingwekkende zaken heeft verborgen, zoals antieke buitenaardse ruines, gecrashte en geborgen buitenaardse technieken, geborgen buitenaardse lichamen en gekopieerde interstellaire voertuigen. Zij hebben tevens een voortdurend en rechtstreeks contact met meerdere intelligente buitenaardse beschavingen. Het bereik en de mogelijkheden van wat er verborgen ligt in de verschillende ondergrondse opslagplaatsen kan ons letterlijk binnen een dag transformeren naar een Star Trek tijdperk.

20 maart 2018 - INTERVIEW DOOR TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS MET LUIS ELIZONDO OVER DE 3e AATIP UFO-VIDEO EN DE PENTAGON UFO-STUDIE Tucker Carlson: “Een groot aantal piloten en defensiebeambten, een verbazingwekkend enorm aantal, denkt dat er daadwerkelijk echt bewijs bestaat dat niet genegeerd kan worden en aantoont dat UFO’s volkomen echt zijn, ECHT ZIJN! Waarom lijkt de overheid daar niet in geïnteresseerd te zijn?”


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

16 maart 2018 - STANTON T. FRIEDMAN STOPT ERMEE Ouwe rot in het vak, UFO onderzoeker Stanton Friedman uit Fredericton stopt ermee. “Ik word 84 in juli,” zegt Friedman in een interview. “Ik kijk naar het Internet, maar genoeg is genoeg.”

24 januari 2018 - WERNHER VON BRAUN's ERFENIS EN DE BUITENAARDSE VALSE VLAG AANVAL Wernher Von Braun werkte in de laatste jaren van zijn leven een paar jaar samen met Dr. Carol Rosin. Carol Rosin was de eerste vrouwelijke Corporate Manager bij Fairchild Industries in de jaren ’70. Ze werkte kort voor zijn dood nauw samen met Von Braun, met name wat betreft op de ruimte gebaseerde wapens. Von Braun was overigens geen voorstander van dergelijke ruimtewapens, hij vond ze onnodig en te duur. Iets waar de Amerikaanse overheid, de geheime diensten en de wapenindustrie van de elite het natuurlijk niet mee eens waren. In de in dit artikel opgenomen korte video (met NL ondertiteling) vertelt Rosin welke waarschuwing Von Braun haar kort voor zijn sterven meedeelde en waarvan hij wilde dat zij die met de mensheid zou delen.

14 januari 2018 - TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS INTERVIEWT OP 11 JANUARI LESLIE KEAN OVER UFO’s. (NL ondertiteling) Iets wat ik nooit had gedacht nog te zien gebeuren, dat ik respect krijg voor een journalist van de gevestigde media. Mijn God, wat is er loos vandaag de dag? Tucker geeft openlijk toe dat het UFO-fenomeen echt is en dat hij geen mensen meer belachelijk maakt die in UFO’s geloven en er onderzoek naar doen. De man is werkelijk oprecht verontwaardigd dat officiële regeringsinstanties geen onderzoek naar overtuigende UFO-waarnemingen doen. Nu de rest van de lachebekkies in de gevestigde media nog!


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Bekijk deze 45 seconden video en je weet hoe de gevestigde media over het UFO-fenomeen denken. Lachen, lachen, lachen en een smoel trekken die iedereen moet laten weten dat het een volkomen gestoord onderwerp is en dat degene die die smoel trekt daar vooral niets mee te maken wil hebben. Eén journalist stelt een vraag over de recente onthulling (december 2017) van het geheime UFO-Pentagon programma, maar laat merken dat hij het ook niet serieus neemt en de rest van de zogenaamde professionele verslaggevers weet niet beter te reageren dan een stelletje idioten, hoe dom!


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

8 januari 2018 - BREDASE WETENSCHAPPER DIE IN UFO's GELOOFT VERLIEST BAAN Coen Vermeeren uit Breda weet het zeker: UFO's bestaan en bezoeken met regelmaat onze planeet. Met dezelfde stelligheid beweert de 55-jarige wetenschapper dat er een complot schuilging achter de vernietiging van het World Trade Center in New York op 11 september 2001. Vermeeren, het hoofd van de afdeling Studium Generale en docent in de Lucht- en Ruimtevaarttechniek, stapte begin september naar eigen zeggen 'in overleg' op bij de TU Delft.

https://www.bndestem.nl/breda/bredase-wetenschapper-die-in-ufo-s-gelooft-verliest-baan~ad6c0fdf/

Opmerking Paul Harmans – ufowijzer - Wat ik ervan weet is dat stichting Skepsis achter alle ophef zit en vanaf het begin de TU Delft heeft aangespoord Coen te ontslaan, zowel wat betreft zijn docentschap als zijn functie bij het Studium Generale van de TU. Het Studium Generale WAS bedoeld om studenten een andere kijk op zaken te geven, zaken die niet in de TU-lessen aan bod komen, om hen zodoende ‘out of the box’ te leren denken. De onderwerpen die Coen hen aanbood deden EXACT dat, maar de gevestigde orde zit daar niet op te wachten, dus moest Coen het veld ruimen. Ik heb gehoord dat nu stichting Skepsis gaat meedenken wat er in het Studium Generale aan onderwerpen wordt gebracht. Dat wordt dus terug naar de steentijd! Wat ik al vele jaren beweer: “Zij die klakkeloos aannemen wat ze bij Skepsis beweren, zijn pas echt goedgelovig!”

2 januari 2018 - TOPGEHEIM METAAL VERKREGEN VAN UFO's MOET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT UFO-auteur Anthony Bragalia tracht de waarheid te achterhalen over de recente beweringen dat er metalen van UFO’s zijn verkregen tijdens een topgeheim UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid en zijn opgeborgen in een gebouw van een ruimtevaart miljardair in Las Vegas. Mr. Bragalia heeft via een Amerikaanse wet op openbaring van informatie documenten opgevraagd betreffende de plek waar de metalen liggen opgeslagen.

25 december 2017 - INTERVIEW MET DE PILOOT VAN HET USS NIMITZ UFO-INCIDENT (NL ondertiteling)
Opmerking vooraf, het gaat in dit geval om een hele vloot van dezelfde objecten, maar er wordt alleen gesproken over het ene object waar de piloten dichtbij in de buurt kwamen. De piloot meldt ook dat deze objecten al twee weken eerder in de buurt waren getraceerd.

Ik moet het Tucker Carlson van Fox News nageven, hij heeft, zoals nagenoeg alle verslaggevers binnen de gevestigde media wel hebben, geen ingebrande grijns op zijn kop als het onderwerp UFO’s aan bod komt. Hij reageert echter wel alsof het voor het eerst is dat een straaljagerpiloot een ontmoeting met een UFO had.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

23 december 2017 - GEHEIM PENTAGON UFO PROGRAMMA ONTHULD Hier is een video (met NL ondertiteling) waarvan 100% vast staat dat die is vrijgegeven door het Amerikaanse ministerie van defensie en die wordt vertoond in het New York Times artikel over het geheime UFO-onderzoek van het Pentagon. Twee Amerikaanse straaljagerpiloten volgen het schotelvormige ongeïdentificeerde object en hebben het ‘gelocked’ op hun radar. Op een gegeven moment zegt één van hen: “Kijk, er is een hele vloot van hen.”


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

21 december 2017 - UFOWIJZER IS WEER IN HANDEN VAN PAUL HARMANS Met deze website ben ik in 2002 gestart, de site is van 2015 tot en met 2017 onder beheer van Herman Hegge van Frontier geweest. Voor hen die UFOWIJZER van vroeger kennen zijn er wat zaken verdwenen en dat blijft zo. De nieuwe opzet is om alleen de echt belangrijke UFO-zaken en gedegen artikelen over de veeverminkingen en ontvoeringen aan te bieden. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

21 december 2017 - ASTRONAUTEN EN UFO’s (NL ondertiteling)
Geloven astronauten in UFO’s? “Nee, natuurlijk niet! Dat zijn intelligente mensen en die weten wel beter,” hoor je de mensen al zeggen die zelf ook de ballen verstand van het UFO-fenomeen hebben. ECHTER!!! nagenoeg ALLE Russische astronauten en veel van hun Amerikaanse collega’s geloven wel degelijk in UFO’s en de buitenaardse herkomst daarvan.

Luister (NL ondertiteling) naar wat deze Amerikaanse astronaut heeft te vertellen. Zijn naam is Edgar Mitchell. In februari 1971 vloog hij aan boord van Apollo 14 en werd de zesde man op de Maan. In deze getuigenis bevestigt hij het feit dat we hier op aarde worden bezocht door buitenaardse wezens en dat er neergestorte toestellen, lichamen en materialen zijn geborgen. Ook spreekt hij van de geheimhouding die zich voor meer dan 50 jaar heeft voorgedaan omtrent dit onderwerp en het gebrek hierbij aan zichtbare controle en overzicht op hoog regeringsniveau. Hij is bezorgd over hoe wij omgaan met onze aarde en ziet de crisis van een groeiende vervuiling van ons milieu als een realiteit.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

JAPAN AIR LINES 1628 Tweede piloot Tamefuji beschreef de lichten als een gevarieerde kerstversiering met een zalmkleur. Hij zei: “Ik herinner mij rood en oranje en witte landingslichten, precies als een landingslicht en een zwak groen, uhh knipperend.” Hij beschreef de lichten ook als langzaam pulserend: “Ze werden helderder, werden zwakker, werden helderder, enz. Anders dan stroboscooplichten.” De lichten waren ritmisch en gelijktijdig en vlogen in formatie, heel dicht op elkaar. Zoals twee vliegtuigen, zij-aan-zij.

JOHN CALLAHAN DISCLOSURE PROJECT GETUIGENIS John Callahan tijdens zijn getuigenis over het Japan Airlines 1628 UFO-incident: “Zij kwamen met drie man van de FBI, drie man van de CIA en drie man van de wetenschappelijke staf van President Reagan – ik weet niet wie de rest van de mensen was, maar ze waren allemaal opgewonden. We lieten hen de video zien. Ze hadden allerhande vragen over de frequentie, de snelheid waarmee de antenne draaide, enzovoorts, enzovoorts, hoeveel radars, hoeveel antennes, hoe de gegevens werden verwerkt. Ze waren allemaal opgewonden. Toen ze klaar waren lieten ze werkelijk al die andere kerels zweren dat dit nooit had plaatsgevonden, we hadden nooit deze bijeenkomst gehad en het was niet geregistreerd.”

Zie ook onderstaande video (NL ondertiteling) met het verhaal
van John Callahan over de Japanse 747 - vlucht 1628


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

1976: UFO-ACHTERVOLGING BOVEN TEHERAN Eén van de best gedocumenteerde UFO/vliegtuig incidenten vond plaats in de lucht boven Teheran, Iran, in de nacht van 18 op 19 september 1976 toen een UFO werd gesignaleerd in het verboden deel van het luchtruim boven de hoofdstad.

MIJLBREDE UFO BOVEN GUERNSEY Wat brengt een professionele luchtvaartpiloot ertoe een waarneming van niet slechts één, maar van twee ongeïdentificeerde objecten te melden, welke volgens zijn eigen bekentenis reusachtig moesten zijn? Volgens zijn eerste schattingen moest het object de grootte hebben van een Boeing 737, maar toen hij dat checkte met de originele afstand die de luchtverkeersleiding hem gaf, besefte captain Bowyer dat hij de afstand tussen hem en de UFO verkeerd had. In feite zat de UFO veel verder weg dan hij dacht en omdat de luchtverkeersleiding het op de radar zag en dus de afstand correct doorgaf, moest het object wel meer dan een mijl (1600 meter) groot zijn. We kunnen echter captain Bowyer als een professionele waarnemer zien, piloten zijn nu eenmaal getraind in het analyseren van luchtverkeer rondom hen.

Ga voor meer (honderden) artikelen over UFO's naar de oude UFOWIJZER pagina:
UFO artikelen


Share