PRINTBARE VERSIE

BURZYNSKI: CANCER IS SERIOUS BUSINESS FDA TYRANNY

Door: Paul Harmans

Juni 2011


Deze video heeft niets met UFO’s of energie te maken, maar het zal ons allemaal interesseren en het geeft zonder enige vorm van twijfel aan dat achter veel zaken hetzelfde corrupte mechanisme schuilgaat als bij het geheimhouden van de realiteit van het UFO-fenomeen en Vrije Energie. In dit geval gaat het om de beste remedie tegen alle soorten kanker, een remedie die binnen korte tijd tumoren laat verdwijnen zonder gebruik te maken van de zeer schadelijke chemokuren en bestralingen. En voor hen die nu meteen roepen: “Bedrog! Dat kan niet!” Gooi die oogkleppen nu eens af en realiseer je wie de ware bedriegers zijn!

Exact zoals je ziet gebeuren bij de recente ontwikkelingen in de Koude Fusie, zo gebeurt het ook al 25 jaar bij deze kankertherapie. De gevestigde media reppen er met geen woord over. De politiek, die nauw betrokken behoort te zijn bij de gezondheid van haar burgers, kijkt de andere kant op en laat de rechterlijke macht zijn gang gaan bij het veroordelen van dergelijke artsen en tracht uiteindelijk op listige wijze de reeds toegekende patenten te stelen. En kankerspecialisten beweren doodleuk tegenover hun patiënten, ondanks het overweldigende bewijs van het tegenovergestelde, dat Burzynski een charlatan is en dat zijn medicijn niet werkt. Je vraagt je werkelijk af wie er nu eigenlijk voor een rechtbank zou moeten verschijnen vanwege de onnodige dood van vele en vele kankerpatiënten.

Bekijk de video en vraag je af wanneer het gordijn valt, wanneer gaat de gehele wereldbevolking inzien dat we al zolang we in een zogenaamde moderne maatschappij leven, we door alles en iedereen die grof geld aan ons kan verdienen besodemieterd worden, dat zijn dus: de politiek, de olie- en energie-elite, de farmaceutische industrie, de orthodoxe wetenschap, de top van de medische wereld en ga zo maar door. Zullen we het binnen afzienbare tijd meemaken dat onder andere zaken als Vrije Energie en dit medicijn tegen kanker wel doorbreken en daarmee de hele wereld op z’n kop zullen zetten? De tijd is er rijp voor, er hangt iets in de lucht, er komt verandering aan!

Snap je waarom grote bedrijven en de politiek oa. de gevestigde media gebruiken of hen het stilzwijgen opleggen om dit soort uitvindingen tegen te houden?

A, het kost ze namelijk geld als het doorbreekt, dit soort oplossingen hebben allemaal 1 ding gemeen, ze zijn vaak goedkoop, maar belangrijker, ze werken en zijn in handen van een enkele uitvinder, dus brengen ze geen geld in het laatje van de elite. Bijvoorbeeld, elke kankerpatiënt die binnen een paar maanden volledig is genezen, is een verloren klant. Het komt de farmaceutische industrie veel beter uit om iemand zo lang mogelijk een doodzieke patiënt te laten zijn, daar zijn namelijk grote hoeveelheden dure medicijnen (doorgaans zeer schadelijke chemicaliën) en andere medische middelen voor nodig, waarvoor zij de patenten hebben.

En B, ze kunnen niet meer openlijk toegeven dat het bestaat en werkt. Het zal dan niet lang duren eer (eindelijk!) iedereen gaat beseffen dat de politiek, veel bedrijven en instellingen al vele en vele jaren geleden wisten dat het bestond en werkte, maar dat men het bewust voor de burger heeft verborgen en het oa. via sceptische organisaties belachelijk liet maken. Dus is de kans groot dat er koppen moeten rollen. En dat is het laatste dat al die mannetjes, gehuld in een duur pak, met een vette bankrekening, een groot ego en een zwarte ziel, willen ondergaan.

Kun je deze video uitkijken met droge ogen, zonder een overweldigende verontwaardiging te voelen en niet de pertinente overtuiging te krijgen dat hier een heel smerig spel wordt gespeeld door instanties die ons juist behoren te beschermen, dan kun je zo aan het werk bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), de politiek, de rechterlijke macht of bij de farmaceutische industrie!

De complete video (1 uur 48 min.) - Burzynski: Cancer is Serious Business FDA Tyranny:
http://www.youtube.com/watch?v=Be1ihuZNg84

Voor uitleg over de inhoud van de video, zie:
http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=741:dr-burzynski-geneest-op-succesvolle-wijze-kanker-video&catid=17:gezondheid&Itemid=30

En bijvoorbeeld (maar er zijn talloze voorbeelden, zoals iedereen wel weet die naast de gevestigde, corrupte media ook op Internet naar informatie zoekt):
http://www.earth-matters.nl/5/2680/gezondheid/wetenschappers-genezen-kanker-maar-er-is-geen-interesse.html


SKEPTICI PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen