PRINTBARE VERSIE

ACUPUNCTUUR HELPT WEL DEGELIJK!

Door: Paul Harmans

April 2011


Even iets anders, acupunctuur… Al sinds 20 jaar heb ik last van hooikoorts en dan voornamelijk van het stuifmeel van bomen, je weet wel, het geelgroene spul dat deze dagen in een dikke laag op je auto ligt, maar in nog grotere hoeveelheden door de lucht waait. Bomen staan niet alleen in het voorjaar in bloei, elke maand is er wel een soort die zijn stuifmeel laat waaien, behalve in december, januari, februari (hoewel…) Sinds die tijd slik ik medicijnen die je natuurlijk niet van dat ongemak genezen (en bijwerkingen vertonen), maar de zaak iets verlichten, soms slaat de hooikoorts er doorheen en heb je in de mooiste tijd van het jaar een klote week, soms zelfs meerdere weken.

Dit jaar ben ik eens naar een acupuncturist gegaan en inmiddels heb ik een aantal behandelingen gehad en je kunt het geloven of niet, mijn hooikoorts is uitgerekend in het meest warme en droge voorjaar sinds mensenheugenis verdwenen! Wat mij betreft de ultieme test. Volgens mijn acupuncturist helpt accupunctuur in 95% van de hooikoortsgevallen, de andere 5% betreft mensen die voor zoveel andere dingen allergisch zijn dat genezing moeilijk is.

Natuurlijk zit de farmaceutische industrie niet te wachten op een methode die iemand in 6 behandelingen van een kwartier volledig van zijn medische klachten en hooikoortsmedicijnen afhelpt, daar zien ze liever dat je je leven lang hun chemische troep gebruikt, kassa! Nu heeft de farmaceutische industrie een handig hulpje in de vorm van (in Nederland) de vereniging tegen de kwakzalverij. (Waar overigens dezelfde smeerlap als bij stichting skepsis actief is, namelijk Jan Willem Nienhuys, een oud wiskundeleraar die denkt van alles verstand te hebben, maar nooit heeft ontdekt dat er een chronische gezond-verstand-blokkade bij hemzelf zit.)

Deze vereniging heeft, net als tegen alle andere alternatieve geneeswijzen, een aantal verdachtmakingen aan het adres van de acupunctuur geschreven, deze 5000 jaar oude Chinese geneeswijze is volgens hen pure kwakzalverij, je kunt er volgens deze ‘deskundigen’ zelfs aan dood gaan. Over de vele honderden doden die jaarlijks in Nederland vallen ten gevolge van fouten van reguliere artsen zal je geen kritisch woord vinden op de antikwakzalver website. Als er al iemand voor het gerecht gesleept zou moeten worden, dan is het deze misselijke vereniging wel. Maar ja, als je aan de kant van de gevestigde orde staat, dan mag je blijkbaar onbeperkt liegen en bedriegen. Ik zal nu niet beweren dat er geen echte kwakzalverij bestaat, maar alles wordt door de reguliere aanhangers op één hoop gesmeten en met oogkleppen op te vuur en te zwaard bestreden.

Heb je last van hooikoorts? Probeer het eens, de meeste verzekeraars vergoeden het en ben je bang voor naalden, er bestaat ook laser accupunctuur. Laat je niets wijsmaken door het rapalje van de bovengenoemde vereniging, het zijn dezelfde soort lieden als die bij stichting skepsis in het bestuur zitten en een betonnen plaat voor hun kop hebben, of wellicht in het geniep een groot voordeel genieten om als stroman voor overheden en farmaceutische bedrijven mensen te hersenspoelen en de geldstromen stromend te houden.

Stel je op de hoogte van de feiten, we worden allemaal onwetend geboren, daar kun je niets aan doen, maar het is je eigen schuld als je ook onwetend dood gaat!


Informatie over acupunctuur:
http://www.vandinterenalternatief.nl/Informatie/acupunctuur.htm
http://www.vandinterenalternatief.nl/Informatie/acupunctuur-achtergrond.htm

http://www.naturalnews.com/025057.html
http://www.naturalnews.com/024248.html
http://in.reuters.com/article/2008/12/26/us-acupuncture-idINTRE4BP22C20081226

Verder een artikel waar de farmaceuten en de reguliere oogkleppers niet blij mee zullen zijn, maar al zou ik er maar 1 iemand mee helpen, dan is het het waard om hier te vermelden:
http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/de-aarde-is-plat-chemotherapie-helpt-tegen-kanker

Hoe de farmacie op nieuwe, goedkope en mogelijk betere medicijnen reageert lees je in het volgende korte artikel:
http://www.hbvl.be/nieuws/binnenland/aid1041733/no-cancer-foundation-verdacht-van-oplichting-met-geneesmiddelen-2.aspx


SKEPTICI PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen